Πρόληψη ραγάδες

Η πικρή αλήθεια: ένα ασφαλές μυστική συνταγή για ραγάδες δεν υπάρχουν. γλιτώσει το άσχημο ταινία, δυστυχώς, σχεδόν καμία γυναίκα δεν παραμένει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μείνουμε σιωπηλοί και του συνδετικού ιστού σας υποφέρει από την αυξανόμενη χτύπημα μωρό. Με αυτά τα κόλπα που μπορεί να αποτρέψει τις ραγάδες.

Πρόληψη ραγάδων με ένα μασάζ έλαιο.

Ένα μασάζ με λάδι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ραγάδων.

© Thinkstock

Stretch σήματα δεν είναι μια ασθένεια αλλά ένα αισθητικό πρόβλημα, περίπου μία στις τρεις γυναίκες επηρεάζονται από το. Προκαλούνται από ρωγμές στον υποδόριο ιστό, όταν είναι πολύ τεντωμένο. Και οι ταινίες φορά εκεί, δυστυχώς, επίσης, δεν πάει μακριά. Ωστόσο, ξεθωριάζουν μετά από λίγο και στη συνέχεια δεν είναι τόσο εντυπωσιακό να δούμε.

Παρά το γεγονός ότι όλο και περισσότερες μητέρες είναι να ραγάδες τους και να δουν ως κάτι το ιδιαίτερο, αλλά οι περισσότερες γυναίκες θέλουν το μικρό ψεγάδι όσο καλύτερα μπορούμε να αποτρέψουμε. Μια μυστική συνταγή γι 'αυτό δεν υπάρχει. Είτε ραγάδες συμβεί ή όχι εξαρτάται κυρίως από τη φύση του συνδετικού ιστού. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δώσουν προσοχή στην γυναίκα για να κρατήσει εκείνα τα ενοχλητικά ραγάδες, τουλάχιστον εντός των ορίων.

 στοά


Κάθε μητέρα είναι όμορφη - με ραγάδες και ουλές κιλά! Αυτό αποδεικνύει το φωτογράφο Jade Beall. Όμορφες εικόνες!

Μέτρα για την πρόληψη των ραγάδων

Θα πρέπει να είναι σαφές: η πιο γρήγορη γυναίκα αυξάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το πιο πιθανό πρόκειται για ραγάδες. Το δέρμα στη συνέχεια δεν έχουν αρκετό χρόνο για να αντισταθμίσει την αύξηση του όγκου και να τεντώσει απαλά - το αποτέλεσμα: αυτό δάκρυα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσουν προσοχή, ενώ δεν παίρνει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πολύ γρήγορα. Πώς να πετύχει; Ειδικότερα, μέσω μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε αρκετή βιταμίνη Ε για τον εαυτό του. Η μολυνθεί και σε ξηρούς καρπούς και έλαια και ορισμένα λαχανικά (π.χ. πιπεριές, μάραθο). Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι πίνετε αρκετό και να προχωρήσουμε.

Επιπλέον, η κυκλοφορία διέγερσης μασάζ μπορεί να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να από 3 μήνες μασάζ στο δέρμα ευάλωτο σε τακτική εγκυμοσύνης. Κατά προτίμηση δύο φορές την ημέρα. Τι μεθόδους, επιτυγχάνοντας παράλληλα τα καλύτερα αποτελέσματα, συγκεντρώθηκαν και πάλι για εσάς.

Οι καλύτερες εφαρμογές για ραγάδες

 • 1/4

  Μάδημα μασάζ κατά των ραγάδων

  Κατάλληλη ως το μάδημα μασάζ, στο οποίο το δέρμα απαλά τράβηξε μέχρι το κομμάτι από το κομμάτι με τα δύο δάχτυλα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας και έλασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο λάδι. Cream δεν είναι τόσο καλή όσο είναι ήδη συνταχθεί στον κανόνα πριν αρχίσει να παράγει αποτελέσματα το μασάζ. Να είστε προσεκτικοί με υψηλή έγκυος: Τρεις έως δύο εβδομάδες πριν από τον τοκετό, δεν θα πρέπει να κόβω, επειδή αυτό το είδος του μασάζ μπορεί να είναι προαιρετικά εργασίας σκανδάλη.

 • 2/4

  Λάδι Μασάζ για ραγάδες

  Όταν κοιλιά μασάζ πετρελαίου και των μηρών φορά μαλάξεις απαλά στον κύκλο του μια ημέρα - κατά προτίμηση με ένα πλούσια σε βιταμίνες έλαιο. Ήπια αμυγδαλέλαιο, λάδι jojoba ή βιταμίνη E-πλούσια σε έλαιο φύτρου σιταριού παρέχουν στην επιδερμίδα σας, για παράδειγμα, με πολλή υγρασία. Εάν πάρετε ένα ντους και το κρύο μετά από μασάζ με λάδι, που θα ενισχύει την επίδραση της κυκλοφορίας, την προώθηση ακόμα.

 • 3/4

  ραγάδες Kneippgüsse

  Επίσης προληπτικά τακτική Kneippgüsse προς τα κάτω, τους μηρούς, την κοιλιά και το στήθος. Οι θέσεις ανά εβδομάδα, ανά πέντε ξεπλύνετε τρεις φορές εναλλάξ με ζεστό και κρύο νερό.

 • 4/4

  μασάζ βούρτσα για ραγάδες

  Στο ντους μπορεί επίσης να είναι καλό μασάζ βούρτσα κάνει. Κύκλος με μια μαλακή βούρτσα καταπονείται υπερβολικά το δέρμα. Επόμενο dab βιταμίνης Ε που περιέχει σε κρέμα ή λάδι χωρίς συντηρητικά.

Με την προσοχή σε μια υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορείτε να βελτιώσετε τα αποτελέσματα του μασάζ. Για παράδειγμα, λευκό βιταμίνη C και πρωτεΐνες βοηθούν τους ιστούς σας πρόκειται να ανακάμψει γρηγορότερα. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσει σκύλα σας να ξεπεράσει και να κάνετε σπορ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό δεν βοηθά αμέσως εναντίον τους ενοχλητικούς ραγάδες, αλλά μια καλύτερη φυσική κατάσταση το σώμα ανακάμπτει πιο γρήγορα από τις ακαμψίες της εγκυμοσύνης. Δηλαδή, ακόμα και η κοιλιά του μωρού είναι πιο γρήγορα πίσω. 

 στοά


Τι μπορεί να τρώω, πόσο και τι δεν είναι; Οι απαντήσεις έρχονται με τις 20 πιο σημαντικά ζητήματα για την κοιλιά Ώρα μωρό.

Βοήθεια με φαγούρα του δέρματος

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το δέρμα σας κάνει τη σκληρή δουλειά που τόσο πιο γρήγορα η κοιλιά μεγαλώνει, τόσο περισσότερο το δέρμα χρειάζεται να τεντώσει. Οι πιο συχνές συνέπειες: τα συναισθήματα της έντασης και κνησμό, ιδιαίτερα κατά το τρίτο τρίμηνο. Για να αμβλυνθεί αυτό, βάζετε την κρέμα στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μετά το μπάνιο ή το ντους με μια ενυδατική λοσιόν ή λάδι. Με ισχυρή κνησμό ένα γαλάκτωμα που περιέχει ουρία βοηθά. Επίσης, χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο pH, άοσμο αφρόλουτρο και προϊόντα μπάνιου με, για παράδειγμα θαλασσινό αλάτι, πυριτία, ορός γάλακτος ή πίτουρο.

Επίσης τρίψιμο φαγούρα περιοχές με ύφασμα εμποτισμένο σε μήλου μηλίτη ύφασμα πλυσίματος ξίδι παρέχει ανακούφιση. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να αφήσετε στο μείγμα το ξίδι. Μόνο αν υπάρχει πυρκαγιά, θα πρέπει να τον αναζητήσει. Σε φαγούρα θηλές επιχρισμάτων με κρύο μαύρο τσάι βοηθά.

 στοά


Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορείτε να αποτρέψετε ραγάδες. Τα καλύτερα προϊόντα για εσάς εδώ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 89