Έτσι καθαρίσει είναι διασκέδαση!

Καθαρίστε και να παίξει - δύο αντιθέσεις δραστηριότητες είναι σχεδόν αδιανόητο! Παιχνίδι συνεχίζεται και διασκέδαση. Καθάρισε «δεν είναι καθόλου» και είναι το χειρότερο έργο για παιδιά. Έχουμε προσπαθήσει να συνδυάσει αυτές τις δύο δραστηριότητες. Με επιτυχία! Θα σας πω εδώ μερικά παιχνίδια καθαρισμού καθώς και συμβουλές για το πώς μπορεί σύντομα να είναι λίγο λειτουργεί καλύτερα με τον καθαρισμό.

Καθαρισμός: Τώρα το έργο των παιδιών

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών τα παιδιά είναι: Η καθαριότητα είναι και παραμένει μια πρόκληση! Αρχικά, ο καθαρισμός θα κρεμάσει τα μητέρες - τα παιδιά είναι ακόμη πολύ μικρή. Όχι πιό σύντομα είναι τα μικρά φοβερίζει θέση πράγματα για τον εαυτό τους μεταφέρει πίσω στο σωστό μέρος, έχουν μόνο "δεν θέλουν"τότε "δεν υπάρχει χρόνος" και, τέλος, "null Bock", Στο μεταξύ, υπάρχει ένα μικρό παράθυρο, όταν τα παιδιά είναι περήφανοι να κάνουμε όλα μόνοι μας, μαμά λίγο "βοήθεια" πρέπει να επιτρέπεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο κίνδυνος, όμως, είναι ότι τα δομικά στοιχεία της γης στο καλάθι πλυντηρίων και βρείτε τα ταριχευμένα ζώα στο κρεβάτι της μαμάς.

© iStock

Η δική μας κατάσταση σήμερα: τα δωμάτια των παιδιών είναι τακτοποιημένο. Απίστευτα, σχεδόν παράξενα τακτοποιημένο. Όχι, θα σας τώρα δεν ζηλιάρης, αλλά διαβάστε πρώτα την. Το μειονέκτημα είναι: τα πράγματα στοιβάζονται μαζί μας σε όλα τα άλλα δωμάτια (!). Το σαλόνι είναι ένα ναρκοπέδιο από τουβλάκια Lego, η κουζίνα στρωμένος με κατάστημα σύνεργα. Τι να κάνω;
 
Όλα Erziehungsratgeber συμφωνούν ότι η εξυγίανση είναι για τα παιδιά. Ποιος τελικά το χάος κατασκευασμένες. Γι 'αυτό δεν βοηθά. Καθαρισμός τρώει μέρος της ζωής ενός παιδιού να όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας, την εργασία και τα λαχανικά. Ας κάνουμε το καλύτερο από αυτό απλά - και από την αντιλαϊκή κατοχή ένα παιχνίδι:

Clean-up παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών

Το τρελό καθαρό χορό
Μουσική - και χορό! Αν DJ Mama πατήσει το κουμπί stop, το παιδί πρέπει να καθαρίσει πέντε πράγματα. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το χάος είναι, μαμά μπορεί επίσης να εκκενώσει πέντε στοιχεία στην αρχική τους ...

διαλύοντας Σύστημα
Σήμερα έχει καθαριστεί με ένα σύστημα: Πρώτον όλα τα κόκκινα τα πράγματα, τότε το μπλε και ούτω καθεξής. Σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά, μπορείτε να συνδυάσετε την καθαρή με ένα αστείο άσκηση γράμμα. Εναλλακτικά, επιλέγεται ένα γράμμα - και να θέσει τα πάντα που αρχίζει με αυτό το γράμμα.

Lostopf
Όλες οι εργασίες, όπως "ρίχνουν Legos στο πλαίσιο". "φέρει άπλυτα στο πλυντήριο". "entmüllen γραφείο". "Πέτα ιστούς στα σκουπίδια" κλπ είναι γραμμένα σε μικρά κομμάτια χαρτιού. Ο κατάλογος περιπλανηθεί όλα σε ένα Lostopf - τότε μπορεί εναλλακτικά κρύβονται και ένα έργο έχουν συνταχθεί.

χειριστής εκσκαφέα
Τα μικρά παιδιά αγαπούν να εκκενώσει ευτυχείς όταν τους επιτρέπεται να οδηγούν πέρα ​​από το δωμάτιο των παιχνιδιών με τον εκσκαφέα μία φορά σε όλη. ο "Clean-up προϊόντα" Φόρτιση - και φύγαμε! Προσοχή όμως: παρακάμψεις είναι αναπόφευκτες εδώ ...

Αστεία κουίζ σόου
Δύσκολο να πιστέψει κανείς - αλλά αυτό το κόλπο λειτουργεί πραγματικά. Κυρίως. Η μαμά έρχεται με μια ερώτηση, κατά προτίμηση ένα που δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ποιος ξέρει την απάντηση πρέπει να καθαρίσει ένα πράγμα.

Δωροδοκία όλα θα πάνε καλύτερα
Δεν είναι πραγματικά ένα παιχνίδι, αλλά μια απελπισμένη προσπάθεια να φέρει τα παιδιά μου με τις μικρές ανταμοιβές για τον καθαρισμό ... Αλλά δεν έχει σημασία: Στα μικρά παιδιά δεν ματιών. Οι κανόνες είναι απλοί: Ποιος έχει καθαριστεί πέντε, δέκα, δεκαπέντε πράγματα που μπορεί να πάρει ένα Gummy Bear με μαμά.

ξυπνητήρι
καθαρό σε πέντε λεπτά, πέντε λεπτά ιστορία αμοιβή - αυτό το παιχνίδι είναι εύκολο. Το μήκος και η ανταμοιβή μπορεί φυσικά να ποικίλει ανάλογα με τη διάθεσή σας.

συλλέγουν Bestimmerpunkte
Και πάλι ένα παιχνίδι ανταμοιβή ... Για την εβδομάδα διάφορες εργασίες ορίζονται: Σε δέκα σημεία αίτηση γεύμα πρέπει να εκφράζονται σε είκοσι υπάρχει παγωτό για επιδόρπιο κ.λπ.

Stickies
Διασκέδαση για τα παιδιά που μπορεί να έχουν ήδη διαβάσει. Χωρίστε το μέγα-χάος σε ορεκτικά και γράφει σε μικρά χαρτονομίσματα, τα οποία πρέπει να καθαριστεί. Τα παιδιά σας μπορούν να επιλέξουν ένα κομμάτι χαρτί, να εργαστούμε μαζί σας - και σας το επόμενο "παραγγελία" pick up.

αντιστροφή ρόλων
Σύνολο άδικο! Η μαμά έχει τόσο διαλύσει μεγάλες εργασίες, όπως πλυντήριο πιάτων και να λύσει τις κάλτσες παζλ. Ωστόσο, σε αναμονή για τα παιδιά τόσο βαρετό να κάνουμε, όπως η μη επιστρεπτέα ενίσχυση και καθαρισμό κατάστημα πράγματα. Τι θα λέγατε για μια αντιστροφή ρόλων;

ζάρια την τύχη
Με τη σειρά του είναι έλασης - τότε όλοι αναγνωρίζουν τόσα πολλά πράγματα για το πώς είχε κουκίδες στα ζάρια.
Συμβουλές για να κρατήσει το έργο καθαρισμού καλύτερα στο μέλλον

➤ ζωή πριν παραγγείλετε!
➤ Εκκαθάριση δεν είναι τιμωρία!
➤ Μαζί καθαρισμό πιο διασκεδαστικό.
➤ Να παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης με τη μορφή μεγάλα κουτιά.
➤ "Entmüllen" Τακτικά το φυτώριο. Τα παιχνίδια που δεν είναι δημοφιλής αυτή τη στιγμή, το περπάτημα σε ένα κουτί στο υπόγειο ή στο ντουλάπι. Αν ένα χρόνο κανείς δεν ζήτησε γι 'αυτό, μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα με ασφάλεια.
Αντικατάσταση ➤ παιχνίδια και βιβλία κάθε τρεις μήνες.
➤ Τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση. "Καθάρισε το δωμάτιό σας!" είναι συγκλονισμένοι υπερβολικά σαρωτική δήλωση ότι το παιδί.
➤ Ας πούμε στα παιδιά σας, όπου αυτό που θα πρέπει να τηρούνται.
➤ βοηθά καθαρίσει τακτικά, έτσι ώστε η διαταραχή δεν είναι μόνο πολύ μεγάλο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 37