22 εβδομάδων – το μωρό σας γίνεται πιο πλούσια

Ένα βήμα μετά το άλλο. Αυτό ισχύει για τώρα ειδικά το πρωί. Ακόμη και ο κύκλος σας δημιουργεί δημιουργήσει μητρότητας. Δώστε στο σώμα σας, έτσι ώστε του χρόνου να πάρει τη μετάβαση και να πάρει χρόνο.

22 εβδομάδες: Το μωρό ξαπλώνει με ένα στρώμα λίπους.

Το μωρό της σε 22 εβδομάδες

Σε 22 εβδομάδες, το έμβρυο είναι περίπου 28 εκατοστά. Ο ίδιος ζυγίζει περίπου 475 γρ.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μπορείτε με συχνές ζάλη υποφέρουν. Η αιτία είναι μια βραχυπρόθεσμη έλλειψη αίματος στον εγκέφαλο, επειδή το αίμα τρέχει στα πόδια σας: Μπορεί το μαύρο να σπεύδουν μπροστά στα μάτια ή τα αυτιά του. Ως εκ τούτου, πάντα να σηκώνεται σιγά-σιγά και να δώσει την κυκλοφορία σας, ειδικά στην εποχή πρωί για να πάρει τη μετάβαση. Για σύντομο ζαλάδες του μωρού σας δεν είναι επιβλαβή. Θα συνεχίσει να τροφοδοτείται με αρκετό οξυγόνο.

Διατηρεί τη ζάλη των μόνιμων, τότε θα πρέπει να πάτε στο γιατρό για ένα αναιμία αποκλείουν να. Η λεγόμενη αναιμία που προκαλείται από έλλειψη σιδήρου. Στο δεύτερο μισό της εγκυμοσύνης αυτό μπορεί να συμβεί πιο συχνά, όπως πρέπει, επίσης, να παρέχεται επαρκώς τόσο η μητέρα όσο ένα παιδί. Αλλά μην ανησυχείτε: ο γιατρός σας έχει αίμα σας στα μάτια, γιατί ελέγχονται κατά την εξέταση.

Το μωρό σε 22 εβδομάδων: Wonneproppen

Μέχρι τώρα, το έμβρυο σας ήταν απασχολημένος για να αυξηθεί. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, «παχιά». Κάτω από το δέρμα, για να σχηματίσει σταδιακά μια στρώμα λίπους, το πιο σημαντικό για το μωρό μετά τη γέννηση Η θερμότητα και ενέργεια αποθήκευσης είναι. Έτσι, το δέρμα είναι πλέον λιγότερο διαφανή από ό, τι στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης.

Συμβουλές για 22 εβδομάδων: επιλέξτε το κατάλληλο γέννηση

Το πρώτο μισό της εγκυμοσύνης γίνεται, και η επόμενη θα είναι εξίσου γρήγορα πάνω. Έτσι κάνετε το χρόνο να σκεφτόμαστε πώς και πού να πάρετε το παιδί σας στον κόσμο. Επιλέξτε το σωστό για τον εαυτό σας γενέτειρα, είναι η ασφάλεια και η ασφάλεια.

Το νοσοκομείο: Στη Γερμανία, τα περισσότερα παιδιά είναι στο νοσοκομείο με τον κόσμο. Ο ανεξάρτητος μαία που έχει φροντίσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι στο νοσοκομείο και εκεί για σας.


Η γενέτειρα:
Η γενέτειρα είναι ιδανικό αν δεν θέλετε να γεννήσει στο νοσοκομείο το μωρό, αλλά δεν θέλουν να κάνουν χωρίς ιατρική ασφάλεια. Μαίες και γυναικολόγους οδηγήσει επίσης τις γενέτειρες.

Η Περιγεννητική Κέντρο: Η περιγεννητική κέντρο υπάρχει πλέον μόνο στις μεγάλες πόλεις. Το πλεονέκτημα: περιγεννητική κέντρα έχουν συνήθως έχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχει καλύτερη πρόωρη σας.

Το σπίτι γέννησης: Το πλεονέκτημα ενός σπιτιού γέννησης είναι ότι η γέννηση λαμβάνει χώρα σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον. Μαίες εκτελέσει τη γέννηση και είναι εκπαιδευμένοι να αναγνωρίζουν τους κινδύνους. Εάν είναι ιατρικώς απαραίτητο, θα πρέπει να ληφθούν στο νοσοκομείο αμέσως.

Eric Steiner, ανώτερος γιατρό σε κλινική των γυναικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Mainz ενημερωθεί από τη γέννηση στο νοσοκομείο.
>> Έτσι Daniela δεν περίμενα! Σε αυτό το ημερολόγιο επεισόδιο μια πραγματική έκπληξη περιμένει: Τα 21 εβδομάδων έγκυος - διαβάστε τώρα.

«« Επιστροφή στο 21 ΝΝΔ - Το πρώτο εξάμηνο γίνεται
στις 23 εβδομάδες - Μικρή Dub »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 19