Επιστημονικά πειράματα στο νηπιαγωγείο

Συναρπαστική πειράματα στο νηπιαγωγείο διεγείρουν το ενδιαφέρον των μικρών ερευνητών στις φυσικές επιστήμες.

Πειράματα σε παιδικούς σταθμούς

Γιατί μια πέτρα πέφτει στο έδαφος πιο γρήγορα από ό, τι ένα φτερό πουλί; Γιατί καίνε τη ζάχαρη μόλις πασπαλίζουμε τέφρα σε αυτό; Γιατί πάγος επιπλέει στο νερό; Στο Νηπιαγωγείο Αγίου Ανδρέα στην Κάτω Σαξονία Wallenhorst παίρνετε τέτοιες ερωτήσεις σοβαρά - και αναγνωρίζει επιστημονικά πειράματα στο νηπιαγωγείο καθημερινή σημαντικό χώρο.

Τα παιδιά της επιστήμης και της τεχνολογίας για να εμπνεύσει παιχνιδιάρικο, είναι ο στόχος του κοινού από τους επιχειρηματίες, τις ενώσεις και τα πανεπιστήμια που αναπτύχθηκε έργου μοντέλο «μηχανικοί sandbox». Τα κορίτσια και τα αγόρια επιτρέπεται εδώ - να αφήσουμε την επιθυμία τους για την έρευνα - που υποστηρίζονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Απλά πειράματα δείχνουν τα κουτσούβελα σχέσεις της φύσης και της τεχνολογίας και να τους ενθαρρύνει να αντιλαμβάνονται το περιβάλλον τους, ακόμη πιο περίεργο και αυτοπεποίθηση. «Πρέπει διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο φυσικά η μάθηση δεν χάσετε», λέει ο Britta Finke, το κεφάλι του Αγίου Ανδρέα νηπιαγωγείο - και έτσι αντιμετωπίζει τους φόβους, ένα νηπιαγωγείο ως τους θα μπορούσε να είναι πολύ πειθαρχημένο περίπου.

Αυτή τη στιγμή: Πειράματα στο νηπιαγωγείο

Παρατήρηση: «Τα παιδιά είναι περίεργα από μόνη της και διψούν για γνώση και θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος γύρω σας και να καταλάβετε. Θα το κάνουμε αυτό κάθε μέρα στο σπίτι, γέρνοντας μια καρέκλα για όσο διάστημα μέχρι να πέσει κάτω. Σε αντίθεση με τέτοιες αυθόρμητες πειράματα, όμως, τα παιδιά στο νηπιαγωγείο να πάρει μια εξήγηση ως προς το γιατί κάτι τόσο και όχι το αντίθετο συμβαίνει. «Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι οι δοκιμές είναι δυνατόν απλούστερη και κυρίως απαιτούν από τα υλικά που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό ούτως ή άλλως.

Υποστήριξη για το σχέδιό τους για να φέρουν τα παιδιά από πολύ νωρίς με τη φύση και την τεχνολογία σε επαφή, να πάρει την πειραματική φυτώρια των επαγγελματιών, όπως η Gisela τύχη, Καθηγητής Χημείας Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Bielefeld και συγγραφέας πολλών parenting βιβλία για το θέμα του πειραματισμού με τα παιδιά. Γι 'αυτούς, τη φυσική και τη χημεία πειράματα έρχονται στο νηπιαγωγείο Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς: «Τα παιδιά έχουν στην προσχολική μεγάλο ενδιαφέρον για το περιβάλλον τους και φυσικά φαινόμενα. περιέργεια σας είναι ακόρεστη και τη γοητεία τους με πειραματισμό τεράστια».
Τα παιδιά που μέσα από πειράματα στο νηπιαγωγείο μάθηση ευκολότερη

Ομοίως βλέπει Καθ Elsbeth Stern, το οποίο αφορά στο Technische Hochschule της Ζυρίχης με την ανάπτυξη της μάθησης και στις αρχές της προώθησης των παιδιών: «Οι άνθρωποι μαθαίνουν από τη γέννησή του. Έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και μικρά παιδιά προσπαθούν να πάρετε μια εικόνα του κόσμου - ότι διαρκώς την προσαρμογή και την ανάπτυξη. Τα παιδιά κάνουν σε αυτόν τον τομέα πολύ περισσότερο από ό, τι θα μπορούσε κανείς να υποπτεύεται μέχρι τώρα. Και όταν σας υποστηρίξει στην ώρα τους και σε όσες περιοχές για την κατασκευή αυτής της γνώσης, της μάθησης είναι γι 'αυτούς αργότερα, για παράδειγμα στο σχολείο ευκολότερη. "
Ένα παράδειγμα των πειραμάτων στο νηπιαγωγείο

Τι είναι το ποτήρι; «Linus ρωτά ο οποίος συγκέντρωσε γύρω του τα παιδιά. «Λοιπόν, τίποτα!», Δήλωσε ο Jannik μιλάει επάνω. Ο Linus διστάζει για μια στιγμή - τότε βυθίζεται το ποτήρι ανάποδα σε ένα μπολ με νερό. Εστιασμένη και ήσυχο όπως να παρακολουθήσετε ένα ποντίκι τα κορίτσια και τα αγόρια, όπως το πέντε-year-old προέκυψε το γυαλί σιγά-σιγά όλο και πιο βαθιά μέσα στο νερό - και είναι κατάπληκτος ότι δεν είναι καθόλου γεμίζουν με υγρό.

Όπως όταν μαθαίνει ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο, Linus αποδεικνύει επεκτείνοντας το πείραμά του μια παραλλαγή. Αυτή τη φορά, δηλαδή ότι αντιστρέφει το ποτήρι σε μια επιπλέει στο νερό λίγα λόγια, κάθονται στα δύο Gumibärchen. Και τότε βυθίζει το γυαλί βαθύτερα μέσα στο νερό - χωρίς την αρκούδα θα ήταν, επομένως, υγρό. «Γιατί οι αρκούδες Gummi δεν βραχεί;» Ρωτά την ομάδα των περίεργων onlooking παιδιά. Και πάλι Jannik μιλάει up: «Επειδή αέρα στο γυαλί, δεδομένου ότι το νερό δεν μπορεί να διεισδύσει», λέει - και ως εκ τούτου να συνειδητοποιήσει ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι το γυαλί «τίποτα» δεν είναι, αλλά αέρα - η ισχυρίστηκε ακριβώς κάτω από το νερό ένα ορισμένο διάστημα, αν δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Επισκόπηση: Επιστημονικά πειράματα στο νηπιαγωγείο

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Επιστημονικά πειράματα στο νηπιαγωγείο
  • Σελίδα 2: εκπαιδευτική πολιτική για τα πειράματα στο νηπιαγωγείο
  • Σελίδα 3: Πείραμα στην προσχολική: Συνέντευξη με τον Καθηγητή τύχη
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 76