24 μεγάλες ιδέες για παιχνίδια για τα παιδιά

Από κυνήγι οδοκαθαριστών να ανιχνεύσουμε τέρας: Έχουμε μεγάλες ιδέες παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

Παιχνίδια για παιδιά από 3 ετών


χαρτί κυνηγητό
Είναι πολύ απλό: Ένα «hider» δημιουργεί μηνύματα με τη μορφή μικρών χαρτάκια στις κρυφές περιοχές του διαμερίσματος. Το πρώτο μήνυμα αφορά την κρυψώνα της δεύτερης - και ούτω καθεξής. Στο τέλος της κοινής ομάδας αναζήτηση βρήκε το θησαυρό: καραμέλα; Ένα κουπόνι; Ή, γραπτή εκδήλωση υπόσχεται για το Σαββατοκύριακο; Υπάρχουν πολλοί τρόποι - και μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα πιο «άσυλο».

Τι κουδουνίστρες στο κουτί;
ξεκλείδωμα αυτιά και καλά ανώτερη από: λάβει ένα κενό, αδιαφανές κιβώτιο (μεταλλικά ή πλαστικά) και τοποθετήστε οποιαδήποτε, καθημερινό αντικείμενο σε αυτό, π.χ. Νυχιών, κουμπί, κέρμα, ζάρια, την άνοιξη, φύλλα, πιόνι, Στρουμφ, μάρμαρο, καουτσούκ μπάλα, γόμα, χαρτί κλιπ, φελλό, καστανιές, χάντρες, κόκκων ρυζιού ... Τώρα, με τη σειρά τους ταρακούνησε και θα εκτιμηθεί: Τι σημαίνει αυτό; Ο νικητής παίρνει το δοχείο και επιλέγει το επόμενο στοιχείο.

κοινή Paint
Όταν ο καθένας είναι δημιουργική, τα μεγάλα έργα φαντασίας που δημιουργήθηκε: Για παράδειγμα, ένας ουρανοξύστης στην οποία ο κάθε καλλιτέχνης ζωγραφίζει με τη σειρά κάθε έναν όροφο κάθε όροφος πρέπει να είναι διαφορετικό .. Οποιοσδήποτε αριθμός των γύρων είναι δυνατόν, μπορείτε να «μεγαλώνουν» το χαρτί με το άλλο φύλλο. Έρχεται στο τέλος ένα κτίριο που εξυπηρετούσε την Hundertwasser να τιμήσει; Μια άλλη δυνατότητα: Όλα κολλήστε ένα κολάζ από τίποτα, αλλά μικρά συγκροτήματα, για παράδειγμα, Αρχηγοί, τα ζώα, τα σκεύη που κόπηκαν από τα περιοδικά. Ποιο σύνθημα ταιριάζει με την εικόνα που προκύπτει; μπορεί να συναχθεί μια ιστορία;

Τι είμαι;
Έργα από τον Robert Lembkes τηλεόραση κλασικά: Όπως και με το «Heiteren Beruferaten» αντιπροσωπεύει την ομάδα του ρυθμού σε θέματα στροφή που πρέπει να απαντήσει ο πρωταθλητής ρυθμό με ένα απλό ναι ή όχι. Ποια δουλειά, ηθοποιός ή το πρόσωπο από το δικό τους κύκλο των γνωριμιών σημαίνει; Στην αρχή, ποτέ δεν ξεχνάμε «τυπική χειρονομία»! Όταν ο όρος μαντέψατε, η ομάδα έχει κερδίσει, μετά τη δέκατη «Όχι», ο πρωταθλητής ρυθμό. Τροποποίηση «ποσοστά Heiteres Ζώα».

Παιχνίδια Jump / δρόμος μετ 'εμποδίων
Σε διάφορα άρθρα των παιδιών έχουν συσταθεί ως εμπόδια για να παρακάμψετε τα μικρά τους αθλητές. Αυτό δημιουργεί πολύ γρήγορα ένα μάθημα πραγματικό άλμα. Αλλά μπορείτε επίσης να ισορροπήσει σε ένα σχοινί που βρίσκεται στο έδαφος ή το μαλλί νήμα, σέρνονται πάνω ή μέσα από καρέκλες, ελίσσονται γύρω από το τραπέζι πόδια, σέρνεται κάτω από μεγάλες κουβέρτες και πολλά άλλα. Στην παραλλαγή «Τίγρης διασχίσουν τη λίμνη» είναι ένας παίκτης της λίμνης, όλοι οι άλλοι είναι οι τίγρεις. Η «λίμνη» κάθεται στο πάτωμα, παραλείψτε το Tiger απλωμένα τα πόδια του. Η λίμνη μπορεί τώρα να λάβει διάφορες καθιστές μορφές. δύσκολο να παρακάμψετε στο «χαμηλότερο» και αυτός είναι όταν «στοιβάζονται» εξάπλωση τα χέρια και τα πόδια του, έτσι ώστε κάθε διαδοχικό σετ. Αν η λίμνη άγγιξε το ένα τίγρης είναι στη λίμνη.

σέρνεται τέρας
Μια μεγάλη διασκέδαση για όλη την οικογένεια: Προσοχή, αυτή η κινητικότητα είναι σε ζήτηση! Όλα Mitkrabbler πάει σε μια σειρά σε σέρνεται θέση και περιλαμβάνουν το καθένα τον αστράγαλο στο μπροστινό μέρος. Τώρα το σέρνεται τέρας κάνει προσεκτικά τον τρόπο όλο το διαμέρισμα: «κεφάλι» του δείχνει το δρόμο - και όλα έχουν συνέχεια!

μπαλόνι χτύπημα ή -bausch
Εδώ έρχεται στο φως στην ισχυρή πνεύμονες: Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα φουσκωμένο μπαλόνι. Οι παίκτες δουλεύουν μαζί για να προσπαθήσει να κρατήσει το μπαλόνι στον αέρα - με απλά φυσώντας! Πολύ αστείο και ταραγμένη? φέρει πριν από οποιαδήποτε εύθραυστα αντικείμενα ασφαλή! Επίσης, έρχεται με βαμβάκι σε μια λεία επιφάνεια του τραπεζιού: Ο καθένας προσπαθεί να φυσήξει την μπάλα από τον ίδιο, αλλά μπορεί να πέσει στο τραπέζι το βαμβάκι δεν!

αρκούδα φαίνεται χωρίς γέλιο
Πάντα ωραίο να διατηρήσει την ψυχραιμία της: Ξέρετε πόσο δύσκολο δεν είναι να γελάμε με την απλή ματιά ενός ανθρώπου; Δοκιμάστε το: Δύο παίκτες κάθονται απέναντι σε μια απόσταση περίπου ενός μέτρου και μόνο κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια. Αυτός που γελάει πρώτος; Στοίχημα ότι δεν θα πάρει ολόκληρο λεπτό μέχρι ένα χαμόγελο ή losprustet;

Στόμα / μύτη, τα μάτια
Εδώ η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη: Ο υποψήφιος κλείνει τα μάτια του και να erschmecken ή erriechen τι θα εξυπηρετούνται. Σημειώστε τα όρια της γεύσης!

Κάντε κλικ για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για περισσότερες ιδέες παιχνίδι!

 στοά


Το παιδί σας θέλει να παίξει, αλλά έχετε ξεμείνει από ιδέες; Τότε θα είναι ακριβώς σωστό!

Επισκόπηση: 24 μεγάλες ιδέες παιχνιδιών για τα παιδιά

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: 24 μεγάλες ιδέες παιχνιδιών για τα παιδιά
  • Σελίδα 2: Παιχνίδια από 6 ετών
  • Σελίδα 3: Περισσότερα παιχνίδια για παιδιά από 6 ετών
  • Σελίδα 4: Παιχνίδια για τα παιδιά από 9 χρόνια
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 9