familie.de συναντά Annette Φρίερ

Η ηθοποιός Annette Φρίερ συνεχίζει στα γερμανικά δημοτικά σχολεία για τα δικαιώματα των παιδιών. Σε familie.de συνέντευξή του, αποκαλύπτει γιατί τόσο σημαντικά δικαιώματα ist.Welche της έχουν παιδιά; Να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το σχολείο σε αυτό το θέμα, ηθοποιός Annette Φρίερ πηγαίνει μαζί τους σε ένα "Ο Γύρος του Κόσμου για τα Δικαιώματα του Παιδιού" (Www.wir-kinder-haben-rechte.de). Οι μαθητές μαθαίνουν πολλά για την κατάσταση των παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες και να μάθουν τα δικαιώματα και τους νόμους για τα παιδιά στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο. Στην κοινή δράση με την Γερμανική Ένωση Παιδικής Προστασίας και ROLAND νομική Annette Φρίερ επισκέφτηκε δημοτικά σχολεία σε όλη τη Γερμανία. familie.de θα μπορούσε να υπάρχει και συναντήθηκε Annette Φρίερ για μια συνέντευξη στο δημοτικό σχολείο στο Βέρνη δρόμο στο Μόναχο.

familie.de: Τι κινήσεις σας για την καμπάνια ειδικά για αυτήν την ενέργεια;

Annette Φρίερ: Η δράση ROLAND νομική προστασία σε συνδυασμό με την Υπηρεσία Προστασίας του γερμανικού παιδιών ήταν συμπαθητικό για μένα από την αρχή. Νομίζω ότι είναι μεγάλη για να πάει κατευθείαν στα παιδιά στα σχολεία για να προσπαθήσει να τα μεταφέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση και να πω: Μπορείτε επίσης να έχουν δικαιώματα, όπως και οι ενήλικες! Αυτό είναι για τα παιδιά στην πραγματικότητα μια νέα ιδέα και κάνει κάτι γι 'αυτούς. Στα μάτια μου, είναι πραγματικά η καλύτερη πρόταση ότι τα παιδιά πηγαίνουν με τα δικαιώματα διαβατήριο σπίτι των παιδιών να μιλήσετε με τους γονείς και τους φίλους για να τους.

familie.de: Εσείς ο ίδιος έχετε παιδιά, τρεις ετών δίδυμα. Ρωτήστε για τα δύο, διότι ακόμη και ένα ορισμένα δικαιώματα, ή είναι ήδη γνωρίζουν τα δικαιώματά τους;

Annette Φρίερ: Ναι, αλλά απαιτώ στο σπίτι και τα δικαιώματά μου. Έτσι, έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει μερικές φορές να μιλήσουμε για τα δικαιώματα των ενηλίκων στο σπίτι. (Γέλια) ένστικτό μου μου λέει ότι έχω σήμερα να τραβήξουμε τη γραμμή, και όχι τα παιδιά μου.

familie.de: Δύο σε ένα: Ποια είναι η καθημερινή ζωή με τα δίδυμα σας;

Annette Φρίερ: Είναι διαφορετική από μήνα σε μήνα. Κάθε φορά που έχουμε συνηθίσει σε μια καθημερινή ρουτίνα, θα πρέπει να αντικατασταθεί από την επόμενη. έτσι ώστε να συμβαίνει πολύ, αυτό είναι το μεγάλο πράγμα. Αυτή τη στιγμή είναι η τρέχουσα κατάσταση που τα παιδιά πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο. Και είμαστε πίσω κανονικοί άνθρωποι και να είναι μέρος της κοινωνικής ζωής. Οι γονείς διαβάζουν εφημερίδα και ούτω καθεξής. (Γέλια)

familie.de: σήμερα γνωστό ο ρόλος σας είναι πράγματι αυτή του δικηγόρου Danni Lowinksi. Τι κάνει Danni και Annette κοινό;

Annette Φρίερ: Πιθανώς περισσότερο από ό, τι ο ίδιος θα ήθελε. Πάντα να παίξει αυτό το ρόλο, ακόμη και μισό χρόνο σε έναν χρόνο. Δεδομένου ότι τόσο μεγάλο μέρος της ιδιοσυγκρασίας μου και στο εσωτερικό του χαρακτήρα μου. Ωστόσο, βιβλιογραφικά, δεν έχουμε τίποτα κοινό. Αλλά φυσικά ο ρόλος είναι μεγάλη, διότι Danni και έτσι είναι λίγο ηρωίδα. Επειδή έχω ήδη παρατηρήσει ότι έχει κοινωνικά κάποια επίδραση, έτσι ώστε να παίξει ένα ρόλο και επίσης σημαίνει κάτι. Και θα έλεγα ότι τα κοινωνικά ζητήματα μου είναι πολύ σημαντικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι όλο και περισσότερο ότι μπορώ να παίξω έναν ρόλο σαν αυτό.

familie.de: Από την Παιδική Audiobook "ΚΟΣΜΟ & Klax" δανείζονται και συγγραφέας Αλεξάνδρα Helmig Kosmo, Klax και ΣΙΑ φωνές τους. Μπορείτε να φανταστείτε να κάνουμε ακόμη περισσότερο προς την κατεύθυνση των παιδιών, έτσι ώστε να γράψει ένα βιβλίο για παιδιά ή ένα παιχνίδι;

Annette Φρίερ: Ότι όλα εξαρτάται από το περιεχόμενο. Δυστυχώς, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή για τέτοιου είδους έργα δεν χρόνου. Πρόσφατα με τον Michael Mittermeier «Αιματηρή κόλαση, έναν ύπνο» διαβάσει. Έτσι, αυτό που κάνει τεράστια διασκεδαστικό, επειδή απλά ορισμένες ελευθερίες, όπως φαίνεται και από γλωσσική άποψη. Αυτό είναι, επίσης, την ευκαιρία και πρόκληση ως έχει σε θεατρικά έργα για παιδιά. Τα παιδιά έχουν όντως ήθελε πάντα να αλλάξετε, στις διαλέκτους και ούτω καθεξής. Αλλά κάτι κοστίζει μόλις πάρα πολύ χρόνο. Είχα πολύ μεγάλη επιθυμία να κάνει πρόβες με τα παιδιά παιχνίδια. Εγώ το έκανα αυτό, καθώς και κατά τη διάρκεια της κατάρτισης θέατρο μου. Νομίζω ότι είναι μεγάλη, αν οι εκπαιδευτικοί κάνουν αυτό. Αν και αυτό είναι ένα τεράστιο έργο, αλλά μπορεί να είναι τα παιδιά πραγματικά κάτι κοντά σε εγκατάσταση η οποία λαμβάνει μέχρι να είναι ενήλικες.

familie.de: Χριστούγεννα πλησιάζουν. Τι θα δώσετε στα παιδιά σας και το σύζυγό σας για τα Χριστούγεννα;

Annette Φρίερ: Το τέλειο δώρο για τον άντρα μου μπορεί, βέβαια, εδώ δεν αποκαλύπτουν συνέχεια διαβάζει τα (γέλια) Για τα παιδιά, σχεδιάζουμε ένα μεγάλο τραμπολίνο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους .. Από τη γιαγιά, θεία, ο θείος και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα μικρό κάτι από εμάς τους γονείς και αυτό είναι όλο. Θα κρατήσει ότι σε αυτό το πλαίσιο. Ποια είναι αγαπητή σε μας πέρυσι για το κεφάλι. Από αυτό το έχουμε μάθει, ελπίζω.

familie.de: Τι θέλετε για τα Χριστούγεννα;

Annette Φρίερ: Πού να αρχίσει; Ειρήνη.

(Συνέντευξη: Τάνια Thurner)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 62 =