Τα παιδιά θέλουν να έχουν: Γιατί Habenwollen είναι τόσο σημαντικό

Γιατί η Habenwollen για την ανάπτυξη πρώιμη παιδική ηλικία είναι τόσο σημαντική. Πώς να μάθουν να μοιράζονται τα παιδιά και τους δίνουν οι γονείς σε συγκρούσεις χαλαρή.

Μετά τα πράγματα πέφτουν από την αρχή

Μόλις τα παιδιά κρατώντας πρόσβαση, αρπάζουν συναρπαστικά είδη καθημερινής χρήσης, στη γκάμα τους. Είτε τα γυαλιά του μπαμπά, Μάμα μεγάλη σκουλαρίκια ή μια βρώμικη Kleenex - τίποτα δεν είναι ασφαλής από τον έλεγχό τους. Με κτητικότητα ή ακόμα και την απληστία που έχεις απολύτως τίποτα να κάνει, ψυχολόγους στρες, όπως ο Δρ Angelika Faas: «Στην αρχή είναι όλα για τον κόσμο μέσα από το καλύτερο για να προσελκύσετε He-πιάσιμο των πραγμάτων.» Μικρές αλιευμάτων: Πριν παιδιά δεν έχουν μελετηθεί τρέχουσα λεία τους σε μεγάλο βαθμό, δίνουν θησαυρό τους στο πλαίσιο διαμαρτυρίας και πάλι , Και αυτό μπορεί - ακόμη και χωρίς κτητικότητα των παιδιών - να οδηγήσει σε σύγκρουση, γιατί Παπά βλέπει τελικά τίποτα χωρίς γυαλιά. 

Τα παιδιά θέλουν να έχουν

Ενώ έχοντας τα παιδιά θέλουν να συναντηθούν θέλουν να βιώσουν την ίδια επιθυμία.

© st-fotograf - Fotolia.com

θέλουν να έχουν απλώς πάρει στην κατοχή;

το θέμα είναι δύσκολο, ακόμη και όταν τα παιδιά ανταποκρίνονται και αμοιβαία mopsen τα παιχνίδια τους. Όπως και στην ομάδα μικρό παιδί: η ώρα Anton σέρνεται για να Mia και αρπάζει δροσερό κουδουνίστρα της. Ο χρόνος, Smilla στελέχη πλησίασαν τον Ιωάννη για να εξασφαλίσει λαγό του. Οι αντιδράσεις της ληστείας είναι πολύ διαφορετικά: μερικές φορές υπάρχει αντίσταση και το κλαψούρισμα, μερικές φορές τα παιδιά να υποβάλουν τα υπάρχοντά τους σε εθελοντική βάση. Μια άλλη απόδειξη ότι δεν αυτομάτως μιλώντας για το ακίνητο άμυνας. Αλλά τότε τι είναι;

Τα παιδιά θέλουν να μιμηθούν το Habenwollen

Μεταξύ άλλων λόγων, φιλικό «γεια» να πει τη συμπεριφορική βιολόγος Dr. Joachim Bensel: «Ήδη δέκα μήνες για να θέσει τα μωρά να δίνουν και να παίρνουν αντικείμενα και φιλικά προς το άγγιγμα ενός.»

Προσφέροντας τη δική παιχνίδι της και φτάνοντας για το παιχνίδι ένα άλλο παιδί δείχνουν επίσης ότι τα μικρά παιδιά αρέσει να μιμούνται άλλα παιδιά. Οι γονείς που ερμηνεύουν αυτές τις ενέργειες ως «κακή θέληση» τους μικρούς μας φίλους, είναι λάθος σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες. «Εάν τα παιδιά κάτω των 22 μήνες μακριά ένα άλλο παιδί κάτι, συναρπαστικό από ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Και όταν αντιδρούν με επιθετικότητα σε αυτό όταν τους παιχνίδι έχει ληφθεί μακριά, στη συνέχεια, πίσω από το κυρίως υπερασπίζεται μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα «, λέει ο δρ Bensel. Επίπληξη ή να κάνει ηθικές κρίσεις, όπως «τώρα που δεν ήταν ευγενικό εκ μέρους σας» δεν μπορούν να καταλάβουν τα παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας. «Καλύτερα είναι παρηγορητικά λόγια και έξυπνες αντιπερισπασμού», ο ψυχολόγος συμβουλεύει ο Δρ Faas.
Τα παιδιά ξέρουν που ήθελε πρώτα πρέπει επίσης να έχει την πρώτη

