Ποια τα μωρά και τα μικρά παιδιά να μάθουν στο sandbox

Τι έχουν ένα μωρό σε μια παιδική χαρά όλοι να μάθουμε - και πώς το μωρό από τον τρόπο που εκπαιδεύει τις κοινωνικές δεξιότητες του στο sandbox.

Παιδική χαρά και σκάμμα τρένο κοινωνική συμπεριφορά

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει πόσο ισχυρή είναι ήδη τα μωρά και τα μικρά παιδιά να επωφεληθούν από τις κοινωνικές εμπειρίες με άλλα παιδιά. Από αυτή την εμπειρία, αυτό εξαρτάται, για παράδειγμα, όταν ένα παιδί μαθαίνει τι είναι «δικό μου» και «δικό σου». Ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Gisela Dittrich εξηγεί: «Τα περισσότερα παιδιά καταλαβαίνουν μόνο μετά από τρία με τέσσερα χρόνια, η οποία είναι η ιδιοκτησία. Εξηγήσεις από τους ενήλικες που δεν έχουν κατανοηθεί μέχρι τότε, επειδή είναι πολύ αφηρημένα. «Μωρό και το παιδί, από την άλλη πλευρά, συχνά με τους συνομηλίκους τους από κοινού, δείτε μέσα από το φαινόμενο της» κατοχής «που ήδη έχει περίπου δύο χρόνια.

Το γεγονός ότι η παιδική χαρά αυτό είναι ένα ιδανικό πεδίο εκπαίδευσης είναι προφανής: Η ερώτηση της οποίας τα παιχνίδια που κατέχει και που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, αφού ένα από τα κλασικά θέματα σε κάθε sandbox. Αλλά η κοινή χρήση του υπάρχοντος εξοπλισμού παιχνιδιού στην παιδική χαρά και το ζήτημα του ποιος παίζει με τους οποίους, προσφέρει άφθονο υλικό για συζήτηση.

Σε αντίθεση με το νηπιαγωγείο εδώ είναι, τέλος, δεν είναι μια ομοιογενής ομάδα, αλλά ένα ετερόκλητο πλήρωμα που συγκεντρώθηκαν εκεί γύρω στην παιδική χαρά τραμπάλα, κούνια και σκάμμα. Συχνά, τα παιδιά και τα βρέφη ανταποκρίνονται, η μικρή ή δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, είναι η ηλικία-πολύ μακριά ή να έχουν από το σπίτι παρατηρήσει πολύ διαφορετικές στρατηγικές και τρόπους επίλυσης προβλημάτων. Φυσικά, αυτό δεν παρέχει μόνο για διαμάχες, αλλά συχνά για περιπτώσεις που προάγουν την κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη - και ως εκ τούτου μεταφέρω την εμπιστοσύνη και την κυριαρχία των παιδιών.

Επισκόπηση: Οι πληροφορίες ότι τα μωρά και τα νήπια στο sandbox

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Τι μωρά και τα μικρά παιδιά να μάθουν στο sandbox
  • Σελίδα 2: Για τους γονείς ισχύει: κρατήστε πίσω στην παιδική χαρά
  • Σελίδα 3: υποκρίνονται ότι δεν στερεό διάλυμα στην παιδική χαρά
  • Σελίδα 4: Πώς να αναγνωρίσει μια ασφαλή παιδική χαρά
  • Σελίδα 5: Κανόνες για γονείς στην παιδική χαρά
  • πίσω
  • σελίδα 1/5
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 28