Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου: Έτσι το μωρό σας κοιμάται με ασφάλεια

Για τους γονείς της απόλυτης φρίκης: Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου νηπίων. Σε βρέφη των αιφνίδιου βρεφικού θανάτου είναι ακόμα μια από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου. Ο κίνδυνος για το μωρό σας, όμως, είναι εξαιρετικά χαμηλό και αν μερικές απλές προφυλάξεις befolgen.Der αιφνίδιου βρεφικού θανάτου - Επίσης γνωστό ως SIDS ( «Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου») - είναι για τους γονείς ένας εφιάλτης: Το δικό σας παιδί πεθαίνει μέσα στη νύχτα ή κατά τη διάρκεια της ΕΣΔ, έτσι απλά, χωρίς προειδοποίηση ή ένα γνωστό προ-υπάρχουσες συνθήκες. Για το θάνατό του μπορεί να βρεθεί καμία αιτία. Το φαινόμενο του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου παρατηρείται κυρίως σε βρέφη κατά το πρώτο έτος, πιο συχνή στα αγόρια παρά στα κορίτσια. Τα περισσότερα μωρά πεθαίνουν κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής. Και στους κρύους μήνες, ο αριθμός των υποθέσεων SIDS είναι υψηλότερη από ό, τι το καλοκαίρι. Αλλά σας παρακαλώ μην πανικοβάλλεστε! Μέσος όρος 150 παιδιά έχουν την τάση να πεθαίνουν στη Γερμανία κάθε χρόνο από SIDS, βύθιση. Ο θάνατος βρεφική είναι εξαιρετικά σπάνιο - και μπορεί να αποτρέψει τα περισσότερα, αν σκεφτεί κανείς μερικά σημεία.

Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών

© Thinkstock

Τι προκαλεί το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου;

Τι αιφνίδιου βρεφικού θανάτου προκαλεί δεν είναι πλήρως κατανοητός, παρά πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο της έρευνας. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν, ωστόσο, ότι πολλοί παράγοντες πρέπει να πληρούνται ταυτόχρονα, έτσι ώστε ένα παιδί πεθαίνει ξαφνικά στον ύπνο του.
Σε πολλές περιπτώσεις, Επιστήμη υποψία Αναπνευστική διαταραχή ως αιτία για SIDS: Κανονικά, τα μωρά ξυπνούν αυτόματα αναπνευστικά προβλήματα σε ασθενείς, το αναπνευστικό ρυθμίζεται από μόνη της και πάλι. Σε βρέφη που πεθαίνουν από SIDS, αυτό αυτοματισμός δεν λειτουργεί. Με την έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο συγκέντρωση CO² στις αυξήσεις του αίματος, τα παιδιά ασφυκτιούν στον ύπνο τους. Άλλες μελέτες προτείνουν σε παιδιά που έχουν πεθάνει από Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου, μια Απόκλιση στο εγκεφαλικό στέλεχος. Εδώ, η συγκέντρωση CO² δεν γίνεται αντιληπτή σωστά. Μια άλλη εικασία αναφέρει ότι για τις περιπτώσεις SIDS Πτώση της αρτηριακής πίεσης δεν αντισταθμίζεται αυτόματα. Ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει ζωτικά όργανα δεν επαρκούν πλέον για να τροφοδοτείται με οξυγόνο.

Έτσι, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή που μπορεί να αποτρέψει το θάνατο κούνια με απόλυτη βεβαιότητα. Το γεγονός αυτό καθιστά τόσο δύσκολο γονείς να ασχοληθεί με το φόβο του SIDS. αλλά αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα αποκλείσει τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου - όπως η επιστημονική συναίνεση!

Προστατευτικά μέτρα κατά Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών

 • 1/6

  Το μωρό σας θα πρέπει να κοιμούνται σε ύπτια θέση

  όσον αφορά την πρόληψη SIDS Το πιο σημαντικό μέτρο: Βάλτε το μωρό σας να κοιμάται πάντα στο πίσω μέρος. Γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι πολύ κοντά να πατήσετε το στρώμα και, ενδεχομένως, να αναπνεύσει εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα πίσω το πρόσωπό του.

