Ο φόβος του τοκετού; Τι μπορείτε να κάνετε

Ο φόβος για το άγνωστο, τον πόνο. Πριν από αυτό, θα πάει στραβά. Όταν η αντίστροφη μέτρηση είναι για να τη γέννηση, τα συναισθήματα αυτά είναι φυσιολογικά. Μαία Jana Friedrich δίνει συμβουλές για το πώς να ασχοληθεί με το θέμα.

Πού ο φόβος; Και: Είναι δικαιολογημένη;

Να πάρει έγκυος και να γεννήσει τα παιδιά είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο - να το πω έτσι, η ουσία της ίδιας της ζωής. Και ποτέ οι εξωτερικές συνθήκες για τη γέννηση ήταν τόσο καλή όσο σήμερα στις δυτικές χώρες. Παρ 'όλα αυτά, η διαδικασία της γέννησης θεωρείται συχνά ως μια απίστευτη κινδύνου. Κανονική γεννήσεις γίνονται όλο και πιο σπάνια, τους φόβους και τις ανασφάλειες μεγαλώνουν. Μπορεί να παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια ότι η ανάγκη για ασφάλεια αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο της εκπαίδευσης. Αλλά η φυσική γέννηση επειδή ένα πραγματικό κίνδυνο; Ίσως ...

»... το σύστημα επιβραβεύει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια - όχι τη μεγαλύτερη φυσικότητα κατά τη γέννηση. ... "

Jana Friedrich

Το γεγονός είναι ότι δεν θα υπάρξει ποτέ απόλυτη ασφάλεια και να μην κάνει τη διαδικασία της γέννας καλύτερα όλες τις οδηγίες προφύλαξης. Για γυναικολόγος, ωστόσο, υπάρχουν νομικές συνέπειες εάν αποτύχουν να συμμορφωθούν με τις μαιευτικές πρότυπα. Δηλαδή, το σύστημα επιβραβεύει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια - όχι τη μεγαλύτερη φυσικότητα κατά τη γέννηση. Στο πλαίσιο της όλο και περισσότερο κοινό σύστημα F εφαρμόζεται κατά τον τοκετό, οι επιμέρους διαδρόμους απόφαση των γυναικών είναι πιο περιορισμένο. Και τρέχει πιο συχνά στο χειρουργείο. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι πιο καισαρικές τομές δεν οδηγεί αυτόματα σε καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία *.

Από τη δουλειά μου στις συμβουλές της εγκυμοσύνης Μπορώ να επιβεβαιώσω: Αν ρωτήσετε τις γυναίκες, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους για τη γέννηση, οι περισσότεροι λένε: "Θέλω να έχω τα πάντα όσο το δυνατόν φυσικότερο για τώρα." Λίγο αργότερα, όμως, οι πρώτες ανησυχίες είναι: ο φόβος του πόνου, ανησυχία για την υγεία του παιδιού, ο φόβος για μια δική φόβο της ασφάλειας της αποτυχίας? Φοβάται να παραδοθεί κάτι άγνωστο - για να μην αναφέρουμε το φόβο της απώλειας του ελέγχου. Εάν αυτές οι ανησυχίες προσκρούουν στις προαναφερθείσες φόβους των μαιευτήρων, ένα φυσικό τοκετό είναι όλο και πιο απίθανο παρεμβάσεις στο προσκήνιο.

Ο φόβος του πόνοι της γέννας & αποτυχία


Λοιπόν, τι να κάνουμε;
Best διαψεύδουν τους φόβους και τις ανασφάλειες όσο το δυνατόν νωρίτερα! να έχουν το φόβο του τοκετού, είναι απολύτως φυσιολογικό. Τέλος, δεν ξέρω πραγματικά τι θα είναι και τι θα συμβεί ακριβώς σε ένα. Είναι σημαντικό να μην παραλύσει από τους φόβους του. Η εμπειρία έχει δείξει ότι φοβάται να χάσει τον αποτροπιασμό του, εάν κοιτάξει κανείς τους με περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πιο συνήθεις φόβους των οποίων πες μου έγκυος, περιλαμβάνουν πόνο γέννηση και το φόβο της αποτυχίας. Εδώ βοηθήσει να ηρεμήσει ή διαλυτοποίηση μάντρα κουράγιο που μπορεί κανείς απαγγέλλει ξανά και ξανά μέχρι να εσωτερικεύεται. Εδώ είναι μερικές προτάσεις για τις εν λόγω θετικές σκέψεις:

Θετικές σκέψεις ενάντια στο φόβο

 • 1/5

  Είμαι ισχυρός!

 • 2/5

  Το σώμα μου γίνεται για να αντιμετωπίσει με τη γέννηση!

 • 3/5

  Μπορώ να. Το σώμα μου μπορεί να το κάνει!

 • 4/5

  Ο σύντροφός μου είναι μαζί μου. Υποστηρίζει με την ψυχική. Πιστεύει στη δύναμη μου.

 • 5/5

  Πιστεύω στη δύναμη μου!

