Καισαρική τομή – γέννηση στο χειρουργείο

Είτε φυσικό τοκετό ή καισαρική τομή - έτσι μια επιχείρηση - το σας απόφαση και το γιατρό σας. Και αρκετά συχνά η μοίρα. Όταν παρέμβαση είναι απαραίτητη και ποια θέματα θα sollten.In εξετάσει, όταν πρόκειται να αποφασίσει η Γερμανία κάθε τρίτο παιδί με καισαρική τομή. Το 2012, το σκυρόδεμα για 207.000 μωρά ήταν. Έτσι, ο αριθμός των διαδικασιών αυτών έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τις αρχές της δεκαετίας του '90 έρευνα. Οι λόγοι, πότε και γιατί η καισαρική τομή είναι απαραίτητη, είναι διαφορετικά. Και δεν είναι πάντα αμιγώς ιατρική. Ακόμη και η ίδια η ήπια καισαρική υποστήριξε όλο και περισσότερο.

Καισαρική τομή στο χειρουργείο

© Thinkstock

παίζουν τώρα ψυχολογικές πτυχές ένα όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Πολλές έγκυες γυναίκες θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη κατά τη γέννηση ή έχουν εντελώς πανικού πριν: για παράδειγμα, μετά από προηγούμενη αρνητική εμπειρία του τοκετού. Αντί της φύσης για την εμπιστοσύνη, την εμπιστοσύνη σας προτιμά τη ρουτίνα των γιατρών. Τέλος, η σύγχρονη ιατρική υπόσχεται μια μεγάλη ασφάλεια. Πόσο παρέμβαση, αλλά πολύ πραγματική «Καισαρικές τομές Ευχή» είναι, είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί, λόγω της καισαρικής κατόπιν αιτήματος επίσημα exixtiert. Είναι πιο άφθονα δεν επιστρέφονται από την ασφάλιση υγείας - η οποία είναι ο λόγος που η ιατρική αναγκαιότητα επιβεβαιώνεται από το γιατρό στην πράξη.

Περισσότερες καισαρικές τομές, περισσότερα χρήματα;

Συχνά η κατηγορία είναι τρέχει ότι οι γιατροί εκτελούν περισσότερες καισαρικές τομές, επειδή είναι πιο κερδοφόρα για το νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι η αλήθεια ότι καισαρικές τομές είναι καλύτερα σχεδιασμένη και κοστίζουν περισσότερα χρήματα από ό, τι ένα φυσικό τοκετό. Αλλά προκαλούνται λόγω των απαιτήσεων της τεχνολογίας και του προσωπικού με τη σειρά του υψηλότερου κόστους. επί οικονομικό όφελος Έτσι, η αύξηση δεν μπορεί να αποδοθεί. Ούτε έχει συνεισφέρει κάτι να κάνει την αύξηση της ηλικίας των εγκύων γυναικών ή τη σημαντική αύξηση των κυήσεων κίνδυνο αυτό. Επειδή με νεαρές μητέρες κάτω των 25 ετών, η καισαρική τομή ποσοστό έχει αυξηθεί σημαντικά.

Οι γιατροί αξιολογούν το Κίνδυνος για τη μητέρα και το παιδί Απλά αυξανόμενη κριτική. Έτσι, ένα φυσικό τοκετό θα είναι δυνατή ακόμη και σε καταστάσεις κινδύνου, όπως η παρουσίαση γλουτών, δίδυμα γέννηση ή μια προηγούμενη καισαρική τομή. Αλλά οι γιατροί συχνά αποφασίσει εναντίον της. Σίγουρα παίζουν τα ζητήματα ευθύνης, ενώ όλο και μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά τώρα υπάρχει έλλειψη σε κλινικές και απλά για το Η εμπειρία με το συγκρότημα φυσικό γεννήσεις.

Προγραμματισμένη καισαρική τομή και C-τμήμα έκτακτης ανάγκης

Από ιατρικής άποψης, υπάρχουν δύο τύποι καισαρικές τομές: η προγραμματισμένη καισαρική τομή και απρογραμμάτιστη καισαρική τομή.

η καισαρική τομή έχει προγραμματιστεί αν μια ασθένεια γνωρίζουν τη μητέρα που απείλησε τη ζωή της και του μωρού κατά τη διάρκεια του τοκετού. Έτσι, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για την μητέρα, αν πάσχει από διαβήτη κύησης ή καρδιακό νόσημα έχει. Το ίδιο ισχύει και για Οι πολύδυμες κυήσεις. Εάν η έγκυος γυναίκα να HIV ή έρπης των γεννητικών οργάνων άρρωστος, η καισαρική τομή είναι επίσης. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης για το μωρό. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι ήδη βέβαιο ότι η παρέμβαση είναι απαραίτητη πριν από την έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ οι συσπάσεις.

Αν ο γιατρός κρίνει ότι η ιατρική παρέμβαση είναι απαραίτητη, αλλά οι συσπάσεις είναι ήδη σε εξέλιξη, τότε η απρογραμμάτιστη καισαρική τομή απαραίτητο. Για παράδειγμα, από:

• ξαφνική επιπλοκές
• έλλειψη οξυγόνου το μωρό
• πρόπτωση καλώδιο
• πρόωρη αποκόλληση του πλακούντα
• Καθυστέρηση γέννηση (μήτρας αδράνεια)
• λάθος θέση για τη γέννηση του μωρού
• να κλείσει τις μητρικό πυέλου

Οι θετικές πτυχές της καισαρική τομή για την υγεία της μητέρας και του παιδιού δεν μπορεί να απορριφθεί από το χέρι. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και αυτό είναι μια λειτουργία που κινδύνους που μπορεί να με φέρει επάνω.

Διαβάστε στην επόμενη σελίδα, ποιοι είναι οι κίνδυνοι της καισαρική τομή.

Επισκόπηση: Καισαρική τομή - γέννηση στο χειρουργείο

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Καισαρική τομή - γέννηση στο χειρουργείο
  • Σελίδα 2: Οι κίνδυνοι της καισαρικής τομής
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 91