 • 2/6

  Δεν μαξιλάρια, και τα γεμισμένα ζώα Schmusetücher

  Αν και θα θέλαμε να δώσουμε κάτι για να χώνομαι στο κρεβάτι με τα παιδιά μας: μαξιλάρια, πετσέτες και μαζεμένος ταριχευμένα ζώα δεν έχουν καμία θέση σε βρέφη κάτω του ενός έτους στο κρεβάτι. Τα μωρά έχουν συνηθίσει όρια από την μήτρα - και την αγάπη τους, ακόμη και μετά τη γέννηση. Έτσι, αν κάπου ένα χάδια παιχνίδι ή κάτι παρόμοιο για να αρπάξει, πιέστε λίγο το πρόσωπό της σε αυτό. Και τότε υπάρχει ο κίνδυνος ότι εισπνέουν το διοξείδιο του άνθρακα και να χάσει τις αισθήσεις του.

 • 3/6

  Υπνόσακο αντί της οροφής

  Έχοντας ένα μωρό είναι το καλύτερο μέρος σε έναν υπνόσακο. Από το στόμα και τη μύτη δεν μπορεί καν να γλιστρήσει κάπου κάτω και δύσκολη την αναπνοή. Και πάνω απ 'όλα τα μικρά μωρά έχουν σε έναν υπνόσακο δεν είναι αρκετό περιθώριο ελιγμών για να παραδώσει στο στομάχι του.

 • 4/6

  Παρακαλώ μην καπνίζετε!

  Το παιδί σας να αγαπήσει θα πρέπει ούτε κατά την εγκυμοσύνη, ούτε αργότερα, όταν το μωρό είναι εκεί, το κάπνισμα. Τα παιδιά των μητέρων καπνίσματος συχνά προκατειλημμένη αεραγωγούς και πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα - και έτσι έδειξαν υψηλότερο κίνδυνο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου για θάνατο. Η προσφορά μη καπνιστές είναι επίσης αλήθεια για Παπά και την αγάπη σας!

 • 5/6

  Η ιδανική θερμοκρασία ύπνου

  Το υπνοδωμάτιο του μωρού σας δεν πρέπει να είναι πολύ ζεστό: ιδανικό για 16 έως 18 βαθμούς. Σε βρέφη λαιμό μπορείτε να αισθάνεστε ότι είναι καλύτερο αν είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.

 • 6/6

  θηλασμός προστατεύει

  Οι μελέτες δείχνουν ότι το μητρικό γάλα προστατεύει τα μωρά από SIDS. Σε βρέφη που θηλάζουν, ο κίνδυνος του αιφνίδιου θανάτου κατά τη διάρκεια του ύπνου, μειωμένη κατά 50 τοις εκατό. Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει, επομένως, τέσσερις μήνες θηλάζετε το μωρό σας. Εάν δεν θηλάζετε, να δώσει το μωρό σας να κοιμηθεί μια πιπίλα. Με πιπίλισμα, είναι στην πραγματικότητα εμποδίζει παιδιά εμποδίσει τις οπές εξαερισμού - έτσι τουλάχιστον το τεκμήριο των ιατρών.

Οι παιδίατροι, μαίες και τα νοσοκομεία έχουν κάνει πολλή εκπαιδευτικό έργο από την άποψη του αιφνίδιου βρεφικού τα τελευταία χρόνια. Με επιτυχία: Ο αριθμός των βρεφών που πέθαναν χωρίς προφανή αιτία μειώνεται σημαντικά: πριν από 25 χρόνια υπήρχαν δέκα φορές περισσότεροι. Η καλύτερη απόδειξη ότι οι απλές συμβουλές, όπως σε ύπτια θέση ύπνου και υπνόσακο αντί της οροφής μπορεί να αποτρέψει με επιτυχία το φαινόμενο. Η μαγική φόρμουλα είναι: το σωστό περιβάλλον ύπνου. Έτσι, αν ενσωματώσετε το παιδί σας ότι μπορεί να αναπνεύσει καλά, έχετε μειώνεται σχεδόν στο μηδέν τον κίνδυνο. Και μπορεί ως εκ τούτου να κοιμηθεί ακόμα ήσυχο και πάλι!
Πιπίλες μειώνει τον κίνδυνο

Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα μωρά που κοιμούνται με τους ειρηνιστές, κοιμούνται με ασφάλεια. Γι 'αυτούς, ο κίνδυνος θανάτου για το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου, χαμηλή ακόμη και κατά 90 τοις εκατό (πηγή: "British Medical Journal"). Λόγω του σχήματος της πιπίλας ένας αεραγωγός διατηρείται ανοιχτή σε περίπτωση που το πρόσωπο του μωρού είναι πολύ μακριά για να βυθιστεί μέσα στο στρώμα ή την οροφή - ώστε το τεκμήριο των επιστημόνων.
Μπορεί το μωρό να κοιμηθεί στο κρεβάτι οικογένεια;