Σε 16 χρόνια μου δουλειά ως μαία που έχω βιώσει ξανά και ξανά ότι οι έγκυες γυναίκες που κάνουν εσκεμμένα τη σαφή απόφαση να εμπιστεύονται την δύναμη του σώματός της να αντιμετωπίσει τον πόνο πολύ καλά. 
Ο φόβος των τραυματισμών γέννησης


Επίσης χρησιμοποιείται ευρέως είναι ο φόβος του τραυματισμού. Γδαρσίματα και ρωγμές είναι αρκετά κοινό κατά τη γέννηση, αλλά επισιοτομή είναι σπάνια πραγματικά απαραίτητο. Το σχέδιο του φράγματος ακούγεται χειρότερα από ό, τι πραγματικά είναι και επουλωθεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, γρήγορα και χωρίς επιπλοκές. Ιδιαίτερα λίγες οι τραυματισμοί που παρατηρήθηκαν σε γεννήσεις νερό. Μάλλον επειδή το ζεστό νερό χαλαρώνει τους μυς και συμβάλλει σε ένα καλό τέντωμα του υφάσματος. μπορείτε να αποφύγετε τους τραυματισμούς του περινέου επίσης θαυμάσια με ένα περινέου μασάζ. Το φράγμα είναι πιο μαλακό, επέκταση ικανό και σημαντικά καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που αυξάνει σίγουρα την ευκαιρία να έρθουν αλώβητη μέσα από τη γέννηση.

Συζήτηση για τους φόβους σας!


Για μια όμορφη γέννησης πλήρη παράδοση και εκμίσθωση πάει είναι πραγματικά χρήσιμη. Για να προσπαθήσει να διατηρήσει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της γέννησης, όμως, είναι αντιπαραγωγική. Ως εκ τούτου, σας συνιστώ να επιλέξετε το μαιευτήρα της ομάδας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την εμπιστοσύνη. Ο εταίρος αναλαμβάνει τη δουλειά της "επιτηρητής" και είναι ο προστάτης της οικειότητας σας. Αν η διαφάνεια δεν είναι αρκετή ή είναι με άλλο τρόπο κατά κάποιο τρόπο δεν ταιριάζει, μπορώ να συμβουλεύει με τόλμη και να αντιμετωπίσει άμεσα. Μερικές φορές είναι εκπληκτικό το πώς διαλύονται εύκολα φόβους, όταν μιλάμε γι 'αυτό.

να έχουν «το φόβο του τοκετού, είναι απολύτως φυσιολογικό. Τέλος, δεν ξέρω πραγματικά τι να περιμένουν ακριβώς ένα. Είναι σημαντικό να μην παραλύσει από τους φόβους του .... "

Jana Friedrich

Βασικά, νομίζω ότι είναι σωστό να σκεφτούμε μέσα από τα ενδεχόμενα που απασχολούν ένα χρόνο. Είναι απολύτως εντάξει να έχουμε φόβους ή να μην είναι ασφαλής. Μπορεί να είναι χρήσιμο να εκφράσει τις ανησυχίες ή να γράψουν. Στη συνέχεια, μπορεί να εξετάσει και να αναπτύξει ένα σχέδιο για την χειρότερη περίπτωση ο κίνδυνος.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα: Αν η γέννηση πηγαίνει δυσμενείς και ξαφνικά μια καισαρική τομή είναι απαραίτητη, θα: είναι λυπηρό? έχουν μια ουλή? να είναι στην ίδια κατάσταση με το 30 τοις εκατό όλων των γερμανικών μητέρες, έτσι δεν είμαι μόνος? βέβαιος ότι κάποια μέρα να βρει την ειρήνη παραγγελία μου. Και ούτω καθεξής ...
Αφήστε το φόβο του τοκετού


Αν όλα τα σενάρια παίζεται έξω, είναι καλό να αφήσουμε τις σκέψεις να επιστρέψετε ή να προσπαθούν ενεργά και συνειδητά να ωθήσει μακριά. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, προτείνω και πάλι να μιλήσει με τη μαία σχετικά με το θέμα. Στο δρόμο μπορείτε να μάθετε για τους φόβους και να εργαστείτε με αυτό μέχρι τη γέννηση.

Συνιστώμενη ανάγνωση: Το μυστικό για μια όμορφη γέννησης

Το μυστικό για ένα όμορφο γέννηση της μαίας Jana Friedrich

Για σχεδόν τέσσερα χρόνια η μαία του Βερολίνου Jana Friedrich μοιράζεται της
Η γνώση για τα θέματα της εγκυμοσύνης, του τοκετού & Μετά τον τοκετό blog της. Τώρα υπάρχει δεύτερο e-Book της - "Το μυστικό για μια όμορφη γέννησης" με τις καλύτερες συμβουλές και προτάσεις από δεκαέξι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως μαία. Υπάρχουν επίσης πέντε πρακτικές εκτυπώσιμη φύλλα εργασίας. Περιλαμβάνονται είναι ένα σχέδιο γέννησης, ένα ερωτηματολόγιο στο νοσοκομείο ή γέννα κέντρο ή πρακτική μαία και πολλά άλλα. "Το μεγάλο πράγμα είναι ότι είναι δυνατό με τη σωστή προετοιμασία σίγουρα να πάρει προσωπικά το όνειρό του που γεννήθηκαν πολύ κοντά - ή να βιώσουν ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε να συμμετάσχετε, «δήλωσε ο Jana Friedrich.

● διαθέσιμο ως PDF, ePub και mobi
● Τιμή: 19,95 ευρώ
● Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο

 στοά


Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις μητέρες και τα νεογέννητα μωρά τους. Ένα στιγμιότυπο, όταν δημιουργείται η αγάπη μιας μητέρας.

* Περίπου 33% των παιδιών που γεννιούνται στη Γερμανία για καισαρική τομή - κατ 'ανώτατο όριο του 15% που κατέχει ΠΟΥ καθόλου δικαιολογημένη. Σύμφωνα με μια μελέτη (της Helmers & Schücking 2005), ωστόσο, θέλουν μόνο το 3,8% των γυναικών πρωτίστως μια καισαρική τομή.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 27 =