Αν κατηγορίες όπως «δικό μου» και «δικό σας» εξακολουθούν να μην έχουν νόημα για τα παιδιά έως 18 μήνες, ενεργώντας με τον τρόπο, ακόμη και η μικρότερη, σύμφωνα με ορισμένους κανόνες, διαπίστωσαν οι ερευνητές. Τα παιδιά καταλαβαίνουν, για παράδειγμα, τον κανόνα της προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει: Αν πρόκειται για την πρώτη με ένα αντικείμενο, αποκτά έτσι αυτόματα μια προσωρινή απαίτηση να παίξει μαζί του. Πάρτε τα παιδιά στον αρχικό ιδιοκτήτη αυτό το θέμα πάει, αισθάνονται ότι βρίσκονται σε παραβίαση ενός κανόνα. Αυτό αντικατοπτρίζεται σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες τόνισαν, επικίνδυνη συμπεριφορά τους. Ζητεί ο πρώτος ιδιοκτήτης του αντικειμένου πίσω, η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που τον αφορούν και πάλι αμέσως.
Ήταν όχι πριν από περίπου δύο χρόνια πριν, τα παιδιά θέλουν να κατέχουν παρά να έχει

Μόνο με την αύξηση της ανάπτυξης εγώ ανάμεσα στο 18ο και 24ο μήνα ξυπνά σε όλα τα παιδιά την επιθυμία να έχουν τα πράγματα πραγματικά να κατακτήσει και να υπερασπιστεί. «Mine !!» - αυτό το θαυμαστικό είναι χαρακτηριστικό για αυτή την ηλικιακή ομάδα. Σύμφωνα με μια μελέτη από τον Καναδά πολλά παιδιά Αποφασίζοντας είναι μαχητική: 43 τοις εκατό των ανδρών δίχρονα και 34 τοις εκατό των γυναικών χρήση φυσικών μέσων, όπως το χτύπημα, σπρώχνοντας, τσίμπημα και σκίσιμο για να πάρουν αυτό που θέλουν οπωσδήποτε. Οι γονείς και οι δάσκαλοι, ως εκ τούτου απαιτούνται επειγόντως από τώρα και στο εξής ως διαιτητής και διαμεσολαβητής.
Οι γονείς δείχνουν τα παιδιά θέλουν να είναι όπως έχουν εργαστεί

Στο σπίτι με τους παππούδες ή στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας, τα παιδιά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τώρα ότι δεν μπορεί να επιτύχει τίποτα με τη βία. «Τα παιδιά χρειάζονται τους ενήλικες που καθορίζονται όρια για τους ήρεμα και χωρίς να φταίει», λέει ο Angelika Faas. Παράδειγμα: Ποιος δαγκώνει, πρέπει να απελευθερώσει αμέσως και πάλι και να χάσετε ένα παιχνίδι γύρω από το θήραμά του.

Τα παιδιά χρειάζονται επίσης πρότυπα από τα οποία μπορούν να abschauen και τμήματα και λειτουργίες διανομής. «Παρακολουθήστε αυτό όπως ακριβώς έχουμε να κάνουμε με προσωπική περιουσία και την ιδιοκτησία των άλλων και ποια η συμπεριφορά σας καλωσορίσει το παιδί σας ή να την απορρίψει,» συμβουλεύει ο οικογενειακός σύμβουλος.

Ευτυχώς, τα παιδιά είναι πλέον όλο και περισσότερο σε θέση να ασκούν τις συμπεριφορές που διευκολύνουν την ειρηνική συμβιβαστική λύση. «Η ανάπτυξη της γλώσσας τους επιτρέπει να ρωτήσετε πριν από τη λήψη τίποτα. Η ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου αίσθηση του χρόνου δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν εκ περιτροπής ή παίζοντας με χρόνο παιχνίδι να περιμένει για λίγο, «λέει ο Faas.

Σημαντικό συμπέρασμα αυτών των ασκήσεων: Έπαινος το παιδί σας όταν είναι έτοιμη να συμβιβαστεί! προσφέρει ήδη σε πολύ μικρή ώθηση!
θέλουν να έχουν να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της ανταλλαγής και

Η απληστία και ο εγωισμός μπορεί να κάνει αρκετά μη δημοφιλής και μοναχική. Ωστόσο, μοιράστηκε τη χαρά είναι διπλή η χαρά πολλές φορές και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι αισθάνονται καλά - η εμπειρία αυτή θα πρέπει να κάνουν τα παιδιά καθημερινά. Ιδιαίτερα εύκολο μέρος της μάθησης είναι ο τρόπος, τα παιδιά, όταν τις δικές τους ανάγκες τηρήθηκαν από την παιδική ηλικία και ικανοποιημένοι. «Ποιος είναι αυτάρεσκος, μπορεί να προσφέρει καλύτερα», λέει ο Dr. Faas. «Διατροφή» απογόνους σας θέμα, ιδιαίτερα κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής αγάπης και μην περιμένετε πάρα πολύ πάρα πολύ σύντομα από αυτόν. Η γενναιοδωρία και την ανιδιοτέλεια είναι υψηλές αρετές - με την οποία ακόμη και πολλοί ενήλικες παραλείπουν τακτικά.

Επισκόπηση: Τα παιδιά θέλουν να έχουν: Γιατί Habenwollen είναι τόσο σημαντικό

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Τα παιδιά θέλουν να έχουν: Γιατί Habenwollen είναι τόσο σημαντικό
  • Σελίδα 2: Συνέντευξη με τον Δρ Joachim Bensel και συμβουλές
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 42