Περιπέτεια για τα παιδιά!

Υπαίθρια παιχνίδια είναι απαραίτητη για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών. Γιατί τα παιδιά κίνδυνο συνεχίσει να προσφέρει και γιατί ασκεί έξυπνη.

Περιπέτεια για τα παιδιά

συλλέγουν πρωτογενή εμπειρία είναι σημαντική.

Για τα παιδιά σήμερα είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι πριν για να δουν τους εαυτούς τους και τη φύση εντατική. Πάνω απ 'όλα, τις πιθανότητές τους για αυθόρμητες υπαίθρια παιχνίδια, το αποτέλεσμα είναι δεν αντισταθμίζονται εκ των προτέρων συρρίκνωση. «Όσο υψηλότερη είναι η πυκνότητα του πληθυσμού μιας κοινότητας, οι λιγότερο τα παιδιά την ευκαιρία να παραμείνουν στην ύπαιθρο», λέει ο Dr. Christian Alt, διευθυντής της Μελέτης της Παιδικής Ομάδας του γερμανικού Ινστιτούτου Νεολαίας, «γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν θεσμικές υπηρεσίες.» Αντ 'αυτού συναρπαστικό δάσος απογεύματα υπάρχουν πλέον συχνά εφαρμόζονται μονοπάτια Barefoot ή μαθήματα περιπέτεια υψηλής καλώδιο που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν για τις δυνατότητες του σώματός της και να περάσει εξετάσεις του θάρρους. Αντί των φυσικών διεργασιών της ζωής αμέσως αντιλαμβάνονται, μαθαίνουν μέσα από την τηλεόραση, όπως τα ζώα και τα φυτά να αναπτυχθούν.

Τα παιδιά χρειάζονται την περιπέτεια

Ότι τα παιδιά σταδιακά στερούνται της περιπέτειας τους, έχει πολλές αιτίες. Φυσικό περιθώριο ως βιομηχανικές εκτάσεις και ήσυχους δρόμους το ένα προσπαθεί μάταια σε πολλά σημεία σήμερα. Συχνά τα παιδιά παραμένουν μόνο χαρές με εξοπλισμό που συμμορφώνεται με συγκεκριμένη λειτουργία των ενηλίκων. Ευφάνταστο παιχνίδι δεν παρέχεται εδώ. Και σίγουρα δεν απαρατήρητο Ταξίδι: Το άγρυπνο μάτι των γονέων παντού, κυρίως λόγω της κυκλοφορίας. Αλλά ακόμη και σε πολύ κατοικημένες περιοχές φιλικό προς τα παιδιά, δεν είναι πάντα εύκολο για τους γονείς να εμπνεύσει τα παιδιά τους για εύθυμου κάνω φασαρία στον καθαρό αέρα: αντί να πάει έξω σε μια περιοδεία της ανακάλυψης, την εμπειρία αγόρια - και, όλο και περισσότερο, τα κορίτσια - εξουσία συχνά προτιμούν την οθόνη. Αν και δεν είναι όλα τα παιδιά του υπολογιστή και ΣΙΑ από το ελεύθερο παιχνίδι να αποτραπεί με φίλους. Ωστόσο, ενώ ένα όφελος σε ένα υγιές ποσοστό προσφορές πολυμέσων, να γνωρίζουν άλλες δεν έχει όρια. Η ηχητική και οπτική αισθητήρια υπερφόρτωση μπορεί να μαραίνονται άλλες αισθήσεις της - ένα στρώμα οριζόντιο ζήτημα. Και ένα επικίνδυνο φαύλο κύκλο, προειδοποιεί ο Thomas Lang, συγγραφέας του Οδηγού «Τα παιδιά χρειάζονται περιπέτεια»: «Το μεγαλύτερο και πιο μαζικές το παιδί κάνει αυτά τα δευτερεύοντα εμπειρίες, τόσο λιγότερο θα συγκεντρώσει τους τρόπους δική του πρωτογενή εμπειρία σε σύγκριση. Τίποτα στον πλούτο του, της καθημερινής εμπειρίας γίνεται για να έρθουν κοντά για να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με αυτά τα θεαματικά γεγονότα. "

Επισκόπηση: περιπέτεια για τα παιδιά!

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: περιπέτεια για τα παιδιά!
  • Σελίδα 2: περιπέτεια, αντί του στρες αναψυχής
  • Σελίδα 3: Γιατί τα παιδιά χρειάζονται περιπέτεια
  • Σελίδα 4: Μικρή περιπέτεια παίρνει επιπλέον Kicks
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 91