10 πραγματικά γεγονότα για την απώλεια βάρους μετά την εγκυμοσύνη

Μετά από την εγκυμοσύνη, το συντομότερο δυνατόν για να βελτιωθεί μετά Onesie. Οι νέες μητέρες οι ίδιοι κάνουν συχνά περιττή πίεση και να ρυθμίσετε το λάθος στόχους. Εδώ 10 πραγματικά γεγονότα για την απώλεια βάρους έρχεται μετά από την εγκυμοσύνη.

Ισολογισμό της εγκυμοσύνης

➤ εννέα μήνες της εγκυμοσύνης: εξάντληση συναρπαστική και στο τέλος

➤ 7 ώρες Γέννησης: κουραστική, από την αρχή μέχρι το τέλος αγχωτικό

➤ 1 για το μωρό: 3.4 kg τύχη και 51 εκατοστά υπερηφάνεια

➤ Πολλά κιλά «Baby» μπέικον: φυσιολογικό; έχει σημασία; να laminate; άσχημο;

______________

Και αυτό που έχει σημασία η κατώτατη γραμμή;

Έγκυος γυναίκα στις κλίμακες: Κατάργηση της εγκυμοσύνης

Ειδικά το τελευταίο σημείο έχει γίνει μια όλο και πιο εμφανή. ο «Μετά το μωρό Body» γίνεται ένα δείκτη της αγοράς φρεσκοψημένα μητέρες. Το λιγότερο για να δείτε ότι αυτό το ίδιο το σώμα έχει μόλις δημιουργήσει μια ανθρώπινη ζωή και να φέρει στον κόσμο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πραγματική αξία - τουλάχιστον η διαστρεβλωμένη εικόνα των μέσων ενημέρωσης. Αλλά με τον τρόπο αυτό είναι σε κάθε γυναίκα καθημερινά αντιμέτωποιΠροτείνει να τη συναντήσει στη γυάλινη επιφάνεια του εδάφους, βλέποντας τους από τις αφίσες ή eyed της σε περιοδικά. δήθεν καλό πρότυπα υψηλός δείκτης αγορά υπάρχουν πολλά: Μοντέλα, ηθοποιοί και pop ντίβες που είναι πιο αδύνατα μετά την παράδοση από ποτέ. Και ήταν όλα θέμα των κινήτρων και την πειθαρχία. Έτσι ποια γυναίκα δεν φτάνει τη συμφωνία-στόχο Μετά το μωρό του σώματος, είναι - και τόσο βάναυση πωλείται - απλά πολύ τεμπέλης.

Ένα μεγάλο ψέμα πίσω από μια ακόμη μεγαλύτερη γραμμή των επιχειρήσεων είναι. Εδώ είναι τα πραγματικά γεγονότα είναι.

10 γεγονότα σχετικά με την απώλεια βάρους μετά την εγκυμοσύνη


Το γεγονός είναι,
, το μωρό δεν φέρνει ο πελαργός. Η εγκυμοσύνη και τη γέννηση του σώματος απαιτούν πολλά από. Ο συνδετικός ιστός και οι μύες είναι ιδιαίτερα τόνισε και πρέπει να αντέχει σε ακραίες φορτία κατά τη διάρκεια της παράδοσης. Ότι μια τέτοια εμπειρία αλλάζει το σώμα μόνη λογική. Και κάθε γυναίκα θα πρέπει να είναι περήφανοι να είχε αυτή την εμπειρία.

Το γεγονός είναι,, Θα χάσετε βάρος μετά την εγκυμοσύνη - και όλα από μόνο του. Το μωρό ζυγίζει ήδη 3.4 κιλά κατά μέσο όρο, για να πάρει το βάρος του πλακούντα με περίπου 500 γραμμαρίων και περίπου 1,5 κιλά του αμνιακού υγρού. Επίσης, περίπου 300 γραμμάρια αίματος πέφτουν μακριά. Όπως και οι περισσότερες νερού στο σώμα. Αυτό είναι περίπου έξι κιλά θα χάσετε μετά την εγκυμοσύνη σε χρόνο μηδέν.

 στοά


Κάθε μητέρα είναι όμορφη - με ραγάδες και ουλές κιλά! Αυτό αποδεικνύει το φωτογράφο Jade Beall. Όμορφες εικόνες!

Το γεγονός είναι,, όλα τα αποθέματα λίπους του σώματος έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εξυπηρετούν έναν καλό σκοπό. Ειδικά για το θηλασμό, το σώμα δημιουργεί τη δική αποθήκες της.

Το γεγονός είναι,, Θηλασμός παίρνει δύναμη και την ενέργεια. Και μερικές θερμίδες που χρειάζεστε για το θηλασμό, προέρχονται από τα αποθέματα λίπους που το σώμα σας έχει μόλις δημιουργήθηκε για αυτό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ως εκ τούτου, η μείωση του θηλασμού λειτουργεί σχεδόν αυτόματα. Πιο ξεκάθαρα αυτό ίσως βλέποντας από τον τέταρτο μήνα μετά τη γέννηση.

Το γεγονός είναι,, κάθε σώμα αντιδρά διαφορετικά. Μερικές γυναίκες λαμβάνουν, παρά μια υγιεινή διατροφή, ενώ ο θηλασμός από μόλις και μετά βίας. Η μεταβολικές και ορμονικές κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το πλαίσιο. Σε μερικές γυναίκες, ο μεταβολισμός έχει γίνει υποτονική μέσα από την εγκυμοσύνη.

Το γεγονός είναι,, αυστηρή δίαιτα και θηλασμός ακόμα ασύμβατες. Για να είμαστε σίγουροι ότι το μωρό σας μέσω του μητρικού γάλακτος είναι καλά τροφοδοτείται με όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει ακόμη 400 με 500 θερμίδες που λαμβάνονται κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του καθημερινά περισσότερο από το συνηθισμένο για τον εαυτό του. Εγγραφή σκόπιμα μικρότερο, αναγκάζοντας το σώμα σας να πάτε με τα αποθέματα λίπους. Ωστόσο, εδώ και οι περιβαλλοντικές τοξίνες κατατεθεί. Αυτά λυθεί, το περπάτημα απ 'ευθείας στο μητρικό γάλα.

Το γεγονός είναι,, μετά την εγκυμοσύνη μόνιμη, υγιεινή διατροφή είναι ακόμη πιο σημαντικό. Συμπληρώστε τα αποθέματα του σώματός σας και πάλι, μερικά από τα οποία εσείς και το μωρό έχουν εξασθένησε τους τελευταίους μήνες. Εξασφάλιση επαρκούς διαιτητικές ίνες, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Β6 και φολικό οξύ. Μια ένδειξη της κλίμακας είναι η λανθασμένη ανάγνωση ενός υγιούς σώματος.

Το γεγονός είναι,, πάρα πολύ τον αθλητισμό, αμέσως μετά την παράδοση είναι επιβλαβής. Ειδικά το πυελικό έδαφος και οι κοιλιακοί μύες είναι ισχυρά τεντώνεται και ως εκ τούτου είναι πολύ ευαίσθητο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πρώτα να τη θεραπεία του ύπνου. Η γενική σύσταση είναι περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά τη γέννηση, αν θα ξεκινήσει φυσιολογικά ή με καισαρική τομή με ήπια μετά τον τοκετό ασκήσεις.

Το γεγονός είναι,, να αναγεννηθεί πλήρως το σώμα χρειάζεται για όσο διάστημα η εγκυμοσύνη διήρκεσε. Έτσι, να είστε υπομονετικοί και να μην ζητούν πάρα πολλά από. Επειδή ....

... Το γεγονός είναι, Η μαμά του είναι ήδη η πιο έντονη άσκηση δεν υπάρχει. Μωρό άρση βαρών, καροτσάκι μαραθώνιο και μακροχρόνια έλλειψη ύπνου είναι σκληρή ασκήσεις. Και σε αυτό το έργο, εκεί έξω δεν έχει ακόμη ξεκουραστούν διαλείμματα.

Δεν αρνούμαστε ότι η απώλεια βάρους μετά την εγκυμοσύνη είναι ένα σημαντικό θέμα. Και φυσικά, κάθε μητέρα δεν θα αισθάνονται καλά για μερικές ημέρες στο σώμα της. Αλλά είναι σημαντικό να μην βάζουν περιττή πίεση. Ένα λεπτό μετά το μωρό του σώματος δεν πρέπει να είναι ο στόχος. Δοκιμάστε το έτσι: μια Τέλος τεχνίτη Mama σώμα. Και δεν γνωρίζει κανονικό μέγεθος.

(Φωτογραφία: Thinkstock)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 85