7. ΝΝΔ – υποχρεωτικό διάλειμμα για το σώμα

Χαρά για την εγκυμοσύνη, μπορεί να ξεριζώσει δέντρα, θα ήταν δεν ήταν για αυτήν την συνεχή κόπωση. Ειδικά κατά τις πρώτες εβδομάδες της κύησης η επίμονη κόπωση και νωθρότητα είναι χαρακτηριστικές οι καταγγελίες. Και είναι, επίσης, ήθελε οπωσδήποτε από το σώμα.

7. ΝΝΔ: Η ορμόνη προγεστερόνη που επιβραδύνει από. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα.

Το μωρό της στην έβδομη ΝΔ

Στην έβδομη SSW το έμβρυο είναι περίπου 5 mm.

Κατά τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης θα αναγκάσει το ορμόνη προγεστερόνη στροφή προς τα κάτω ταχύτητα και να λάβει πιο συχνά διαλείμματα. Έτσι, ακούστε το ένστικτό σας και να κοιμηθείτε πολύ - Τέλος, οι επόμενοι μήνες θα είναι ακόμα αρκετά επίπονη. Αυτό βοηθά επίσης να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις ασυνήθιστες ορμονών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά και υποστηρίζει την εξεύρεση πιο γρήγορα την ισορροπία σας.

Το μωρό στο 7ο ΝΝΔ: ανθρώπινες μορφές

Το μωρό σας τώρα αναπτύσσεται πολύ γρήγορα και σιγά-σιγά τη λήψη μια πιο ανθρώπινη μορφή. Οι απαρχές των χεριών και των ποδιών είναι ήδη ορατά, αλλά και Μέρη του προσώπου. Μερικά εσωτερικά όργανα όπως το ήπαρ, πνεύμονες, τους νεφρούς και τα εσωτερικά όργανα σεξ ακόμα και εκπαιδευμένοι σχεδόν έτοιμο: το μόνο που χρειάζεται για να συνεχίσει να αυξάνεται.
Συμβουλές για να 7. ΝΝΔ: διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη απαιτεί την καλύτερη δυνατή απόδοση από το σώμα σας. Έτσι, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, θα πρέπει να εξασφαλίζουν πάντα υγιής και ισορροπημένη διατροφή. πάνω από όλα Ασβέστιο, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και φυτικές ίνες είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μία επαρκής ποσότητα του φολικού οξέος συνιστάται. Περιέχεται κυρίως στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και υποστηρίζει την ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος του εμβρύου σας. Κάθε τροφή που χρειάζεται τώρα μπορεί να βρεθεί στην γκαλερί μας.

 στοά


Η υγιεινή διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτά τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι στο μενού.

Καθώς η εγκυμοσύνη αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, που είναι πιο επιρρεπή στην τροφική μόλυνση από σαλμονέλα, λιστέρια ή τοξοπλάσμωση. Οι ασθένειες αυτές μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανάπτυξη του μωρού σας. Ως εκ τούτου, συνιστάται durchzubraten τα ψάρια και το κρέας είναι πάντα έντονα ή να μαγειρέψουν. Σε ωμό ψάρι, θα πρέπει να εντελώς χωρίς, τα αυγά και τα λιπαρά φαγητά για να φάει με μέτρο.

«« Επιστροφή στην 6η ΝΔ - χάος στα επίπεδα ορμονών

στο 8ο ΝΔ - ΕΝΑ γύρο αίσθηση του λούνα παρκ »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =