πόδια Τα παιδιά χρειάζονται άσκηση

Και χρειάζονται τα σωστά παπούτσια. Διαβάστε εδώ τι το πόδι παραμορφώσεις στα παιδιά είναι συχνές και πώς μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα και την αντιμετώπιση. Πλέον υπάρχει συμβουλές για το παιχνιδιάρικο ασκήσεις ποδιών με τα παιδιά.

Δείξτε μας τα πόδια σας!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 2007, οι βαυαρικές ταμεία ασφάλισης υγείας εταιρείας (BKK) ρώτησε σε μια μεγάλη μελέτη περίπου 1.500 νηπιαγωγείο και το σχολείο των παιδιών. Εκείνη την εποχή, κάθε όγδοο παιδί είχε ένα ορθοπεδικό εντυπωσιακό εύρημα: το planotransversus με τα πόδια από μείωση των μυών, έλλειψη συντονισμού και παχιά κάλοι. Καθώς η τάση σε παιδιά είναι δυστυχώς όλο και λιγότερο την άσκηση, μπορεί να θεωρηθεί ότι το ποσοστό αυτό δεν έχει βελτιωθεί μέχρι σήμερα για τα καλά. Εδώ, προβλήματα στα πόδια ήταν εντελώς αποφεύγεται! Αλλά για αυτό θα πρέπει να ξέρετε τι πρέπει πόδια μας, έτσι ώστε να μπορεί να μας μεταφέρει μέσα από τη ζωή εύκολη.

πόδια Τα παιδιά χρειάζονται άσκηση!

© Thinkstock

Το ένα τέταρτο όλων των ανθρώπινων οστών είναι μόνη της στα πόδια. Εκτός αυτού, πολλές αρθρώσεις, τους μυς και τους συνδέσμους διασφαλίσει ότι οι νέοι περίπτερα με τα δύο πόδια στο έδαφος, αλλά την ίδια στιγμή άλμα, τρέχει γύρω, άλμα και να τρέξει. Το περιβάλλον δέρμα και οι τένοντες διαπερνώνται από μία πλειάδα λεπτών νεύρων που δίνουν μια τέτοια υψηλή ευαισθησία στο «Walker» που ανιχνεύονται μικρότερη ανομοιογένεια σε επιφάνειες και ισορροπιών. Οι πιο συχνές και πιο έντονες είναι οι λειτουργίες του ποδιού που απαιτείται, τόσο μεγαλύτερη είναι ικανότητές του. Αλλά η ανάγκη να αποκτήσει το σιγά-σιγά.

τα πόδια των παιδιών: Οι βραχυπρόθεσμες αποκλίσεις είναι φυσιολογικό

Έτσι ανησυχητικά αποτελέσματα της μελέτης φαίνονται, ως επί το πλείστον είναι «λάθη» των ποδιών και τα πόδια σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά απολύτως φυσιολογικό. «Στο 99,9 τοις εκατό των περιπτώσεων, τα υποτιθέμενα παραμορφώσεις αυτο που απευθύνονται, ειδικά όταν αυτά συμβαίνουν και στα δύο πόδια,» ο ορθοπεδικός του Αμβούργου, λέει ο Dr. Matthias Dittberner και διαβεβαίωσε: «Από σοβαρές παθήσεις, όπως η συσσώρευση, δρεπανοκυτταρική ή ελικοειδή πόδια ότι η ειδική θεραπεία ή ακόμα και να απαιτεί χειρουργική επέμβαση, μόνο περίπου δύο τοις εκατό όλων των παιδιών που πλήττονται.» 

Καθώς και ολόκληρο το σώμα και τα πόδια και τα πόδια των απογόνων της ανάπτυξης είναι το θέμα. Αλλά με κάθε βήμα που κάνει τους μυς και τους συνδέσμους του παιδιού σας να γίνει ισχυρότερη. Αυτό αρχίζει με τη δημιουργία ενός μικρού παιδιού από τον 10ο μήνα. Ξαφνικά, τα πόδια και τα πόδια πρέπει να φέρουν το σύνολο του σωματικού βάρους. Το αποτέλεσμα είναι ότι εξακολουθούν να έχουν κινούμενα αρθρώσεις και αδύναμη συνδέσμους Kleine δεν παρέχουν επαρκή υποστήριξη, μπορεί να προκαλέσει κύρτωση μείωση ή πλατυποδία, X και O πόδια έρχονται. Το O-σχήμα, αλλά έχει κυρίως αναπτυχθεί μέχρι την ηλικία των περίπου τρία χρόνια, knock-γόνατα απευθύνονται σε σχολική ηλικία από τη φύση συνήθως μέχρι την είσοδο. Υποτίθεται ότι στερούνται αναπτύξει planotransversus πόδια μπορεί να είναι έξω ακόμα και χρήσιμο: «Το ευέλικτο πόδι planotransversus διευκολύνει μαζί με την αντικραδασμική προστασία από λίπος κατά μήκος μάθησης καμάρα λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της περαιτέρω ανάπτυξης στο παχύ μαξιλάρι πίσω τελικά αναπτυχθεί, και η αψίδα εξαρτάται «, δήλωσε ο Dittberner.

