δοκιμή familie.de: παπούτσια με τεχνολογία GORE-TEX Surround

Κάτω από τον τίτλο «τεστ familie.de» θεωρούμε πρωτοποριακό, χρήσιμο και ασυνήθιστα προϊόντα γύρω από το θέμα της οικογένειας μέσω των ρυθμών τους. Αυτή τη φορά ο Carl, Ματίλντα και Ida Schuhe με GORE-TEX Surround δοκιμασμένη τεχνολογία.

Με τον «αέρα Surround 2ο» Superfit Ida μπορεί επίσης να στρίψει. Φωτογραφία: Άννα-Μαρία Reiter

Κατά γονείς υποδήματα για παιδιά ναι μάλλον έμφαση στην καλή ποιότητα κατασκευής και το γεγονός ότι τα πόδια των παιδιών τους είναι σε καλά χέρια και να αναπτυχθούν υγιείς. Τα παιδιά δεν με νοιάζει. Τα παιδιά είναι η στολή σημαντική, τόσο Παπούτσια πρέπει να εξετάσουμε δροσερό. Αυτός ο συνδυασμός των αναγκών γονέα-παιδιού και τις επιθυμίες, είναι «Primigi» και «Superfit» πέτυχε σαφώς στα παπούτσια με GORE-TEX τεχνολογία Surround έχουν κάνει. Καρλ (10), Matilda (8) και Ida (4) είναι σχεδόν φρίκαρε με χαρά όταν τους επιτρεπόταν να της τηλεφωνήσω τα φανταχτερά μοντέλα και δεδομένου ότι έχει έρθει στα πόδια τους όχι περισσότερο. Εγώ με τη σειρά είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί τα παπούτσια Τα πολύ καλά έκανε. Θα εξακολουθούν να κατέχουν, αν και είναι σε χρήση κάθε μέρα για εβδομάδες. Επιπλέον, η αναπνέει επιφάνεια με έπεισε. Ακόμη και για τις ζεστές ημέρες, τα παιδιά δεν έχουν ιδρωμένα πόδια. Και τα παπούτσια είναι απλή. Τουλάχιστον για το μεγάλο δύο, καθαρά διαγράμμιση και Velcro για να. Τέλος. Αυτό θα ήταν για το πράσινο παπούτσι της Ida επίσης επιθυμητό, ​​αλλά τα κορδόνια να το δείτε και όμορφη. Με την παχιά σόλα, μπορώ να αφήσω τα παιδιά τρέχουν γύρω από παντού με ασφάλεια. Ποιος ήθελε να πάει στο δάσος για να τον κολπίσκο και να σκαρφαλώνει σαν γύρω από λίγο. Δεδομένου ότι δεν έχει σημασία, αν μια φορά θα συλλέξει λίγο νερό. Από το τίποτα δεν πηγαίνει στο παπούτσι. Το γεγονός είναι διαπνέον και αδιάβροχο.

συμπέρασμα

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παπούτσια γιατί κάνουν τα πόδια των παιδιών μου καλά και είναι τόσο ισχυρή, και τα παιδιά μου είναι ευχαριστημένοι επειδή βρίσκουν τα παπούτσια super cool και Sau άνετα. Για πρώτη φορά, δεν υπήρξε καμία συζήτηση στην επιλογή παπουτσιού. Αυτό ήταν το καλύτερο μέρος της ιστορίας. 'Air surround 2ο' Superfit, περίπου 75 ευρώ για amazon.de
'Barret' Primigi, από περίπου 50 ευρώ για amazon.de


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =