Χρειαζόμαστε μαίες μας!

Mama Heike εκφράζει τον αποτροπιασμό ότι σύντομα θα έχουμε πλέον οι γυναίκες επιλέγουν πώς και πού φέρνουμε τα παιδιά μας στον κόσμο. Και γιατί όχι-ακόμα-μητέρες που δεν έχουν στην οθόνη. #insidemom

Η γέννηση του πρώτου παιδιού: μια φρίκη


Η γέννηση του πρώτου παιδιού μου ήταν άσχημο.
Σε εννέα υπό το φως εργασίας το πρωί, στις εννιά το βράδυ στο νοσοκομείο για περίπου 15 είμαι η επόμενη μέρα Marlene ήρθε με καισαρική τομή στον κόσμο. Στο μεταξύ; Μια κίνητρα μαία (δεν ήμουν ο μόνος που έχει γεννήσει εκεί εκείνο το βράδυ), ένα του τραχήλου της μήτρας δεν δούλεψε της, παρά τις πολλές, πολλές ώρες εργασίας, καθώς και σφαιριδίων συν αμνιακό σάκο-εγχειρίδιο-ανοιχτή, κλπ, γιατί - όπως στο τέλος έξω - το παιδί δεν κάθεται με το κεφάλι του σωστά στη λεκάνη. Απλώς δεν είχε την πίεση από πάνω. Αυτό θα μπορούσε να ήταν εντός 18 ωρών ψηλαφώ φορές. αλλά κανείς δεν έχει. Δεν έχει σημασία. Marlene ήταν υγιής - μόνο που δεν είχα βιώσει τι είναι σαν να γεννήσει φυσιολογικά. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες μου.
Η δεύτερη γέννηση; Ήταν τόσο όμορφο που έχω ακόμα να τους λατρεύουν και σήμερα.

Αλλά δεν έγινε στο νοσοκομείο, μετά από αυτό δεν είχα καμία επιθυμία. Για πολύ καιρό δεν ήξερα πού να πάει, ήξερε καμία εναλλακτική λύση. "Πηγαίνετε στη γενέτειρα όπως"Επειδή ο φίλος μου είπε Adrianna. Γενέτειρα; Ποτέ δεν άκουσα! Wikipedia λέει: "Ο στόχος ενός σπιτιού γέννησης είναι να συνοδεύσει τις έγκυες γυναίκες και ζευγάρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και την πρώτη φορά με το μωρό στο πρόσωπο. Συνορεύει με τον τρόπο αυτό γνωρίζουν κλινικές, και θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν αυτεξούσια και συναισθηματικά και διανοητικά υγιείς με την εγκυμοσύνη της, τη γέννηση και το νεογέννητο αντιμετώπιση της."

Πω πω, αυτό ακούγεται καλό, σκέφτηκα. Και κάλεσε το μόνο Μονάχου γενέτειρα του (δυστυχώς υπάρχουν μόνο περίπου 116 στη Γερμανία, τον αριθμό ναυάγιο). Από εκεί είχα μια μαία για μένα και μόνο: Theres. Ποιος ήταν εκεί για μένα - ακόμη και κατά την σύνταξη: γυναικολόγος μου που ποτέ δεν άγγιξε το στομάχι μου χωρίς συσκευή υπερήχων, είπε είχα το παιδί "Μόλις πάρει από το πεδίο"Ήταν τόσο μεγάλη. Theres γίνεται πάντα σε επαφή με Romy με τα χέρια της, μόλις είπε, θα ήταν μεγάλη παιδιά προτιμούν να έχουν περισσότερη δύναμη για τη γέννηση. Όταν Romy ήταν δέκα ημέρες, πάνω από αυτό, ο γιατρός της εισαγωγής είπε. Theres ελέγχονται ήχους της καρδιάς και αμνιακό υγρό, και μου έδωσε να πιει ένα κοκτέιλ καστορέλαιο. "Τα παιδιά αποφασίζουν πότε θα πάει μακριά. Εάν το ποτό φαίνεται, είναι καλό, αν όχι, τότε ο μικρός δεν είναι έτοιμη", Romy η ώρα. Κοκτέιλ, στις οκτώ η ώρα το πρωί τακτικές συστολές στις 14 η ώρα, δεν υπάρχει στο σπίτι μου στην 16 η ώρα: τράχηλο δύο εκατοστά ανοιχτό. "Έχω προετοιμάσει τα πάντα, μόλις έρθει όταν το νιώθεις." Τι ωραία που θα μπορούσε να επικαλεστεί τον εαυτό μου!

Θα veratmete χαλαρή με τον άντρα μου στον καναπέ στο σπίτι, στο 19 η ώρα Ήθελα να γενέτειρα, ο τράχηλος ήταν ήδη επτά εκατοστά ανοιχτό, Romy ήρθε στο 22 η ώρα. 3.800 g ευτυχία στον κόσμο έφερε με τη μαία μου, ο σύζυγός μου και εγώ. Στο απαλό φως των κεριών και ένα μικρό λαμπτήρα χωρίς Gepiepe και τον εξοπλισμό, αλλά με Theres ΟΤΙ bugged μου και Romy πάντα, την κοιλιά μου με το πετρέλαιο τρίβονται, μου πρότεινε τις σωστές θέσεις - και με αυτό το συναίσθημα είναι απολύτως ασφαλείς και σε καλά χέρια , 
"Δεύτερη γέννηση σταματήσει! εύκολος" τώρα λένε έμπειροι μητέρες.

Λέω: Αυτό μπορεί να είναι. Αλλά αυτό μπορεί να μου δώσει κανένα νοσοκομείο, αυτή την ατμόσφαιρα και είναι εκεί που εκείνη τη στιγμή ήταν εκεί μόνο για μένα. Σε γενικές γραμμές: - δεν έχει σημασία σε ποια χρονική στιγμή Πόσο θαυμάσιο είναι ότι η μαία που γνώρισα κατά τη διάρκεια της φροντίδας ήδη, ακόμα και όταν γεννήθηκα, διότι δεν είναι; Στο νοσοκομείο, πρέπει να πάρω αυτό που μόλις στρώμα αν εγώ την εμπιστεύομαι ή όχι.

«Περίπου 23.000 μαίες στη Γερμανία 70 έως 80 τοις εκατό ανεξάρτητη εργασία, αλλά φέρει μόνο 2.513 στη μαιευτική ... Αντί των παιδιών στον κόσμο, που προσφέρουν προπαρασκευαστικά μαθήματα και βελονισμός - χάνεται η γνώση τους από τη γέννηση ....»

από Heike

"Τι κάνεις όταν ό, τι είναι;", Ερωτηθείς τους γονείς μου και τον άντρα μου πριν από τη γέννηση. Theres στάθηκε το βράδυ πάντα με κλινικές σε επαφή όπου και αν είχα φέρει μόνο στην περίπτωση. Αλλά ξέρω ότι θα το νιώσει, όταν είχε κάτι στο εμπόριο. Και δεν είμαι έτσι.

Για να το σκέφτομαι, είναι στην έκθεση γέννησης: "Πολύ μεγάλη φάση συσπάσεις." Theres μου είπε τίποτα γι 'αυτό κατά τη διάρκεια της γέννησης, ή δεν θα είχα πιεστεί έτσι όπως έκανα και πώς είχε δίκιο - αλλά η φάση κράτησε τόσο πολύ γιατί Romy είχε τον ομφάλιο λώρο γύρω από το λαιμό του. Και αν δεν πιεστεί, που γλίστρησε πίσω μερικά εκατοστά. "Romy ενώ η συνολική αέρα και ανακτά"Η αναφερθείσα Theres. "Οι ήχοι της καρδιάς ήταν πάντα εντάξει. Στο νοσοκομείο, έδωσαν πιθανό να επιταχύνει εργασίας πέφτει τη φάση. Romy θα μπορούσε να πάρει όχι περισσότερο αέρα και ίσως υποφέρει από έλλειψη οξυγόνου." Νομίζω ότι μαία μου. Γιατί; 
Επειδή οι μαίες απλά έχουν τη γνώση για την γέννηση, τα χρόνια της εμπειρίας.

Και όχι μόνο από την άποψη της γέννησης, και στην παρακολούθηση των εγκύων γυναικών. Μια ανάλυση 13 μελετών 1989-2011 με 16.242 έγκυες γυναίκες έδειξε ότι οι γυναίκες που συνεχώς συνοδεύεται από μαίες, φέρνουν τα παιδιά τους πολύ συχνά και φυσικά για τον κόσμο, σπάνια έχουν πρόωρο τοκετό και λιγότερο λαβίδα ή Saugglockengeburten, σπάνια ένα τοπικό αναισθητικό πάρετε. Και όσον αφορά τον τόπο γέννησης, έδειξε μια μελέτη της Εθνικής Ένωσης της νόμιμης ασφάλισης ασθενείας και Μαιευτικής Συλλόγων, η οποία ανέλυσε 90.000 απλή γεννήσεων στη Γερμανία μεταξύ 2005 και 2009 στη γενέτειρα, το σπίτι και το νοσοκομείο: Κατά τη διάρκεια του τοκετού σε μια σπιτική ατμόσφαιρα, η γυναίκα στην εργασία κινείται ελεύθερα και χρησιμοποιούνται πολύ πιο συχνά από ό, τι στις θέσεις κλινική η κατάληψη ή το νερό γέννηση. Το φράγμα απλήγωτος (δέκα τοις εκατό περισσότερο από ό, τι σε κλινικές) σε περισσότερες από 40 τοις εκατό των περιπτώσεων. 

Μαίες φέρουμε τα παιδιά μας στον κόσμο. Είναι αυτοί που μας συνοδεύουν μέσα από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Αλλά η δουλειά τους είναι κακοπληρωμένες και τα ασφάλιστρα για την επαγγελματική ευθύνη για ελεύθερους μαίες είναι δυσβάσταχτα (7.600 ευρώ). Συνέπεια: 70 Εργασία από περίπου 23.000 μαίες στη Γερμανία με 80 τοις εκατό ανεξάρτητος, αλλά μόνο 2.513 στη μαιευτική (από το 2016)! Αντί να φέρει παιδιά στον κόσμο, που προσφέρουν προπαρασκευαστικά μαθήματα και βελονισμός - χάνεται η γνώση τους από τη γέννηση. Και μισθωτοί μαίες στο νοσοκομείο; Εργασία σε συνεχή έλλειψη προσωπικού. Μάλλον το βράδυ μαία μου ήταν με τη γέννηση Marlene, επίσης, απλά εντελώς. Ω ναι: οι καισαρικές τομές στα νοσοκομεία είναι σε άνοδο εδώ και χρόνια.

 στοά


"Το πρώτο πρόσωπο" Είναι ένα έργο φωτογραφία από Björn Schönfeld. Ένα ευχαριστώ, εκτίμηση και υποστήριξη για το μεγάλο έργο της μαίας μας.

Μαίες δύσκολα μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους στις σημερινές συνθήκες.

κέντρο τοκετού πρέπει να συμπεράνει. Γιατί συμβαίνει αυτό και τίποτα; Γιατί, για παράδειγμα, το 98 τοις εκατό του συνόλου των 714.966 παιδιά που γεννήθηκαν το 2014 στο νοσοκομείο, μόνο 1,48 τοις εκατό, εκτός κλινικά!; Μπορεί να γνωρίζουν πολύ λίγες γυναίκες ότι υπάρχουν κέντρα γέννα; Ή μήπως νομίζουν ότι με την κατάλληλη ιατρική φροντίδα ό, τι είναι ασφαλές - αν και παραπάνω μελέτες δείχνουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Μην με παρεξηγείτε: Ο καθένας πρέπει να πάρει το παιδί τους, όπου αισθάνονται καλά και να αισθάνονται ασφαλείς. Αλλά για να καθορίσει αυτό, κάποιος πρέπει να γνωρίζει όλες τις επιλογές.

Σύντομα, όμως, έχουμε μόνο ένας τρόπος για να γεννήσει: σε ένα νοσοκομείο. Και αν τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα: Σε κάποιο σημείο, ίσως χωρίς μαίες; Στη συνέχεια, θα ήθελα να δω το γιατρό κεφάλι hinkriegt μια νυχτερινή βάρδια στο δωμάτιο παράδοσης - ή, στη συνέχεια, να αυξήσει τις καισαρική αριθμούς στα ύψη; Παρακαλώ μην το κάνετε!

Υποστήριξη για την επόμενη γενιά μητέρες και τα αγέννητα μαίες και κέντρο τοκετού. Διαδώστε το: Υπάρχουν περισσότερες επιλογές από το νοσοκομείο. Ας τις γυναίκες την επιλογή!

Υποστήριξη για παράδειγμα, σύμφωνα με change.org διάφορες αναφορές λέξεων-κλειδιών "μαίες" ή www.unsere-hebammen.de τη Γερμανική Ένωση Μαιών, το www.netzwerk-geburtshaeuser.de ή www.mother-hood.de την πρωτοβουλία. Σας ευχαριστούμε! ♥

___________________________________________________________________

Heike Στάινερ

© ιδιωτικό

γράφει εδώ: Heike
 
Είμαι Heike, 78-er-γεννημένος, έχουν δύο κόρες (2 και 5) και να ζήσουν μαζί τους και ο σύζυγός μου στο Μόναχο. Είμαι αρχισυντάκτης μερικής απασχόλησης στο περιοδικό των γυναικών JOLIE για νομαρχιακό Κείμενο / ενημερώσεις. Είμαι ευτυχής όταν μιλάω μέσα από τα μάτια μου ως μια άλλη δημοσιογράφος, άλλα μπορεί να τους φέρει πιο κοντά σε κάτι νέο.

Επίσης #insidemom για νέες και διαφορετικές - και χαίρομαι που μπορώ να είμαι μέρος της.

___________________________________________________________________

Λογότυπο insidemom

© όραμα καθαρό AG

Όλες οι εισφορές στο #insidemom διαβάσετε στη σελίδα το θέμα μας. Εδώ να πω γυναίκες - απόλυτη ειλικρινής και ανοικτή - η οποία την καρδιά της μητέρας της πολύ συγκινητική. 

Ο στόχος; Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό σκέψεων, εμπειριών, εμπειρίες και απόψεις. είναι οποιαδήποτε εμπειρία για τη μητέρα, κάθε θέμα είναι ευπρόσδεκτο και είναι αντιπροσωπευτική έναν τρόπο για τον εαυτό τους. Είναι. Χωρίς συγκρίσεις και χωρίς κρίση.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 11