Η ανάπτυξη στα παιδιά – αυτό είναι φυσιολογικό;

Θα τεντώσει και ξαφνικά τεντώσει λίγο αρκετά μεγάλο σας. Δεδομένου ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να αναπτύξει στα παιδιά, εξηγούμε εδώ. Είναι το παιδί ό, τι μου φυσιολογικό; καμπύλη ανάπτυξης μας δίνει μια πρώτη εικόνα.

Αγοράκι μετράται από τους γονείς του

© Thinkstock

Ο άνθρωπος, εσύ είσαι μεγαλώσει! Τα παιδιά μπορούν κυριολεκτικά να παρακολουθήσουν αυξηθεί. Και μερικές φορές συμβαίνει μία σαν να αναπτυχθεί ένα κεφάλι διάρκεια της νύχτας. Είναι μια αλλαγή τόσο ορατό, τότε αναρωτιέται κανείς: είναι όλα φυσιολογικά; Παρέχουμε μια επισκόπηση κάτω από το πώς αναπτύχθηκε η ανάπτυξη των παιδιών.

Συνολικά υπάρχουν σε παιδιά τρεις σημαντικές φάσεις της ανάπτυξης. Τα ταχύτερα αναπτυσσόμενη παιδιά κατά τα τρία πρώτα έτη της ζωής. Οι ίδιοι καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, το ύψος τους σχεδόν διπλασιάζεται. Αλλά δεν είναι μόνο το μέγεθος αλλά και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της κάνει μια τεράστια ώθηση σε αυτή τη φάση. Ανίχνευση, περπατήσει, να μιλήσει: είναι από το μωρό ένα μικρό παιδί.

Στη συνέχεια, κατά τη δεύτερη φάση ανάπτυξης, η ανάπτυξη επιβραδύνθηκε κάπως. Όμως, κάθε νέο έτος φέρνει ακόμα μια καλή έξι παρα πέντε εκατοστά περισσότερο ύψος. με το εφηβεία Στη συνέχεια έρχεται και πάλι μια σημαντική ώθηση της ανάπτυξης. είναι πάνω μέχρι την εφηβεία τα παιδιά μεγαλώνουν δέκα εκατοστά το χρόνο. Τα κορίτσια έχουν τους σωματική ανάπτυξη και έτσι ολοκλήρωσε την ανάπτυξή τους με περίπου 17 χρόνια, τα αγόρια δύο χρόνια αργότερα.

Σε κάθε στάδιο, το σώμα είναι τόσο απλώνεται σχεδόν καθημερινά. Ως εκ τούτου, στα παιδιά, το λεγόμενο μπορεί να αυξανόμενη πόνους συμβαίνουν. Πιο συχνά σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που υποφέρουν από αυτές. Πού το θαμπό πόνο - κυρίως στα πόδια - έρχονται δεν είναι σαφής. Ωστόσο, η επικρατούσα άποψη είναι ότι οι σύνδεσμοι και οι τένοντες ταλαιπώρησαν από την ταχεία ανάπτυξη προσωρινά. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Growing Pains: Tut είναι μεγαλύτερο κακό;».

Το γάλα είναι το μυστικό

Εάν το παιδί σας έχει αυξανόμενη πόνους, τότε αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει ένας γίγαντας. ο ρυθμός της ανάπτυξης Είναι πολύ άτομο: Μερικά παιδιά μεγαλώνουν αργά αλλά σταθερά, άλλοι κάνουν ξαφνικά αυτό το μεγάλο που έχει συσταθεί. Πόσο το παιδί σας θα τελικά, είναι ισχυρή ανάλογα με τα γονίδια. Κάθε αναπτυχθεί μεγάλη στην οικογένειά σας και το σύντροφό σας, τότε το παιδί σας θα ανήκει και πάλι στη Μεγάλη. Ο άλλος τρόπος ισχύει γύρω αναλόγως η ίδια. αλλά είναι επίσης σημαντικό γενικές συνθήκες διαβίωσης. Τα κοινωνικού περιβάλλοντος, το άγχος, τις επιδράσεις του περιβάλλοντος και η Ernährungseise μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και. "Για τον σχηματισμό σταθερών, ισχυρή οστά του σώματος του παιδιού, ειδικά του ασβεστίου και του φωσφόρου. Η κύρια πηγή είναι το γάλα «, εξηγεί ο Μονάχου παιδίατρο και τη διατροφή των εμπειρογνωμόνων Berthold Koletzko, Πρόεδρος του Παιδιού Υγείας του Ιδρύματος.

Το γάλα είναι το μυστικό! Ναι, η Omi ήξερε. Αλλά είναι σημαντικό ότι το σώμα και βιταμίνης D πρέπει να είναι σε θέση να απορροφήσει το ασβέστιο καθόλου. Αυτό είναι για παράδειγμα στα ψάρια, τον κρόκο του αυγού, το συκώτι, το βούτυρο ή μαργαρίνη. Αλλά επειδή τα ψάρια και το συκώτι και όχι λιγότερο συναντά τη γεύση των παιδιών, αυτό το τέχνασμα μπορεί να βοηθήσει: Στείλτε τα παιδιά σας πιο συχνά έξω για να κάνω φασαρία. Ο ήλιος είναι ένας καλός προμηθευτής της βιταμίνης D.

είναι ποτέ κίνηση, δυνατόν στην ύπαιθρο, καθώς και το δικαίωμα «φροντίδα των οστών» μια σημαντική προϋπόθεση για την απόκτηση σκελετό μάζα και τη σταθερότητα. Επιπλέον, οι μύες ενισχύονται από το μαινόμενο και ο κύκλος παραμένει Trapp. Και αυτό δεν είναι μόνο καλό για την υγιή ανάπτυξη, αλλά μπορεί επίσης χρόνιες ασθένειες, όπως Πρόληψη πόνο στην πλάτη.

Το ύψος είναι επομένως μια καλή ένδειξη του αν το παιδί σας αναπτύσσει υγιείς. καμπύλη ανάπτυξης μας δείχνει ότι το μέγεθος του παιδιού σας είναι εντός των φυσιολογικών ορίων - εδώ το χρωματικό κώδικα περιοχής.

καμπύλη ανάπτυξης για τα παιδιά

το παιδί μου αναπτύσσεται κανονικά; Οι καμπύλες ανάπτυξης μπορούν να διαβαστούν γρήγορα. Εάν το μέγεθος του παιδιού σας στις χρωματιστές περιοχές, τότε η ανάπτυξη του είναι φυσιολογική.

© όραμα καθαρό AG

Μερικές φορές μπορεί να συμβεί, ωστόσο, ότι τα παιδιά απλά δεν θέλουν να αναπτυχθούν και το μέγεθος του σώματός τους είναι η καμπύλη ανάπτυξης κάτω από τα φυσιολογικά όρια. Διαβάστε στην επόμενη σελίδα, όπως σας καχεκτική ανάπτυξη αναγνωρίζουν και τι μορφές θεραπείας είναι εκεί.

Επισκόπηση: ανάπτυξη στα παιδιά - αυτό είναι φυσιολογικό;

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Ανάπτυξη στα παιδιά - αυτό είναι φυσιολογικό;
  • Σελίδα 2: διαταραχή της ανάπτυξης - όταν τα παιδιά δεν μεγαλώνουν
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 9