Καθώς τα παιδιά μαθαίνουν να διατηρήσουν την τάξη

Καθώς τα παιδιά έχουν ως επί το πλείστον το δικό ιδέες ποια σειρά και να καθαρίσει. Οι γονείς θα πρέπει να τους βοηθήσουμε με λόγια και πράξεις - αλλά μερικές φορές ωθεί και τα δύο μάτια.

Κρατήστε σειρά προσχολικής ηλικίας, είναι δυνατόν;

Πώς μπορείτε να διδάξετε ένα παιδί που αισθάνεται άνετα στο χάος, για να καθαρίσει; Εξαρτάται από την ηλικία, ξέρει την ψυχολόγο Dr. Veronika Voss.

Κρατήστε σειρά: Μπόμπιρας

© Thinkstock

Τα μικρά παιδιά δεν μπορεί να καθαρίσει το δωμάτιό της και μόνο, ακόμα και αν δεν ήθελαν να. Επειδή μόνο που πρέπει να μάθετε όπως καλά έργα. «Στα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών είναι πλήρως απασχολημένοι, μπορεί να δει κανείς σε μια σύγχυση κόσμο δομές και μιμούνται.», Εξηγεί ο Δρ Veronika Voss. Για να καταλάβετε τι ο ψυχολόγος λέει ότι πρέπει να δούμε το παιχνίδι πάνω από τον ώμο μόνο παιδί του γείτονα μας Janna (2): Το αγαπημένο σας παιχνίδι είναι ένας κύβος, να εισαχθεί σε στρογγυλές τρύπες στην πλατεία μπλοκ στην πλατεία τρύπες και γύρω από μαξιλάρια. Τι πάει πού; Η καθαριότητα είναι ουσιαστικά τίποτα περισσότερο από το να βρει για κάθε εμποδίσει τη σωστή τρύπα. Εδώ, επίσης, το ίδιο πρέπει να θεσπιστούν για να αρέσει τα παιχνίδια κατατάσσονται σύμφωνα με το χρώμα, το σχήμα, το μέγεθος ή το σκοπό.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αδιέγερτος παιδιά παράδειγμα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Η τέχνη της διαλογής μαθαίνουν εν ανάγκη με τον τρόπο που παίζετε. Έτσι ώστε τα παιδιά να κρατήσει την διασκέδαση του, οι γονείς μπορούν να κάνουν πολλά:

• Μην ταξινόμηση σε σχολαστικά. Προτιμήστε να οργανώσει μερικά μεγάλα κουτιά από πολλές μικρές.
• Τα πάντα πρέπει να έχει ένα μοναδικό μέρος.
• Κρατήστε την παρτίδα παιχνίδι διαχειρίσιμο.
• διατυπώσει σαφή καθήκοντα.
• Φωτογραφίες κολλήσει στα κουτιά των περιεχομένων.
• Εξηγήστε τι κάνετε, «Κοίτα, το γερανό βάζω στο πλαίσιο του αυτοκινήτου.»

Κρατήστε ώστε σε σχολική ηλικία

Με πέντε έως έξι ετών, τα περισσότερα παιδιά ξέρουν πώς να καθαρίσει την εργασία. Απλά μιμούνται τη σειρά των γονέων θεωρούν ηλίθιο. Προτιμούν να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες για το πώς να ταξινομήσετε τα υπάρχοντά τους. Οι γονείς πρέπει να ενθαρρύνουν. Κουνώντας το κεφάλι του, να δει αν οι συλλογές όροφο πάρετε μια κανονική θέση στο γραφείο, αλλά δεν το κάνουν. είναι μεταξύ των μαθητών του δημοτικού σχολείου Ξεκαθάρισμα συγκεκριμένα πράγμα διαβούλευσηΠόσο συχνά έχει καθαριστεί; Μία φορά την εβδομάδα; Όταν καθαριστεί; Τι ακριβώς είναι ένα τακτοποιημένο δωμάτιο; Και όπου έκανε τα πράγματα θέση τους; Όπως θα πρέπει να διευκρινιστούν πολλές λεπτές αποχρώσεις.

Και αν δεν μπορείτε μερικά; Ο Δρ Voss συνιστάται σε αυτή την περίπτωση: «Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να ελέγχουν τους γονείς: Είμαστε ίσως πάρα πολύ επιλεκτικοί; Και να είναι πιο ανεκτική σε αμφιβολία. Για την ανάπτυξη των παιδιών, είναι σημαντικό να είναι σε θέση να διευθετήσει το συντομότερο δυνατόν πολύ με τη δική τους γεύση. Αφορά στον στόχο της εκπαίδευσης που όλοι οι γονείς ότι το παιδί τους είναι ένα ανεξάρτητο πρόσωπο που ελεύθερα αναπτύξει και υλοποιήσει. Και η ενέργεια δεν χάνεται στην παραγωγή ενός antrainierte από το εξωτερικό σωστό. "

Ακούγεται καλό. Τι γίνεται όμως αν επιτεύχθηκε συμφωνία και τα παιδιά ακόμα δεν μπορεί να το κρατήσει; Ο ειδικός συμβουλεύει συνέπεια. Γι 'αυτό μην το χέρι ξεχωρίσω τα παιχνίδια από το πάτωμα, αλλά επιμένουν ότι γίνεται τίποτα. γρήγορα να κάνει το ίδιο είναι ευκολότερο να συζητήσουμε από τα μεγάλα. Αλλά δεν είναι χρήσιμο. Επειδή, σύμφωνα με τον Δρ Voss: «Το παιδί πρέπει να καθαρίσει τώρα αντιληπτό ως δικό του πράγμα» Για τους γονείς, αυτό σημαίνει να λάβει πίσω κάθισμα και να κάνουν την επόμενη γενιά. Κάτι σαν αυτό: «Είχαμε, ωστόσο, συμφώνησαν ότι θα σαφές σήμερα.» «Είμαι απλά σχεδόν πάτησε την κασέτα, θα πάρει μάλλον προτού να σπάσει προς τα κάτω» «Good μέχρι την ημέρα μετά το κάστρο μπορεί να σταματήσει .. Στη συνέχεια, μπορείτε να τους χορηγήσει μακριά παρακαλώ. " 

 στοά


Αυτά τα 10 εκπαίδευση διαπράττουν αμαρτίες κάθε γονέας αργά ή γρήγορα. Όπως έρχεστε από τη φυλή αρουραίων «εκπαίδευση Fallen» και πάλι.

ΟΚ - μια περίπτωση προβλήματος, στην εφηβεία

διατηρήσουν την τάξη: Έφηβοι

© Thinkstock

Στα περισσότερα παιδιά χάος είναι αυτό που απαιτείται. Παράπονο, χαράκτες και γκρίνια - κανένα από τα οφέλη. Και κανένα από αυτά δεν συνιστάται από τους ειδικούς. Οι γονείς θα πρέπει να Απλά μείνετε έξω από αυτό, όσο κατά κάποιο τρόπο - από το θέμα και από το δωμάτιο. Θα πρέπει να το αντέξει, αν ακριβά τα CD που βρίσκεται στο πάτωμα, το κρεβάτι δεν γίνεται και το υπουργικό συμβούλιο είναι απρόσεκτα γεμιστά. «Στην εφηβεία, τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργήσετε εντελώς προσαρμοσμένες δομές», λέει η ψυχολόγος. «Θέλουν να προσπαθήσουμε και να το διακρίνει από τους γονείς. Αυτό πρέπει να είναι έτσι ώστε τα σχήματα προσωπικότητά τους. Αν το παιδί παίρνει τη λαβή και πάλι μέχρι να τεθεί σε προοπτική τα πάντα. "

Εν τω μεταξύ, οι γονείς δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πιστεύουμε ότι η προηγούμενη εκπαίδευση δεν έχει αφήσει το σημάδι του στο παιδί. και μερικοί ελάχιστες απαιτήσεις να υπάρχει από την άποψη της τάξης και καθαρισμό:

Κουζίνα: • Οι κοινοί κανόνες κοινό σαλόνι & Bad πρέπει να
    να είναι τόσο πετυχημένος που ο καθένας αισθάνεται άνετα.
• συμφωνούν επίσης σε μια ελάχιστη παραγγελία για το φυτώριο. Για παράδειγμα:
    Ένα πέρασμα στο παράθυρο παραμένει ελεύθερος, ώστε να μπορείτε αέρα.
• Αν κάποιος αισθάνεται διαταραχθεί, το παιδί πρέπει να αλλάξει. Ομοίως, αν
    να πληγωθεί από την ίδια διαταραχή της, δεν βρίσκει π.χ.. σχολικά σημειωματάρια.

Όπως μπορείτε να δείτε: Καθαρισμός είναι σε οποιαδήποτε ηλικία με διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο, το επιχείρημα με το οποίο μπορείτε να ζεσταθεί τα παιδιά για μια συγκεκριμένη σειρά είναι πάντα η ίδια: Δεν είναι επειδή ένα αξιοπρεπές δωμάτιο είναι πανέμορφο. Όχι επειδή προκειμένου υποτίθεται ότι είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Αλλά μόνο: Επειδή είναι πολύ βολικό να είναι σε θέση να βρείτε τα πράγματα γρήγορα! Ποιος κυβερνά θα βρείτε. 

 στοά


Λοιπόν, εφηβικά απογόνους στο σπίτι; Εδώ είναι 10 συμβουλές για να κάνετε οικογενειακή ζωή ευκολότερη.

Έτσι θα λειτουργήσει καθαρισμό του παιδιού σας: 6 Συμβουλές

• Ο χώρος αποθήκευσης πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη.
• Συμπεριλάβετε το παιδί στη λήψη αποφάσεων: Τι εννοείς, αυτά τα τζιν είναι ήδη
    έτοιμοι για το πλυντήριο;
• Οι γονείς μπορούν να προσφέρουν συμβουλές και βοήθεια, αλλά δεν μπορούν να επιβάλουν.
• Μην σας δελεάσει με μια ανταμοιβή: το παιδί να καθαρίσει, γιατί είναι η ζωή
    ευκολότερη μάρκες. Δεν πρέπει να πάρετε ένα παγωτό.
• Κάθε παιδί χρειάζεται μια περιοχή όπου μπορεί να κρατήσει το δικό του τρόπο το δικαίωμα.
    Και αν είναι ένα ξεχωριστό συρτάρι.
• Συχνά τα παιδιά να αναπτύξουν τρελό απορρύπανση ιδέες που έχουν ανασυρθεί με το
    Έννοιες της δάγκωμα ενηλίκων - και εξακολουθεί να έχει νόημα. ή απλά
    Ως εκ τούτου. Έτσι, ακούγοντας τις υποσχέσεις!

Συνέντευξη με τον καθηγητή Peter Struck, μια εκπαιδευτικός στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου

 • 1/5

  οικογένεια&συνεργασία:
  Εμφάνιση συνηθισμένο τα παιδιά στο σχολείο, την καλύτερη απόδοση;

  Καθ Struck:
  Έτσι, βασικά δεν μπορείτε να πείτε - η κατάσταση του φυτωρίου δεν επηρεάζει τις σχολικές επιδόσεις. Είναι σημαντικό ότι η τσάντα είναι πλήρως συσκευασμένα και την εργασία που πρέπει να γίνουν. Διότι αυτό έχει σίγουρα αντίκτυπο στις σχολικές επιδόσεις.

 • 2/5

  οικογένεια&συνεργασία:
  Παραγγελία ή χάος στα παιδιά - έτσι ώστε να είναι μόνο επιφανειακά σημαντικό;

  Καθ Struck:
  Όχι, υπάρχουν πολύ σημαντικές διαφορές στο χαρακτήρα. Για ακριβώς όπως φαίνεται στα παιδιά, φαίνεται επίσης το κεφάλι του παιδιού.

 • 3/5

  οικογένεια&συνεργασία:
  Αλίμονο! Stayover, αυτό δεν ακούγεται τόσο καλό ??.

  Καθ Struck:
  αλλά δεν πρέπει να είναι κακό! σφυρίζω τους οποίους 1.000 πράγματα από το μυαλό σας ότι μπορεί να το δει κανείς ως μια πρόκληση για να επικεντρωθεί στα ουσιώδη.

 • 4/5

  οικογένεια&συνεργασία:
  Και αυτό είναι φοβερό;

  Καθ Struck:
  Στην ιδανική περίπτωση, ναι! Χάος ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα γενικότερα. Προωθεί επιτεύγματα στην τέχνη, τη μουσική, ξένες γλώσσες και άλλα παρόμοια θέματα. Διάσημοι φιλόσοφοι έχουν συχνά ακατάστατο γραφείο.

 • 5/5

  οικογένεια&συνεργασία:
  Έτσι είναι χαοτική παιδιά τα μεγάλα μυαλά του αύριο και εμείς οι γονείς τους ευτυχισμένους;

  Καθ Struck:
  Πολύ νωρίς ευτυχισμένη! Οι εντελώς χαοτική παιδιά είναι στην πραγματικότητα ως επί το πλείστον στο σχολείο κακό. Θεωρητικά, θα μπορούσαν συχνά να είναι καλά στην πλειονότητα των ασθενών. Είναι εκεί όχι επειδή ποτέ δεν κάνουν αυτό που χρειάζονται τώρα. Μια μικρή ακαταστασία είναι καλή, τουλάχιστον τάξη, αλλά θα πρέπει να απαιτείται από κάθε παιδιού.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 71