Το ιδανικό πόδι δεν υπάρχει

Το ιδανικό πόδι, υπάρχει το ποτέ; Όχι, λέει ότι τα παιδιά τα πόδια Xperte και επιχορηγήσεις ίσο με το πλεονέκτημα ότι κάθε παρακέντηση ήταν νοσηρά «Σε πολλές αφρικανικές ή ασιατικές χώρες, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πλατυποδία.» Κάποιος μπορεί ως εκ τούτου να είναι ακόμη εξαιρετικά επιτυχημένη: «Οι καλύτερες δρομείς μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο της Αφρικής , Plattfüßler ».

Σε γενικές γραμμές: Τα περισσότερα προβλήματα των ποδιών μεγαλώνουν έξω μέχρι την ηλικία των 15 περίπου χρόνια, γιατί μόνο τότε η διαμήκης ανάπτυξη και η διαφοροποίηση των μυών έχουν ολοκληρωθεί. Αν οι βλαστοί, αλλά διαμαρτύρονται για το πόδι, το γόνατο, το ισχίο και τον πόνο στην πλάτη, για τα οποία βρίσκουμε καμία άλλη εξήγηση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ορθοπεδικός χειρουργός παιδιά για τις συμβουλές. Το ίδιο ισχύει και για τις καθυστερήσεις στην κινητική ανάπτυξη ή προβλήματα συντονισμού. Μπορείτε να αντισταθμιστούν με το λεγόμενο καταθέσεις αισθητικο. Για όλα τα άλλα παιδιά, ισχύουν τα εξής: Βέλτιστη εκπαίδευση προωθεί μια δια βίου υγιή πόδια!
παιδιά τρένου πόδια σωστά

Καλά εκπαιδευμένο πόδια έχουν καθοριστική επίδραση στη συνολική στάση, διότι η ένταση του σώματος είναι χτισμένο πάνω από την κίνηση των κυμάτων από τα δάχτυλα των ποδιών για τις διαμήκεις και εγκάρσιες καμάρες, το τακούνι πάνω από τα πόδια προς τα πίσω. Οι ειδικοί γνωρίζουν: Τίποτα δεν είναι πιο κατάλληλο για την ενίσχυση του ποδιού, κνήμη και τους ραχιαίους μυς και κίνηση - κατά προτίμηση χωρίς παπούτσια. 

Δείχνουμε στο βίντεο έξι παιχνιδιάρικο ασκήσεις μας για τα πόδια γερά και υγιή παιδιά.

Το πρόβλημα με τα παπούτσια των παιδιών

Το περπάτημα χωρίς παπούτσια είναι όλα ωραία και καλά, αλλά ακόμα δεν μπορεί να το κάνει, φυσικά. αλλά δυστυχώς προσφέρουν τα παπούτσια των παιδιών το πόδι δεν είναι πάντα η βέλτιστη χώρο για κίνηση. Αυτό είναι θανατηφόρα, ειδικά στην ευαίσθητη περίοδο της ανάπτυξης μέχρι την εφηβεία. Βάλτε το πόδι σε πολύ μικρό παπούτσια, δεν μπορεί να κυλήσει, είναι αναστατωμένος, απλώνονται σε πλάτος, και τα δάχτυλα των ποδιών σκάψουν. που έχει υποστεί βλάβη Ομοίως, αν είναι σε πολύ μεγάλα παπούτσια γιατί κράτησε ολίσθηση προς τα εμπρός όταν πάμε μπροστά. Αλλά συχνά δεν είναι τόσο εύκολο να διαπιστωθεί αν τα παιδιά έχουν ήδη ενηλικιωθεί. τα πόδια των παιδιών μεγαλώνουν σε στάδια με ιλιγγιώδη ταχύτητα - μέχρι και δύο χιλιοστά ανά μήνα. Είναι το όλο το χρόνο, είναι μερικά Knirpsfuß μεγέθη τρεις παπούτσι περισσότερο! Οι μικροί αισθάνονται την αυξανόμενη πίεση αλλά δύσκολα επειδή τα νεύρα τους δεν είναι ακόμη ώριμες.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =