Απαλό Καισαρική: Νέα έκδοση

Για τις γυναίκες που έχουν να επιλέξουν ή να επιλέξουν ένα καισαρική τομή, υπάρχει μια νέα παραλλαγή. Εκτός από τη γέννηση Kaiser και απαλή γέννηση καισαρική τομή αυτή φαίνεται επίσης να είναι απαλά και προσεκτικά: Σε αυτή τη γέννηση του μωρού από την ίδια διαφάνειες από την κοιλιά της μητέρας.

Απαλό Καισαρική: Αυτή η εναλλακτική λύση είναι ολοκαίνουργιο

Σε αυτό το συναρπαστικό βίντεο, μπορείτε να δείτε πώς το νέα παραλλαγή του απαλή καισαρική τομή λήγει. Όχι οι γιατροί τραβήξει το μωρό από το έντερο, αλλά γλιστρά αποκλειστικά από την κοιλιά περικοπή. Έτσι, το νεογέννητο έχει μια στοιχειώδη εμπειρία παρόμοια με ένα παιδί που έρχεται στο φυσικό τρόπο του κόσμου. Φυσικά, αυτό δεν είναι το ίδιο, αλλά παίρνει την τελευταία αποφασιστικό τρόπο χωρίς βοήθεια.

Η συμβολή μοιράζονται Jham ειλικρινή Lugo (@fertilugo) στις 20 Απριλίου 2017 16:57

Σε αυτό το βίντεο, το μωρό βοήθησε μόνο απαλά για να φύγει η κοιλιά της μαμάς. Απίστευτο πόσο ειρηνική μοιάζει με αυτό, έτσι δεν είναι; Οι γονείς δούμε λίγο και να λάβει το μωρό αμέσως μετά τη γέννηση του βραχίονα. Σε ένα κανονικό καισαρική τομή το βρέφος είναι πρώτα απ 'όλα εξετάζονται λίγο πριν έρθει στην αγκαλιά της Μητέρας.
Ένας γιατρός Βενεζουέλα έχει ειδικευτεί σε αυτή την παραλλαγή γέννηση Kaiser


Επίσης, σε αυτό το βίντεο, αυτή η παραλλαγή του απαλή καισαρική τομή είναι τεκμηριωμένη. Εδώ φαίνεται καθαρά ότι η μικρή πρέπει οπωσδήποτε να αγωνιστούμε με τον κόσμο.

Μια όμορφη, ευγενική καισαρική τομή γέννηση, στη συνέχεια, κατ 'ευθείαν στην μαμά του γάλακτος και αγκαλιάζει ❤️���� Via @Fertilugo @_cenfer

Η συμβολή μοιράζονται Kidspot (@kidspot) στις 4 Αυγούστου 2017 21:04

Ο Δρ Jham Frank Lugo, πρακτική αυτού του είδους απαλή καισαρική τομή στη Βενεζουέλα, έχει ήδη φέρει κάποια μωρά ούτω καθεξής κόσμο. Για πολλές μητέρες, αυτή η εναλλακτική λύση είναι πολύ κατάλληλο. Ειδικά οι γυναίκες, που νομίζουν ότι λαμβάνουν το παιδί τους μέσα από μια καισαρική τομή την φυσική εμπειρία του τοκετού ολοκληρωθεί πολύ ευχαριστημένοι με τη γέννηση. Στη Γερμανία, μια παρόμοια γέννηση ασκείται στο Βερολίνο Charité: την αυτοκράτορες γέννηση. Εδώ οι γονείς να δουν, καθώς και η μητέρα μπορεί να πάρει το μωρό της κατευθείαν στην αγκαλιά του.
Απαλό καισαρική τομή: Πώς η μέθοδος Misgav-Ladach

Αυτές οι παραλλαγές είναι το καθένα περαιτέρω εξέλιξη της απαλή καισαρική τομή, η οποία επίσης "μέθοδος Misgav-Ladach" ονομάζεται. Αυτό το είδος της γέννησης ήταν στην "Misgav Ladach"-Νοσοκομείο στην Ιερουσαλήμ για πρώτη φορά στην πράξη. Εδώ, η κοιλιά στην ηβική γραμμή των μαλλιών κόβεται στο ανώτερο στρώμα του δέρματος και να τεντώσει το κόψιμο διαμέσου και αυξάνει δάκρυ. Στη συνέχεια, η μήτρα είναι επίσης ελαφρώς σκι σκοτώσει και τεντωμένο. ο το κλείσιμο του τραύματος γιατροί εκτελούν απαραίτητο ελάχιστο μέσα από το συνηθισμένο καισαρική τομή. Έτσι, ο χρόνος λειτουργίας μειώνεται, η απώλεια αίματος είναι μικρότερη και η ουλή θα επουλωθούν γρηγορότερα. Η απαλή καισαρική τομή θεωρείται ότι είναι πολύ ήπια. Μακροχρόνιες μελέτες δεν υπάρχουν ακόμη, όμως.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 70 =