Συμβουλές κατά του εκφοβισμού για τους γονείς και τα παιδιά

Πώς οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να ανταποκριθούν στις εκφοβισμού στο σχολείο με αυτοπεποίθηση - ακόμη και να αντλήσουμε δύναμη από

Συμβουλές κατά του εκφοβισμού

Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας με σχολικού εκφοβισμού

Το μεγαλύτερο, το μικρότερο, το πιο παχύ ή το Schmächtigste στην κατηγορία: πώς να ανταποκριθούν πειράγματα και εκφοβισμού σε παιδιά σχολικής ηλικίας και να μην το να αναγκαστεί το ρόλο του αουτσάιντερ:

συγχέουν τις scoffers


Τα περισσότερα παιδιά που είναι πείραζαν ή εμπειρία εκφοβισμού στο σχολείο, ακόμα και ντροπιασμένος από αυτό ακόμη - και ως εκ τούτου δεν αντεπιτεθούν. Αλλά: Ποιος ακριβώς χαζή και λυπημένος περίπτερα σε μια γωνία, κάνει το άλλο εύκολο να εμπαίζεται συνεχώς. αλλά που καταφέρνει να μείνετε ήρεμοι και να αντιδράσει με ψυχραιμία, ώστε να φέρνει το «εισβολέας» είναι συχνά αρκετά συγκεχυμένη. Συχνά, έτσι ώστε σχολικού εκφοβισμού σταματά ήδη. Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε πριν με τη μαμά ή τον μπαμπά ως παιχνίδι ρόλων.

να φέρει τους φίλους


Ποιος είναι μάλλον ένα πολύ, είναι πολύ εύκολα θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. Ίσως υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν παρόμοια προβλήματα; Συνεργαστείτε μαζί, αλλά εύκολα - σε μια ομάδα που κρατά μαζί, κανείς δεν είναι ένας ξένος. Και όταν οι φίλοι γύρω σου κάνουν γελοιοποίηση βλάψει μόνο το μισό δρόμο. Και οι άλλοι θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον σε αυτό να σας ενοχλήσει.

έκκληση προς τους ηγέτες


Σχεδόν κάθε ομάδα πειράγματα παιδιά έχει ένα «αφεντικό» που οδηγεί όλη την ομιλία. Οι άλλοι είναι συνοδοιπόροι που δεν είναι σίγουροι οι ίδιοι αν συμπεριφέρονται ακριβώς δεξιά. Συχνά έχουν ακόμη και μια ένοχη συνείδηση. Έτσι: Ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση των εκπροσώπων άμεσα και χάος μέχρι λίγο. Ίσως με ένα «Λοιπόν, έχεις αυτό ακριβώς που χρειάζεται» ή «Αλήθεια λεπτό εσείς οι ίδιοι, αλλά και να μην». Αν καταφέρετε να τον πάρει, έτσι ώστε από την έννοια, οι οπαδοί του είναι συνήθως γρήγορα ήσυχα - και αυτός είναι ακόμα μόνος.

Χαρακτηριστικό ως σήμα κατατεθέν


Όσοι καταφέρνουν να αρέσει στον εαυτό σας, το οποίο ο άλλος δεν μπορεί να φορέσει τόσο πολύ. Σκεφτείτε το, αν δεν έχει μερικά πλεονεκτήματα να είναι ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος, και να μετρήσει τους στην άλλη απλά θέλουν να - που εξέπληξε εγγυήσεις και εκφοβισμού στο σχολείο ακούει!

Διαβάστε: 10 τυπικές έφηβος συγκρούσεις
Επισκόπηση: Συμβουλές κατά του εκφοβισμού για τους γονείς και τα παιδιά

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Συμβουλές κατά του εκφοβισμού για τους γονείς και τα παιδιά
  • Σελίδα 2: αναγνωρίζουν εκφοβισμού στο σχολείο
  • Σελίδα 3: Πώς είναι τα παιδιά στο σχολείο για τους ξένους
  • Σελίδα 4: δεν αποφεύγονται οι συγκρούσεις
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 81