Σύνδεσμοι για το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού

 • Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών & οικογενειακό κρεβάτι
 • Κοινή Elterninitiative Αιφνίδιου Βρεφικού
 • Πληροφορίες από το Ομοσπονδιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας

Δυστυχώς, αυτό είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν με σαφήνεια με ναι ή όχι. Για πολλές οικογένειες, είναι μια θαυμάσια λύση για να αφήσει το μωρό ύπνο στο μεγάλο κρεβάτι: Για θηλάζουν δεν έχετε έξτρα-up, οι γονείς του μωρού και κοντά μπορούν να πάρουν για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Και πολλές οικογένειες αγαπούν την εγγύτητα και την ασφάλεια, όταν όλοι κοιμούνται μαζί σε ένα κρεβάτι. Αν κοιτάξετε τις μελέτες που εξετάζουν τη σχέση μεταξύ της οικογενειακής κρεβάτι και Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου, μπορεί να βρεθεί από τη μια πλευρά, ορισμένοι ότι η Co-ύπνου συνήγορος. Και ακόμα άλλοι που συμβουλεύουν εναντίον του. Ο παιδίατρος και συγγραφέας του βιβλίου Herbert Renz-pad είναι οι απόψεις των διαφόρων μελετών και το φόβο που οι γονείς θα πρέπει να γίνει πριν από το κρεβάτι οικογένεια, να έχετε κατά νου: «Θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ότι οι άκαμπτες συστάσεις προς τους χωρίζονται γονείς κρεβάτι η ίδια να γίνει ένας κίνδυνος είναι για τα μωρά; Μήπως επειδή κάποιοι μητέρα αισθάνεται την διάρκεια της νύχτας θηλασμού και έτσι επίπονη ότι τείνουν να το σταματήσει; Ή επειδή τη νύχτα, τότε ίσως θηλάζει το παιδί της σε ένα ανασφαλές περιβάλλον, όπως σε μια καρέκλα - και κοιμάται εκεί με το μωρό "

Η συμβουλή μας: Αν αφήσετε τον ύπνο του παιδιού σας στην οικογένεια κρεβάτι, φροντίστε να λάβουν σοβαρά υπόψη τις ακόλουθες προφυλάξεις:

● Το μωρό κοιμάται δική υπνόσακο - Δεν μαξιλάρι και κουβέρτα.
● Το κρεβάτι έχει σκληρό στρώμα έχουν. Μαλακά στρώματα ή ακόμα και στρώματα νερού δεν είναι για τα μωρά!
● Το κρεβάτι θα πρέπει να χωρίς ρωγμές ή κενά έχουν, κατά την οποία το παιδί μπορεί να γλιστρήσει.
● Το μωρό πρέπει να όχι με τους γονείς τους κάτω από τα σκεπάσματα ύπνο!
● Η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 16 έως 18 βαθμούς είναι.
● Αν ένα γονέα καπνιστής Είναι, αντιπροσωπεύει την οικογένεια κρεβάτι υψηλότερο κίνδυνο - ως εκ τούτου απαγορεύεται!
● Και αν αλκοόλ πόσιμο, το μωρό σας θα πρέπει να κοιμούνται σε καμία περίπτωση να σας στο κρεβάτι.

Μια εναλλακτική λύση, η οποία θα αναλάβει το φόβο των κινδύνων της οικογένειας κρεβάτι και προσφέρει ούτως ή άλλως για κοντά: Ρυθμίστε την κούνια ή το μπαλκόνι μωρό δίπλα στο κρεβάτι των γονιών - το ήμισυ τουλάχιστον κατά το πρώτο έτος της ζωής. Οι παιδίατροι από την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής προτείνουμε ακόμα και να αφήσει τον ύπνο της μέχρι τα πρώτα γενέθλια με τους γονείς σε ένα μωρό δωμάτιο.

 στοά


βάλτε το μωρό να κοιμηθεί και ελπίζω ότι θα αποκοιμηθεί σύντομα - ένας άθλος για τους γονείς. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, μπορεί να πάει στραβά παρακολουθούν: 10 κοινά λάθη.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 47