Η αυτοπεποίθηση μέσα από τον αθλητισμό και τη μουσική

Αθλητισμός και μουσική κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα, έξυπνο και αυτοπεποίθηση. Για να ξυπνήσει την επιθυμία και των δύο του παιδιού σας.

Αθλητισμός και μουσική κάνει τα παιδιά αυτοπεποίθηση

Όταν Johannes Hensler ήταν δύο, αναγνώρισε την ανάγκη για μεταρρύθμιση στο σούπερ μάρκετ. Από την οροφή κυλούσε Tooting, και το παιδί διαμαρτύρονται έντονα με την ειλικρινή αγανάκτηση της ηλικίας προ-νηπιαγωγείο: Γιατί παιχνίδι που δεν επιδέχεται; Ο πλοίαρχος του φούγκας ήταν στο σπίτι, και αυτό που ήταν εκεί, βρήκε το παιδί, αλλά ακόμη και θα υπάρξουν φθηνά, όπου τα πάντα είναι φθηνή. Αυτό ήταν πριν από 20 χρόνια. Το παιδί άρεσε η μουσική. Ο φοιτητής της ιατρικής σήμερα τους αρέσει ακόμα. Ποιος έμαθε για πρώτη φορά στο πιάνο λίγο, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψε το δυνατό, φωτεινό τρομπέτα. Και κολλήσει σε όλα από μόνα τους, με λίγη βοήθεια από τους φίλους - γιατί κάνει μουσική μαζί, αυτό ήταν το καύσιμο. Ότι υπήρχε στο παλιό σχολείο στο Flensburg, η οποία προωθεί τη μουσική. Όχι μόνο κλασικό αλλά και νεότερα, στην δική του μεγάλη μπάντα. Μαζί της και η τρομπέτα του John ταξίδεψε στην Ιαπωνία για να τη Βενετία και τη Νέα Υόρκη. «Στη ζωή έχει τόσο με βοήθησε κάτι τέτοιο», λέει, «έχω εκατοντάδες φορές στη σκηνή, και ότι φέρνει μαζί της ότι μπορείτε να πάρετε πολύ πιο χαλαρή στάση πριν από τα μεγάλα πλήθη.» Όταν η Τζούλια Loselein είναι το τζούντο πάθος. Είναι 18, της αρέσει ο ανταγωνισμός, και τελικά αποφάσισαν: Τώρα είναι μόνο τζούντο, τζούντο. «Είχα μια μουσική παιδεία, κάποια μπαλέτο και μου άρεσε επίσης το κολύμπι. Αλλά έπρεπε να εγκαταλείψουμε έρμα «για να σας αφήσει να πάει στο σχολείο αθλητικών επιβίβασης στην Κολωνία, όπου εκπαιδεύει τώρα στο Ολυμπιακό επίπεδο, και θα κάνει ισοδύναμο -. Τζούλια έπρεπε να πείσει μόνο τους γονείς τους.

Περισσότερη μουσική και τον αθλητισμό για παιδιά

Μουσική και αθλητικά - όταν ακούμε από αυτά τα δύο στάσιμη πρόσφατα ως σχολικό μάθημα, στη συνέχεια, συνήθως με τη μορφή των αγωγών: Βγάζει, είναι πολύ λίγη προσοχή, συρρικνώνονται κλαμπ, τα ταλέντα πηδήξει. Αυτό είναι λυπηρό - αλλά αναγνωρίζεται ως πρόβλημα. Εκπαιδευτικοί και ενεργό, τους πολιτικούς και τους γονείς να ανησυχούν πώς μπορούν να βοηθήσουν την κινητικότητα και τη μουσικότητα πίσω στην ανάκαμψη. Αυτό είναι σημαντικό: Για δύο ταλέντα που μπορούν να αναπτυχθούν με εκπληκτική δεξιοτεχνία και το κίνητρο σε κάθε παιδί, να θέσει τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη ζωή. Ότι τα παιδιά μπορούν να μάθουν να μιλούν και απόσταξη έννοια από μελωδικά τα λόγια μας δύναμη, που οφείλουν τη μοναδική μουσικότητα του είδους μας. «Έχουμε μελετήσει τα παιδιά από τον Άγιο Θωμά Boys Χορωδία Λειψία και από τη μουσική σχολεία της πόλης μας», ο ψυχολόγος, δήλωσε ο Δρ Stefan Koelsch, ο οποίος εργάζεται σε τοπικό Ινστιτούτο Max Planck για τα Ανθρώπινα Γνωστική και Brain Sciences. «Και ήμασταν σε θέση να αποδείξει ότι η μελέτη της μουσικής οδηγεί αρκετά σαφές ότι η ανάπτυξη της γλώσσας είναι πιο γρήγορη και πιο έντονη, ιδίως όσον αφορά τη σύνταξη, την κατασκευή των ποινών.

Αν μια χορδή είναι στραβό ή ένα σύνολο δεν είναι σωστό, παρατηρείται από τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου. «Ο εγκέφαλος είναι μουσικό χαρακτήρα. Τα παιδιά μας θέλουν μουσική, και που χρειάζονται τη μουσική. Από δείχνει πόσο στενά σχετίζεται με το άθλημα: ακόμα και την επιθυμία να κινηθεί, η παρόρμηση να τρέξει γύρω και να δοκιμάσετε ό, τι είναι δυνατόν στον αγώνα, αναρρίχηση και εξισορρόπησης είναι έμφυτη. Πριν καλά-καλά τα παιδιά μπορούν να κινούνται ανεξάρτητα στο διάστημα, επειδή το θέλουν πάρα πολύ. Και όσο για τη μουσική έρχεται να μην αφήσουμε αυτή την ευχαρίστηση στην ατροφία δραστηριότητα.

Επισκόπηση: αυτοπεποίθηση μέσα από τον αθλητισμό και τη μουσική

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: αυτοπεποίθηση μέσα από τον αθλητισμό και τη μουσική
  • Σελίδα 2: το δυναμικό των παιδιών είναι συνήθως υποτιμάται
  • Σελίδα 3: Τα παιδιά κάνουν διάφορες φάσεις
  • Σελίδα 4: Συμβουλές Βιβλίο
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =