Γέλαγε ήδη σήμερα; Έτσι, σημαντικό είναι το χιούμορ για τα παιδιά

Χαρούμενη και χιουμοριστική τα παιδιά έρχονται με τον εαυτό τους και τον κόσμο καλύτερα κατανοητή από τους άλλους. Γιατί αυτό είναι - και τι οι γονείς μπορούν να κάνουν για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ανόητη υπόθαλψη και την ηρεμία για να schaffen.Lukas είναι ευτυχής όταν υπάρχουν λαχανικά - αλλά μόνο αν τα αγγούρια σκαλισμένα σε σχήμα καρδιάς, έρχονται μαζί τα ραδίκια ως ένα γλυκό μικρό ποντίκι και το πολύχρωμες πιπεριές σε μορφή κομφετί στην πλάκα είναι. Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του μακριά satthat το έργο τους ως έξυπνος πρώτες σχεδιαστής τροφίμων, που δίνει το καλύτερό της κάθε βράδυ.

Γέλιο, ευτυχισμένα παιδιά μας δώσει την επιβεβαίωση ότι έχουμε κάνει με τους γονείς δουλειά μας καλά. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το χιούμορ στην εκπαίδευση σήμερα είναι τόσο πολύτιμη, μεγαλύτερο ακόμα και από αρχές και σταθερή προθυμία να συζητήσουμε. Αυτό είναι πιο εύκολο να μάθουν πού και γέλασε, αξιολογεί χιουμοριστικό εμφάνιση και στη σφαίρα, η οποία καταλογίζει ένα συνήθως τη σοβαρότητα της ζωής: Στο σχολείο έρχεται η ώρα να χάσει την ορμή και να λάβει την πίεση μακριά από τα παιδιά της ψυχής.

Οι γονείς καταλήξει σε κάτι για να κρατήσει τα παιδιά τους κατεχόμενα

Με τον τρόπο χιούμορ συχνά οδηγεί στο γεγονός ότι τα παιδιά κάνουν ό, τι θέλουν - χωρίς μεγάλο θέατρο. Για να πετύχουν αυτό που θέλουν οι γονείς να καταλήξουμε σε κάτι: ας γλυκό κάλτσα τέρας συμβεί επιβλητική αστείο, να καθαρίσει το δωμάτιο για να πάει για ύπνο ή για να κάνουν τη δουλειά τους. προσαρμόσετε διασκεδαστικά παιχνίδια και γρίφους μεγάλη αναμονή στην κυκλοφορία, στην αίθουσα αναμονής στο γιατρό ή στην ουρά στο ταμείο του σούπερ μάρκετ για διασκέδαση Intermezzo: Όλα αυτά μπορούν να γίνουν.

Τα παιδιά αισθάνονται την ισχυρή ώθηση για την διασκέδαση του

Τι ποιότητα, μπορεί να ζητηθεί, απολαμβάνοντας τόσο την εκτίμηση και το χιούμορ; Αντίθετα, θα μπορούσε κανείς να πει από έναν άνθρωπο που δεν μπορούν να παρκάρουν από τον κατηγορούν ότι δεν είχε καμία αίσθηση του χιούμορ. Ποιος θέλει να εφαρμόσει ως pooper κόμμα, του οποίου η εταιρεία δεν είναι ευχαρίστηση; Φυσικά, ως εκ τούτου, ότι όλος ο κόσμος φαίνεται τόσο πρόθυμοι να θέσω ένα υγιή αίσθηση του χιούμορ, ακόμη και σε παιδιά. Γι 'αυτό και να τους φέρει με γκριμάτσες να γελάσει, σκεφτείτε αστεία για να τους διασκεδάσει - και να παρακάμψουν το δυνατόν διαμαρτυρίες.

Ένα μεγάλο μέρος της οικογένειας χιούμορ ζωής μπορεί κάλλιστα να εμπλουτίσουν. Αν την αίσθηση του παιδιού της κωμωδίας μεταξύ ανοησίας και gloating ανταλάσσει τα πρώτα χρόνια, μια ισχυρή ώθηση κάνει το δρόμο του προς την διασκέδαση του. Στη συνέχεια, οι γονείς μπορούν να απίθανο να κάνουμε κάτι καλύτερο για να διατηρηθεί από το δικό τους χιούμορ και μοιραστείτε με τα παιδιά τους. Με λογοπαίγνια, ανέκδοτα και ποιήματα - αλλά και με την ανοχή των wee-wee αστεία κακά, επειδή τα παιδιά ασχολούνται με τα ταμπού και τους κανόνες. Σε κάθε παιδί την ανάγκη να είναι ανόητο και ανήθικο μολυνθεί. Οι ενήλικες γνωρίζουν ποιος τελικά ήταν ακόμα φορές τα παιδιά. Κάνουμε βρώμικο γλώσσα και αστεία συχνά παιδικό μακριά - αλλά αν τα παιδιά δεν πρέπει να είναι παιδαριώδη, τότε ποιος;

αστείο παιδί

© iStock

Όταν τα παιδιά έρχονται με νέες προσβλητικές λέξεις, να λύσει έτσι τους φόβους

Οι ψυχολόγοι λένε ότι το χιούμορ είναι πάντα αναπτυχθούν περαιτέρω όταν συναντά αντίσταση. Το χιούμορ παρά την ηλικία μπορεί φυσικά να είναι αγχωτική για τους γονείς - εξακολουθεί να είναι η επίπληξη είναι λάθος «Αυτό δεν είναι αστείο!». Γιατί να μην γελάσει λίγο και λιγάκι; Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί κανείς να εξακολουθεί να διευκρινίσει και να μάθετε αν η τρεις-year-old ξέρει καν τι είναι το «βλάκα» τα περιεχόμενα ενός μεροληπτική λέξη. Όταν τα παιδιά έρχονται με νέες παραλλαγές της προσβλητικές λέξεις, να χειρίζονται και σεξουαλική ή επιθετική ερεθίσματα και να επιλύσουν τις αισθήσεις του τους φόβους τους. Εξοικειωθείτε με λόγια για ό, τι αστείο αυτό που αντιλαμβάνεται και σύγχυση πάνω από τη μεσαία γραμμή. Βάζουν τα κεφάλια τους μαζί και ψίθυρος, «Heini κάνει το πουκάμισό του, η δυσωδία γνωρίζει σύντομα σύνορα.» Στη συνέχεια, γέλιο σε εξέλιξη.
 
Με τα παιδιά γελούν σε ενοχλητικό εμπειρίες, τους φόβους και τη σύγχυση δύναμη των λειτουργιών του σώματος, που απομακρύνει την απειλή τους. Και δεν θα μπορούσε να είναι ότι αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά αστείο; Τέλος, μας θυμίζουν το αναμφισβήτητο γεγονός της ζωικής φύσης μας. Ας μην κατηγορούμε τα παιδιά, όταν φαντάζονται ότι η καγκελάριος μπορεί περιστασιακά να οδηγήσει ένα.

Κωμωδία και χιούμορ την προώθηση των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων

Είναι πάνω απ 'όλα τα ακίνητα σχέση ενισχύουν, που κάνουν το χιούμορ μεταξύ γονέων και παιδιών, αλλά και μεταξύ διδασκόντων και φοιτητών τόσο πολύτιμη. Στη συνέχεια ενεργεί κωμωδία και την κοινωνική κόλλαΑυτό προκαλεί την προσοχή, την εκτόνωση κρίσεων και να διδάξουν τα παιδιά πώς να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες της ζωής.
 
Εδώ το γέλιο δεν είναι μεταδοτική μόνο, αλλά και δείχνει το δρόμοΓέλιο δωρεάν, από κοινού γέλιο συγκολλούνται μεταξύ τους, πωλεί κακή διάθεση, δημιουργεί και ενισχύει τις διαπροσωπικές ομολόγων. Από τους γονείς στα παιδιά, από τους δασκάλους στους μαθητές, από το ένα άτομο στο άλλο, ο πιο σύντομος δρόμος είναι συχνά - ένα χαμόγελο. Serenity και την προθυμία να δει τη θετική, η οποία εκ πρώτης όψεως κάπως ενοχλητικό, ενοχλητικό και θυμωμένος, η ικανότητα να αλλάξει την προοπτική - το χιούμορ είναι πιο στάση από τη δράση, δεν υπάρχει ενιαία προσέγγιση, αλλά μια σύνθετη δομή. Χιούμορ δημιουργεί απόσταση. Αυτό μπορεί να είναι και μια κατάρα και ευλογία. Το χιούμορ είναι «το κουμπί που αποτρέπει ένα κολάρο εκρήξεις», όπως ο ποιητής Joachim Ρίνγκελνατζ ήταν.

Απελευθερωτικό γέλιο και χαλάρωσε διάθεση είναι ειρωνεία, σαρκασμό και κυνισμό σχετικά με τις ποικιλίες των Κάτω αποφάσεων στο άλλο άκρο του φάσματος χιούμορ. Αυτό δεν παίρνει ένα παιδί αστείο να γελάσει με, λόγω του ατυχήματος, είναι προφανής. Ακόμη και πριν ειρωνικό παρατηρήσεις με τις οποίες το αντίθετο λέγεται από ό, τι πραγματικά λέει, πρέπει να προειδοποιούνται. Γι 'αυτό δεν είναι μια καλή ιδέα να πει, «Το δωμάτιό σας είναι τόσο μεγάλη καθαριστεί» αν φαίνεται πράγματι σαν ένα χοιροστάσιο. Γονική Χιούμορ κρατάει καλύτερα μακριά από την ειρωνεία - τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ούτε ανέχεται. Ζουν από τη ζεστασιά της καρδιάς και όχι από την άκρη του εγκεφάλου. Παρά το γεγονός ότι χωρίς λόγια ή ενήλικες αστείο που αντιμετωπίζουν μερικές φορές είναι δύσκολο να φύγει σαρκαστικό τα ταλέντα τους βρίσκονται σε αγρανάπαυση - αν δεν θέλουν να βλάψουν τα παιδιά ή τους μαθητές τους και να βλάψουν, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κυριαρχούν.
Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο - και οι παρενέργειες είναι πολύ ευπρόσδεκτη

Ούτε οι ενήλικες θα πρέπει να προσπαθήσει να θυμώσει με verquerem Χιούμορ παιδιά. Φαρσέρ προσποιείται αξιόπιστη, κόβοντας τα αυτιά του το αγαπημένο του Teddy είναι, ευτυχώς, να γίνει αρκετά σπάνιο.
 
Αλλά μέσα σε ορισμένα όρια για παιδιά και ενήλικες μπορούν πράγματι ενοχλημένος με ευχαρίστηση. πρώην «Tease» - - τα παιχνιδιάρικο, προκλητικά κίνητρα μπορεί να οδηγήσει σε διασκεδαστικό καταστάσεις: Ο πατέρας που κατέχει το ποδόσφαιρο ψηλά πάνω από το κεφάλι του, μπορεί να είναι αγένεια πήδηξε και σκαρφάλωσε. Τέτοια περιστασιακή καταθέσεις ανανέωσης.
 
Εδώ, η καθημερινή διασκέδαση αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά με τα παιδιά. Αν z. Δεδομένου ότι η πενταετής Σαμ βρίσκει μια δεκάρα στο δρόμο και ενθουσιασμένοι ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει τώρα ένα «εκατό Πέτροβιτς,» ακούγεται σίγουρα αστείο. Αλλά: Πολλά από αυτά που θεωρούμε ως το στόμα του παιδιού είναι πολύ σοβαρή και δεν είναι λίγο αστείο που προορίζονταν για τα παιδιά.

 στοά


Στόμα της αλήθειας έκανε γνωστό - και γέλιο. Εδώ είναι πολλές νέες ρήσεις αστείο παιδιά!

Αλλά αυτό είναι βέβαιο: ανοησία πρέπει να κάνουμε είναι να διδάξουμε στα παιδιά δεν είναι και δεν μπορεί να τους απογαλακτιστεί. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο - και οι παρενέργειες είναι πολύ ευπρόσδεκτη. «Πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι θετικές επιδράσεις του γέλιου, τόσο παράλογο όσο ακούγεται,» ο γιατρός, κωμικός και παρουσιαστής συμβουλεύει ο Δρ Eckart von Hirschhausen. Γέλιο αποθηκεύει προσωρινά την πίεση, προστατεύει από συναισθηματικό στρες και μειώνει τον πόνο. «Το χιούμορ είναι η πιο σύνθετη λειτουργία του εγκεφάλου σε όλα», λέει ο von Hirschhausen. «Δεν υπάρχει ένα κέντρο χιούμορ στο κεφάλι, αλλά σε πολλές περιοχές πρέπει να συνεργαστούν ομαλά.» Το γέλιο είναι για το σώμα ο ταχύτερος μηχανισμός αντι-στρες και το χιούμορ διορθώσει τις λανθασμένες αντιλήψεις του εγκεφάλου μας ανά τον κόσμο. «Αυτό προστατεύει από τη λήψη μας και τα πιστεύω μας πάρα πολύ σοβαρά.» Είναι αναγκαία η αλλαγή της προοπτικής, μπορεί να κρατήσει δύο έννοιες ταυτόχρονα, και να χαρούν για την ασάφεια του κόσμου την ικανότητα. «Αυτό κάνει χιούμορ για καλύτερη ποιότητα ζωής και θεραπεύει» μπορεί να αποδειχθεί Hirschhausen «Παιδιά 20 φορές, δεν έχει πεθάνει γέλιο 400 φορές την ημέρα, ενήλικες. Δεδομένου ότι ο λαϊκός αναγνωρίζει μια τάση. "
Η ανάπτυξη περνά από Lausen γέλιο

Όλα τα αστεία εμπρός και πίσω μεταξύ των ανθρώπων, λογοπαίγνια και αστεία εξυπηρετούν έναν καλό σκοπό: συγκρίνετε νευροβιολόγοι αυτό το είδος φωνής αλληλεπίδραση με κοινή περιποίηση που χρησιμοποιούν πρωτεύοντα για την ενίσχυση της συνοχής της. Από Lausen, θα μπορούσε κανείς να πει, μας οδήγησε το γέλιο εξέλιξη. Είναι σαφές ότι το χιούμορ ενισχύει τις γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες. Αυτό κωμωδία είναι σχεδόν πάντα με την παρουσία των άλλων γύρω, κάνει για την κοινωνική αρετή που φέρνει ατομική ευλογία. «Όποιος λέει ένα αστείο ή να παίζει τα τεχνάσματα πρέπει επιτέλους να σκεφτούμε, συνδυάζουν, το σχέδιο, να κοιτάξουμε μπροστά», είπε ο Marion Bönsch-Kauke στη μελέτη τους «ψυχολογία των παιδιών χιούμορ». Με τα παιδιά να δοκιμάσετε το χιούμορ τους, όχι μόνο επεκτείνει την πνευματική τους ικανότητα, αλλά και να μάθουν πολλά για να ζουν μαζί και ενσυναίσθηση επικοινωνίας.

 στοά


Έχουμε οκτώ ιδέες για αστεία φάρσες με την οποία μπορείτε να στείλετε τα παιδιά σας σε τον Απρίλιο.

Διασκέδαση συμβάλλει στην επίτευξη ορισμένων εκπαιδευτικών στόχων

Δεν είναι τυχαίο που χιουμοριστικό τα παιδιά έχουν συχνά υψηλό βαθμό κοινωνικής, γνωστικές και συναισθηματικές δεξιότητες, επειδή μπορούν να προβλέψουν την αντίδραση του άλλου ατόμου ψυχικά και είναι σε καλύτερη θέση να διακρίνουν μεταξύ πραγματικών και φαντασία. Ως εκ τούτου είναι καλό χιούμορ, αν και ακόμα δεν είναι τόσο εκπαιδευτική τεχνολογία ή μέθοδος διδασκαλίας, αλλά μας επιτρέπει ρητά για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων με τη διασκέδαση καταθέσεις που θα μπορούσε πιθανότατα ποτέ δεν το κάνει με μεγάλη σοβαρότητα, υποστηρίζοντας και μάχες.
Πώς εξελίχθηκε Χιούμορ

Κάθε ηλικία έχει και άλλες εκδηλώσεις για να ζεσταθεί για να γελάσει με την άλλη:

μωρό να μάθουν να διακρίνουν το σώμα της από τον έξω κόσμο, και ως εκ τούτου, να γελούν, κυρίως σε επαφή, για παράδειγμα, αν γαργάλημα.

➤ Στην ηλικία των δύο με τρία χρόνια Χιούμορ αρχίζει σωστή. Τα παιδιά ανταλλάσσουν ένα στοιχείο με μία άλλη από, να καθίσουν γύρω από ένα εσώρουχο στο κεφάλι του ή να γελάσει όταν οι άλλοι το κάνουν αυτό. Ταιριάζει κάτι μαζί που παράγει το γέλιο. Τα πρώτα γλωσσικά παιχνίδια, πρόσθεσε. «Μια σκόνη», «Sudelnuppe», «Lasch Crest» είναι πολύ δημοφιλή, ποιήματα είναι δημοφιλής: «Θέλετε πράσινα φασόλια, ο γιος μου» Η αρχή: Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι αστείο. Περίπου μια αγελάδα που πετάει. Ακόμη και με Pups- και Rülpsgeräuschen είναι του αρέσει να πειραματίζεται.

➤ μεταξύ τριών και πέντε ετών Τα παιδιά χρησιμοποιούν ολόκληρο το σώμα τους για να κάνουν ανοησίες: Σας γκριμάτσα, ανοίγουμε τα μάτια σας και να κουνάω το πισινό. Μπορείτε να μάθουν να διακρίνουν μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, και είναι ικανοποιημένοι με την απρόσμενη ή φανταστικό τέλος της ιστορίας. Παιδιά ηλικίας μεταξύ δύο και έξι χρόνια για να γελάμε με τις δυστυχίες των άλλων, και δεν είναι μόνο για gloating, αλλά και η χαρά του έκπληξη.

➤ με επτά χρόνια τα παιδιά ξέρουν ότι μια λέξη μπορεί να έχει διαφορετικές σημασίες και να αναγνωρίσει σε αυτό το δυναμικό αστείο. Δημοτικό παιδιά ηλικίας διασκεδάζουν σε αινίγματα και γρίφους: Γιατί ένα αγόρι με ένα χάρακα στο κρεβάτι; Απάντηση: Επειδή θέλει να μετρήσει πόσο καιρό κοιμάται.

➤ Στο δέκατα γενέθλια αλλά πολύ προσεκτικά - για την κατανόηση της ειρωνείας αναπτυχθεί. Ο κίνδυνος της υποτροπής από απρόκλητη λέξη ή απερίσκεπτη γέλιο παραμένει μεγάλο. Τις δικές τους ατυχίες πάρει τα παιδιά ακόμα πάρα πολύ σοβαρή και δύσκολα μπορεί να αποκτήσει απόσταση από αυτά.

(Με Gerlinde Unverzagt / εμφανίστηκαν στην οικογένεια&συν 08/2017)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 21 =