Farverig stof cornet for drenge og piger

Et kræmmerhus med ABC - passer til piger og drenge. Vi viser dig, hvordan man håndværk materialet kornet. Syning færdigheder, du ikke har brug for det.

Materiale til stoffet schultüte

Stof cornet med ABC

© 2015 Cristophorus Publishing

• schultüte datoer, 70 cm
• stof i gul, 50 x 65 cm
• floral fabric, 50 x 60 cm
• stribet stof, 45 x 70 cm
• bånd "blomster" i Pink
• smeltesikringer web, 8 x 40 cm
• varm lim
• stof lim
• skabelon til dækslet og bogstaver

Sådan gør du: Vejledning

➤ Udskriv skabelonerne i DIN A4-format. Sørg for, at printeren ikke krymper skabelonerne ved en fejltagelse. Snittet ark til polymerbelægningen består af otte prints. Disse er nummereret tilsvarende. Tilføj alle elementer til en stor nedskæring ark, og overføre disse til stoffet.

sender ➤ floral materiale til posen ifølge skabelon A (øvre del indtil den stiplede linie), hvorved der tilsættes 1 cm for kuverten på den øvre kant. For posen top skære stribet stof med takning saks efter præsentation C, linje en. Kun den store stof tom, derefter holde den tomme for tippet til godbidder, folde den øverste kant indadtil tilføjelse og fix.

➤ For muffen af ​​stribet stof skære en strimmel af 17 x 70 cm, i længderetningen dobbelt-lay og curling lange skærekanter med en Kräuselfaden til 62 cm. fastsætte stofbåndet til den indre pose kant med varm lim og evert udad. Den gule bøsning (40 x 65 cm) i dette rum glat. For at gøre dette, skal du bruge den varme lim.

jern ➤ Smeltesikringsbolten bane på en hensigtsmæssigt dimensioneret stykke af den gule stof, som bistår 6 overføres bagud på nettet og skæres ud. derefter placere bogstaverne på kornet og fastgør den med stof lim.

➤ Den schultüte med små gaver hans position stof af manchetten 15 cm vende indad og binder med løkken tape.

Vores tip: Hvis du ønsker at nachbasteln kornet for en dreng, så justere farven udvælgelse af materialerne i overensstemmelse hermed. Udformningen af ​​sukkerknald er så neutral, at det kan tilpasse sig godt til de ønsker, din Childs.


Christopher Forlag: schultüte vi gøre selv

Fra: schultüte vi gør dig selv! Ganske enkelt lavet af papir & klud
Marion Dawidowski

Hurra, den første dag i skole er her! Hvad kan mangle, fordi i intet tilfælde? En svulmende, broget schultüte kursus. Og fordi schultüte stolthed hver første gradere, er også en meget speciel her skal - helst hjemmelavet! Hvad enten med sjove ugle, farlig pirat, en snu ræv eller flerfarvede floral: Disse fantasifulde godbidder lavet af stof, papir og følte hver første klasses elev er hans foretrukne emne.

48 sider, omkring 9,99 euro
>> Mere info og bestilling

© 2015 Christopher Verlag GmbH & Co

 Galleri


Hurra, den første dag i skole! Hvilke forældre kan sætte deres første gradere i skoletasken, klik her!

 Galleri


De fået selv begyndere vil ikke på kort tid en lille fin søskende taske.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =