Συλλογή σε παιδιά

Μια συλλογή είναι μια συχνή παρενέργεια του κρυολογήματος. Ιδιαίτερα έχουν επηρεαστεί τα μικρά παιδιά κάτω των οκτώ ετών. Όλες οι πληροφορίες για να το πράξει.

Τι είναι ένα μέσο διάχυσης αυτί;

Ο γιατρός μιλάει ΟΜΕ όταν συσσωρεύεται στο εσωτερικό του υγρού στο αυτί. Η φύση του ρευστού από την αιτία σχηματισμού εξαρτάται και μπορεί να κυμαίνεται από την υδαρή έως την αιματηρή πάνω γλοιώδη και πυώδη. Συχνά, μια συλλογή παραμένει απαρατήρητο, όπως ο ίδιος μπορεί να θεραπεύσει αυθόρμητα μέσα σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει χρόνια και ως εκ τούτου, σε περίπτωση υπόνοιας ή πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία γιατρός είναι σκόπιμο.

ΟΜΕ

Η συλλογή μπορεί να είναι ετερόπλευρη ή αμφοτερόπλευρη

© iStock

Τα συμπτώματα ΟΜΕ


Τα παιδιά με ΟΜΕ Ξαφνικά ακούω πολύ χειρότερα, επειδή ο ήχος δεν μπορεί να δρομολογηθεί σωστά μέσα από τη συσσώρευση υγρού. Επιπλέον, δημιουργήθηκαν αίσθημα πίεσης στο αυτί? το παιδί θα αισθανθεί το αυτί του ως «πλήρης». Ωστόσο, η άμεση πόνος εμφανίζεται σπάνια. η συλλογή συνεχίζει να προοδεύει, ωστόσο, μια πρόσθετη ζάλη συμβαίνουν. Μερικές φορές, όμως, η συλλογή είναι ασυμπτωματική ή το παιδί δεν μπορεί να ρυθμίσει σωστά τα συμπτώματα. Μήπως απογόνους σας, έτσι απλά μια μόλυνση και συνοψίζει, για παράδειγμα, λιβάδι συχνά τα αυτιά ή παραπονιέται δύσκολο να κατανοηθεί, ακόμα και μια συλλογή μπορεί να είναι πίσω από αυτό.
Αιτίες και ανάπτυξη


Μια συλλογή λαμβάνει χώρα ως αποτέλεσμα της α λοίμωξη τύπου των ανώτερων αεραγωγών. Δηλαδή, με ένα κρύο, μπορεί κυρίως με μικρότερα παιδιά για να το Συσσώρευση του εξιδρώματος στην τυμπανική κοιλότητα έρχονται το μέσο αυτί. Η έκκριση δεν μπορεί πλέον να ρεύσει και με τον τρόπο αυτό τα οστάρια δεν μπορούν πλέον να κινηθούν. Το αποτέλεσμα: Το παιδί ακούει ένα ή και τα δύο αυτιά τίποτα ή χειρότερα. Επειδή στα παιδιά η ευσταχιανή σάλπιγγα, η ευσταχιανή σάλπιγγα δεν είναι ακόμη πλήρως λειτουργική, είναι ιδιαίτερα εύκολο να ΟΜΕ μαζί τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, για παράδειγμα, όταν ένα αεροσκάφος σε μικρά παιδιά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί η ευσταχιανή σάλπιγγα είναι υπεύθυνη για την αύξηση στο αυτί.

Εάν το χρόνιο εξίδρωμα, για τον λόγο αυτό να διαρκέσει περισσότερο από τρεις μήνες, ο βλεννογόνος αλλάζει από το κενό στο κυλινδρικό επιθήλιο με λαγηνοειδή κύτταρα να παράγουν βλέννα. Ως εκ τούτου, η έκκριση είναι συνήθως γλοιώδες σε χρόνιες ΟΜΕ.

Εάν η συλλογή δεν είναι (σωστά) κατεργάζεται η έκκριση μπορεί να είναι ένα media πυώδης ωτίτιδα. Μόνιμη απώλεια ακοής μπορεί να προκύψει.

Θεραπεία της μέσης συλλογή αυτί


Ο γιατρός ΩΡΛ μπορεί η συλλογή από ένα Αυτί κατοπτρισμού προειδοποίηση (ωτοσκόπηση). Επίσης, ένα τεστ ακοής μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του αυτιού. Συχνά η (οξεία) συλλογή εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ημέρες έως εβδομάδες από μόνη της και πάλι. Μερικές φορές είναι επίσης απαραίτητο για τη θεραπεία. μπορεί να βοηθήσει, για παράδειγμα:

• Αποσυμφορητικά σταγόνες της μύτης
• φυσιοθεραπεία, με τη μορφή πουnhalieren ή ρινική άρδευση
φάρμακα, υγροποίηση εκκρίσεις
αντιβιοτικά, θα πρέπει να υπάρχει μια βακτηριακή λοίμωξη
• Σε σπάνιες σοβαρές περιπτώσεις μπορεί επίσης να είναι μια λειτουργία να είναι απαραίτητο να τεθεί ως τυμπανοστομίας σωλήνες μέσα στο τύμπανο έτσι ώστε παρέχεται ο εξαερισμός,

Έτσι, τα πρησμένα υποχωρεί βλεννογόνου και οι χυμοί να ρέει, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε λουτρά κεφάλι ατμό ή υπέρυθρη ακτινοβολία. Επιπλέον, βοηθούν το χυμό θυμάρι στη βλέννα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =