Καισαρική ουλή: φωτογραφίες, γεγονότα και φροντίδα

Η καισαρική τομή ουλή παραμένει για πάντα και είναι ίσως το καλύτερο που έχετε λάβει ποτέ. Έχουμε φωτογραφίες από διάφορα σημάδια και να σας πω τι πρέπει να προσέξετε στη συντήρηση.

Φωτογραφίες: Όσο διαφορετικά καισαρική ουλή

καισαρική ουλή

© iStock

Πολλές γυναίκες είναι υπερήφανοι για τους καισαρική ουλή, άλλοι πρέπει να είναι φίλοι με το πρώτο. Ειδικά οι νέες μητέρες που φέρνουν μια αυθόρμητη επιπλοκή γέννηση έκπληξη με καισαρική τομή ή ακόμα και έκτακτης ανάγκης καισαρική τομή το μωρό της στον κόσμο πρέπει να αγωνιστεί με την ουλή αν μόνο ψυχολογικά.

Η συμβολή μοιράζονται ƤĨƤƤᗩ ☀️ (@kuntabunt) στις 31 Ιούλη, 2017 12:19 μμ

Αυτό blogger δείχνει καισαρική γα ουλή της, 1 έτος μετά τον τοκετό.

Τα καλά νέα: Σχεδόν όλες οι καισαρικές ουλές επουλωθούν χωρίς επιπλοκές. Σίγουρα το μήκος περίπου δέκα εκατοστά ουλή θα είναι ορατή για πάντα, αλλά μετά από έξι μήνες, η πληγή έχει επουλωθεί πλήρως.

Η συμβολή μοιράζονται έξω φρενών (@muddi_fuchs) στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 14:57

Blogger muddifuchs για ουλή της: "Ανήκε στη γέννηση του γιου μου, και τώρα απλά ανήκει σε μένα."

Σχεδόν όλα τα καισαρική μητέρες δεν μπορούν να δουν το σημάδι στην πισίνα ή την ηλιοθεραπεία. Η λεγόμενη "Bikini Cut" είναι τόσο μακριά κάτω ώστε η κάτω μπικίνι κάθεται πάνω από την ουλή. Η περικοπή ορίστηκε οριζόντια ακριβώς πάνω από την ηβική περιοχή. Εάν απαιτείται μια δεύτερη καισαρική γιατροί ανοίξετε το ίδιο σημάδι, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η συμβολή διαιρούμενο με Tanja (@tanja_eut) στις 22 Ιουνίου 2017 19:02

ΗΠΑ blogger Τάνια λέει: "Ουλές πω τις καλύτερες ιστορίες."

Για να διατηρηθεί η ουλή

Οι μητέρες μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαδικασία επούλωσης της καισαρική τομή ουλή. Κατά τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννηση, η μαία είναι με τις συμβουλές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα κινεί τα νήματα περίπου πέντε έως δέκα ημέρες μετά τη γέννηση. Στις τρεις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννηση, η γυναίκα θα πρέπει καλύτερα να μην κάνουν μπάνιο (ο οποίος θα έχει κάποιο χρόνο για;). Μετά το ντους, η ουλή είναι εύκολα spotted συντομία ξηρό. Είναι ιδανικό για να μη φορούν στενά ρούχα, τρίψιμο, πάνω από το σημάδι είναι.

Είναι η ουλή επουλωθεί και μετά από δύο με τρεις εβδομάδες, μπορείτε να κάνετε μασάζ στην ουλή καισαρική με μια ουδέτερη κρέμα. Υπάρχουν ουλές και άλμπουμ, αλλά λοσιόν σώματος συχνά έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια τρίψιμο θα νιώσετε ένα μούδιασμα γύρω από την ουλή. Μετά από έξι έως οκτώ μήνες, τα νεύρα αυξηθεί πίσω. Σε μερικές περιπτώσεις, οι μητέρες έχουν προβλήματα με την ουλή. Συμβαίνει πύον ή αίμα, ή έχετε πόνο στον τομέα αυτό, θα πρέπει να συζητήσετε το όλο θέμα με τη μαία ή το γιατρό σας.

Μια συνεισφορά από κοινού με τον Αλέξανδρο Kunze (@corpusgallerytattoo) στις 9 Μαΐου 2017 20:49

Υπάρχουν, επίσης, οι γυναίκες που έχουν κάνει καισαρική τομή ουλή τους πολύ ιδιαίτερο. Αυτή η μαμά να τσιμπήσει ένα τατουάζ την άνοιξη!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =