Το μωρό έξω από τον εκτυπωτή, εγγυημένη αίσθηση πραγματικού

Πώς θα σας φαινόταν αν σας: αρχικό του μέγεθος, με ανοιχτό ή σκούρο χροιά; Οι μέλλοντες γονείς μπορεί να κάνει μια 3D γλυπτική του αγέννητου παιδιού της τώρα. Ένα 3D εκτυπωτή καθιστά δυνατή. Τι ακούγεται τόσο παράλογο, μπορεί να είναι ένα μικρό θαύμα για κάποια αλλά.

Η ζωή μεγέθους γλυπτά του εμβρύου στην 11η ΝΔ

Γλυπτό του εμβρύου στην 11η ΝΔ

© εταιρεία Tecnologia Humana 3D

Μαύρο και άσπρο εικόνες των αγέννητων είναι του παρελθόντος και τις σύγχρονες ηχογραφήσεις με το 3D υπερηχογράφημα θα είναι σύντομα παρωχημένες. Για Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κρατήσετε το μωρό σας πριν από τη γέννηση στα χέρια. Η τεχνολογία του εκτυπωτή 3D καθιστά δυνατή.

Τι ακούγεται τόσο παράλογο, καμία Falls είναι ένα κακόγουστο αστείο. έτσι ώστε η ιαπωνική εταιρεία Fasotec και οι μικρές επιχειρήσεις 3D μωρά από την Καλιφόρνια έγινε πρωτοσέλιδο. Προσαρμόστε το μέλλον τους γονείς σχετικά με το αίτημά ένα πλαστικό του αγέννητου παιδιού της και να παραδώσει σχεδόν φρέσκο ​​από το σπίτι - αγάπη που σε ένα μαξιλάρι σατέν. Σε Fasotec το λευκό γλυπτό ακόμη και ενσωματωμένο σε ένα διαφανές τετράγωνο, έτσι ώστε η εντύπωση ότι το έμβρυο επιπλέει στο αμνιακό υγρό. Σχήμα της αγγέλου, μεταφράζεται σε άγγελο, το σύνολο τότε ονομάζεται και για το ισοδύναμο του που έχουν περίπου 900 ευρώ.

Νέες προοπτικές για τους τυφλούς

Η δυνατότητα όχι μόνο να δει το παιδί του πριν από τη γέννηση, αλλά πραγματικά να είναι σε θέση να αγγίξει, μπορεί να ακούγεται σίγουρα δελεαστικό για ορισμένες ανυπόμονος γονείς. Ωστόσο, αυτά τα γλυπτά είναι ο μόνος τρόπος για να δει το μωρό της σε όλους για κάποια άλλα ζευγάρια.

Δεν έχει σημασία πόσο καλή η σύγχρονη τεχνολογία υπερήχων έχει γίνει, οι έγκυες γυναίκες και οι πατέρες με προβλήματα όρασης μπορεί να ξεκινήσει με τις ηχογραφήσεις λίγο. Αυτή η εικόνα, αυτό είχε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, οι γονείς πολύ πριν από τη γέννηση του μωρού της, έχει παρακρατηθεί από αυτούς. Δεν θα δείτε να αγέννητο πρώτο, μπορούν να αφορούν μόνο τις περιγραφές των άλλων.

Η ζωή-το μέγεθος γλυπτό ενός μωρού μετά από 21 ΝΝΔ

21. SSW: η εικόνα υπερήχων σε 3D πλαστικό

© εταιρεία Tecnologia Humana 3D

Έτσι, η ιδέα παράλογη έτσι αρχικά μπορεί να φαίνεται στο έντυπο μωρό για τυφλούς είναι πρωτοποριακή. «Είναι θαυμάσιο ότι οι τυφλοί μπορούν πλέον να αισθάνονται τυχεροί για να μάθουν τα εκατομμύρια των γονέων κοιτάζοντας τις εικόνες υπερήχων,» ο Βραζιλιάνος βιομηχανικό σχεδιαστή Χόρχε Λόπες Roberto dos Santos λέει το περιοδικό Süddeutsche Zeitung.

Ο πειράματα με την εταιρεία του Tecnologia Humana 3D για αρκετά χρόνια με 3D εκτυπωτές. Αρχικά, η τεχνική θα πρέπει να συμβάλει στη βελτίωση της Προγεννητική Διάγνωση και για την ανίχνευση ανωμαλιών του εμβρύου νωρίτερα. Οι τυφλοί γονείς μπορούν να επωφεληθούν από την ιδέα σήμερα, είναι ένα ωραίο παρενέργεια. Παρά το γεγονός ότι Tecnologia Humana πωλεί τα γλυπτά του 3D τώρα σε κάθε έγκυος ζευγάρι, αλλά σε αντίθεση για παράδειγμα σε 3D μωρά της ιατρικής πτυχή του έργου εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο. Η τελευταία τονίσει ξανά και ξανά ότι δεν παράγουν επιστημονικά ακριβές μοντέλο. Μιλούν για μια «καλλιτεχνική ερμηνεία» της αρχικής.

Είτε το ένα είναι αυτό "Έργα τέχνης" τότε πραγματικά θέλει να μπει στο διαμέρισμα, είναι θέμα γούστου. Ένα επιχειρηματικό μοντέλο με ένα μέλλον; Αυτό μένει να το δούμε. Αλλά, σίγουρα, η αγορά ανθεί με το αγέννητο.

Ξεκινώντας με τα βίντεο από το χτύπημα μωρό, μωρό χτύπημα συναυλίες ή ακόμα και την υπερηχογραφική εικόνα ως εκτύπωση τέχνης για τον τοίχο. Η προσφορά είναι τεράστια: ορισμένα από αυτά είναι λογικό, άλλες λιγότερο. Και μερικές φορές υπάρχουν μόνο δύο πλευρές. Για άτομα με προβλήματα όρασης, το 3D τυπωμένο το μωρό είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη εμπειρία. Ακριβώς ένα μικρό θαύμα, όπως ακριβώς αισθάνονται όλους τους γονείς όταν βλέπουν τα παιδιά τους για πρώτη φορά.

τρισδιάστατη εκτύπωση


3D εκτυπωτής λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένα κανονικό εκτυπωτή inkjet. Ωστόσο, αντί του μελανιού στο χαρτί, αυτό το πλαστικό στρώμα είναι πάνω από ένα άλλο στρώμα. Ο εκτυπωτής κολλημένα ή τήκεται, τα επιμέρους στρώματα μεταξύ τους, έτσι ώστε σταδιακά ένα τρισδιάστατο σχήμα. αυτό ως πρότυπο, το μόνο που χρειάζεται είναι μια αντίστοιχη εικόνα. Στην περίπτωση των μωρών γλυπτά, ώστε οι εικόνες υπερήχων μητέρες κοιλιά.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 60 =