9. ΝΝΔ – Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να δείτε το μωρό σας για πρώτη φορά: Ένας υπέρηχος είναι επιτέλους δυνατή. Αλλά μέχρι εγκυμοσύνης σας είναι ορατή στους άλλους και τους γύρους κοιλιά του μωρού, εξακολουθεί να χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα.

9. SSW: η πρώτη υπερηχογράφημα είναι σε

Το μωρό της στην ένατη ΝΔ

Στην ένατη SSW το έμβρυο είναι περίπου 2 cm.

Στην αρχή του ένατου SSW εγκυμοσύνη σας δεν είναι ακόμη ορατή. Μέχρι τις γύρους κοιλιά του μωρού, εξακολουθεί να χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα. Επίσης, το βάρος δεν θα αλλάξει σημαντικά κατά τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

Η πρώτη σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους κατά την εγκυμοσύνη θυμάστε από περίπου την 12η εβδομάδα της κύησης: Μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου, το σωματικό σας βάρος μπορεί να αυξήσει κατά δύο έως τρία κιλά.

Το μωρό αυτό, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό έχει. Μήτρα, πλακούντα, το αμνιακό υγρό και το μεγαλύτερο φροντίδα του μαστού για τις επιπλέον κιλά. Μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης σας θα έχει αυξηθεί συνολικά δώδεκα έως 18 κιλά.

Pfundiges Babyglück: Η αύξηση του βάρους κατά την εγκυμοσύνη

Ωστόσο, η αύξηση του σωματικού βάρους κατά την εγκυμοσύνη, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ) βοηθά να προσανατολιστούν όταν το σωματικό βάρος αυξάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κατά γενικό κανόνα:
Το λεπτότερο είστε, τόσο περισσότερο θα πρέπει να αυξηθεί. Σε μια ΔΜΣ κάτω από 20, τα 12 έως 18 kg, με ΔΜΣ 20-26 είναι 11,5 - 16 κιλά και μια ΔΜΣ 26 έως 29, υπάρχουν 7 έως 11,5 κιλά. Είναι ΔΜΣ μεγαλύτερο από 29 σας, θα πρέπει να αυξηθεί έως και 9 κιλά. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για δίδυμες κυήσεις. Μπορείτε να φέρετε έως και 20 κιλά στη ζυγαριά στο τέλος (σε κανονική ΔΜΣ).

Ημερομηνίες στο 9ο SSW: το πρώτο υπερηχογράφημα

μεταξύ των εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας τρία υπερήχων (Sonografien). Η πρώτη λαμβάνει χώρα μεταξύ του 9ου εβδομάδα της κύησης και 12 εβδομάδες κύησης. Σε αυτό το υπερηχογράφημα ο γιατρός εξετάζει αν το μωρό είναι έξω από τη μήτρα, αν η καρδιά χτυπάει κανονικά και αν το μωρό είναι αρκετά μεγάλη. Παράλληλα, η δεύτερη διαλογή εκτελείται.

Αν είστε έγκυος και άνω των 35 ετών, ο γιατρός είναι υποχρεωμένος σε προγεννητική διάγνωση στο σημείο. Ωστόσο, είναι απολύτως στο χέρι σας αν μπορείτε να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά ή όχι. Είναι λογικό να κάνουν οι ίδιοι νωρίς για να αναρωτιέται αν το μωρό είναι να διερευνηθεί είναι. Αν αποδειχθεί ότι το μωρό σας είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, ο νόμος για τον τερματισμό της εγκυμοσύνης επιτρέπεται. Αυτό συμβαίνει φυσικά μόνο αν η μητέρα συμφωνεί.

Υγεία ελέγχει Μπορείτε επίσης να πάτε στη μαία. Μόνο για το υπερηχογράφημα θα πρέπει να έχετε ένα επιπλέον ραντεβού με τον γυναικολόγο. Δεν έχει σημασία σε ποιον θα πάτε, η ασφάλιση υγείας πληρώνει υπηρεσιών ρουτίνας και απαραίτητες θεραπείες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σε μια εξέταση αίματος ότι το κόστος μπορεί να έρθει σε σας.
Το μωρό στο 9ο ΝΝΔ: τα τμήματα του σώματος

Με την ένατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης το μωρό σας έχει σχεδόν ολοκληρώσει την εμβρυϊκή περίοδο: τα χέρια και τα πόδια που προκαλείται στους καρπούς, τους αγκώνες και τα γόνατα. επίσης ατομική δάχτυλα χεριών και ποδιών Τώρα φαίνεται πιο καθαρά - αλλά εξακολουθούν να συνδέονται με webbed. Το μωρό είναι τώρα σχεδόν δύο εκατοστά - μετριέται από την κορώνα στο κόκκυγα. Ο γιατρός μιλάει για τη λεγόμενη μήκος κεφαλουραίο ή απλά το SSL.

Η μαία Anke Kieltyka ενημερωμένοι για τα πιο σημαντικά γεγονότα για το φυσικό αύξηση του σωματικού βάρους κατά την εγκυμοσύνη.

>> Εικόνες αναπλήρωση του Daniel. Είναι γοητευμένος από το πόσο μπορείτε να δείτε ήδη. Το νέο επεισόδιο του βιβλίου εγκυμοσύνης μπορείτε να διαβάσετε εδώ: 9 εβδομάδων έγκυος.

«« Επιστροφή στην 8η ΝΔ - Ένα γύρο αίσθηση rollercoaster
στην 10η εβδομάδα της εγκυμοσύνης - από το έμβρυο στο έμβρυο »» 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 5