4. ΝΝΔ – εμφύτευση του ωαρίου

Στο τέταρτο SSW το γονιμοποιημένο ωάριο ταξιδεύει προς τη μήτρα: Η Einnsitung λαμβάνει χώρα. Το έμβρυο περιβάλλεται εντελώς από βλεννογόνο. Μπορεί να είναι ότι παρουσιάζεται μικρή αιμορραγία - το Einnistungsblutung.

4. ΝΝΔ: Τα ίδια αυγό εμφυτεύματα στη μήτρα.

Το μωρό της στην τέταρτη ΝΔ

Εάν η εμφύτευση του ωαρίου στην ενδομήτριο είναι επιτυχής, μιλά mach ενός επιτυχούς σύλληψης. Ελαφρά αιμορραγία σας, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να συγχέουμε. Αντίθετα, η λεγόμενη Einnistungsblutung είναι ένα καλό σημάδι της εγκυμοσύνης.

Μπορείτε να πάρετε απόλυτη βεβαιότητα σε αυτό το πρώιμο στάδιο, αλλά μόνο με ένα Εξέταση αίματος στο γυναικολόγο. Ενώ υπάρχουν και μεταξύ των λεγόμενων εγκυμοσύνης τεστ νωρίς τεστ που μπορεί να δείξει μια εγκυμοσύνη ήδη. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά είναι πολύ ανακριβείς. ο Εγκυμοσύνη ορμόνη hCG, η διανομή το γονιμοποιημένο ωάριο είναι ακόμη πολύ αδύναμη συμπυκνώματα για ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. τεστ εγκυμοσύνης αντιδράσει στην hCG μόνο πάνω από ορισμένη συγκέντρωση. Έτσι, μπορεί να είστε έγκυος, ακόμη και αν τους ισχυρισμούς της δοκιμής για το αντίθετο. 

 στοά


Μήπως τελικά λειτούργησε; Μια εξέταση ούρων είναι διαβεβαίωση από την 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Τα καλύτερα προϊόντα συνοψίζονται παρακάτω.

Το μωρό στο τέταρτο ΝΝΔ: εμβρυϊκό δίσκο και κοτυληδόνες

Επίσης, το ίδιο το έμβρυο αναπτύσσεται: σχηματίζονται ένας δίσκος σπόρων και τρεις βλαστικές στοιβάδες, από την οποία αργότερα όργανα προκύψουν. Το εσωτερικό φύτρο είναι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στους πνεύμονες, το ήπαρ, τα έντερα και το πάγκρεας. Η μεσαία φύτρο είναι η βάση για το σκελετό, τους μύες, τα νεφρά, τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιά. Από το εξωτερικό μικρόβιο-στρώμα μεγαλώνουν το δέρμα, τα μαλλιά, τους μαθητές, σμάλτο και το νευρικό σύστημα.

Στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της εγκυμοσύνης στην κοιλιά κατέχει η αρχή όλα ή τίποτα. Αυτό σημαίνει: Είτε η ζημιά είναι τόσο μεγάλη, ώστε να υπάρχει μια αποβολή ή έμβρυο αναπτύσσεται φυσιολογικά - τα κατεστραμμένα κύτταρα είναι απλά αντικατασταθούν χωρίς απώλεια λειτουργίας. Μόνο αργότερα, κατά την ανάπτυξη του συστήματος και τις διαχωρίζει τα κύτταρα ανάλογα με την εργασία, το έμβρυο μπορεί να πάθει ζημιά.

Αυτό δεν είναι ακόμα ένα δωρεάν εισιτήριο για να συνεχίσουν να πίνουν σε μεγάλο βαθμό με το κάπνισμα και το αλκοόλ. Και οι δύο είναι δηλητήρια που μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής για το έμβρυο. είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη μεταξύ του 5ου και του 12ου ΝΔ ΝΔ - το πιο κρίσιμο χρονικό παράθυρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Μάθετε εδώ γιατί το κάπνισμα και το αλκοόλ κατά την εγκυμοσύνη και το παιδί μπορεί να είναι επιβλαβής για εσάς.

«» Για το τρίτο SSW - Σημαντικές φολικό οξύ

»» Αυτό είναι ό, τι συμβαίνει στην πέμπτη ΝΔ - Θετικό Τεστ ΕγκυμοσύνηςLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 27