Για να εκτελέσετε το παιδί σας σχετικά με τα τρόφιμα κατά την προσέγγιση φροντίδα ημέρας

Για τα παιδιά υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή, αν δεν είναι πλέον απλά μαγειρέψτε τους γονείς. Θα σας δώσει συμβουλές για το πώς να εισαγάγει το μικρό σας για φαγητό σε ημερήσια φροντίδα.

Τρώγοντας σε Kita

Τρώγοντας σε Kita

Με την έναρξη του Κίτα χρόνο δίνουν οι γονείς μια πολύ σημαντική ευθύνη, τουλάχιστον εν μέρει, για: διατροφή για το παιδί τους. Διότι, αν οι γονείς δίνουν στα παιδιά τους φαγητό ή αν είναι έτοιμη στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας, το άμεσο έλεγχο της διατροφής των νεαρών ταλέντων δεν είναι πλέον δυνατή. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια αιτία ανησυχίας. Επειδή οι γονείς μπορούν να κάνουν πολλά για να βοηθήσουν το παιδί ημερήσιας φροντίδας τους και μακριά επαρκή, υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Με περίπου ένα χρόνο τα παιδιά ανεκτή ουσιαστικά το φαγητό των ενηλίκων και μπορεί να αλλάξει από παιδικές τροφές στη διατροφή το υπόλοιπο της οικογένειας σταδιακά. Δηλαδή, συνήθως τα παιδιά έχουν ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής για την «κανονική» τρώει μέχρι να έρθει στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι γονείς να θέσουν τα θεμέλια για μελλοντικές διατροφικές συνήθειες.

κρίσιμη όταν το φαγητό στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας: την περιέργεια

Σε βρέφη δύο αντίθετες αρχές είναι σε σύγκρουση: η περιέργεια για το τι μαμά και τον μπαμπά να φάτε και τι θα ήθελα επίσης να θέλουν και πάλι να προσπαθήσουμε - και το λεγόμενο Neophobie, έτσι ώστε ο φόβος των νέων πραγμάτων, φέρνει τα παιδιά να επιμείνουμε σε γνωστά πιάτα και ασυνήθιστο να μην θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά. Σε ένα άλλο από την εσωτερική κατάσταση, αλλά μπορεί να μετακινήσετε τα βάρη: προκαλεί το «ξένο-τραπεζαρία-φαινόμενο» ότι η επίσκεψη σε φίλους στο εστιατόριο ή ακόμα και σε Kita ξαφνικά τα πράγματα γεύση, η οποία είναι πάντα συναντώνται στο σπίτι για βίαιη απόρριψη ,

{{SNIPPET_PH:}}
Ο ψυχολόγος Michael Thiel εξηγεί: «Σε γενικές γραμμές, το παιδί είναι προγραμματισμένο σε ένα νέο περιβάλλον, που σημαίνει νέα ερεθίσματα για νέες και, Abenteuer». Και αυτό μπορεί να είναι εξίσου καλά με το γεύμα, επεκτείνει γιατί όλα τα άλλα είναι επίσης ένα πεδίο δοκιμών. «Αυτό το cherry picking σε Kita γίνεται ξαφνικά το ΒΕ-τρώγων, αλλά φυσικά δεν είναι αυτόματη. Αντίθετα, υπάρχουν επίσης πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες τα παιδιά, τουλάχιστον αρχικά, να αρνηθεί εντελώς.

Όποιος αισθάνεται άβολα στην ομάδα, η οποία περιλαμβάνει και το φαγητό δεν έχει καλή γεύση. «Είναι ζωτικής σημασίας Ψυχολογικά, ότι το παιδί έχει εισαχθεί σε μια ποικιλία τροφίμων. Όσο μεγαλύτερη είναι η εύρος των προηγούμενων γεύματα, τόσο το καλύτερο «, λέει ο Thiel.

Επισκόπηση: Για να κάνετε το παιδί σας σχετικά με τα τρόφιμα κατά την προσέγγιση φροντίδα ημέρας

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Για να κάνετε το παιδί σας σχετικά με τα τρόφιμα κατά την προσέγγιση φροντίδα ημέρας
  • Σελίδα 2: Πώς Επόμενη ρυθμίζουν τα γεύματα
  • Σελίδα 3: Λειτουργεί με το φαγητό στο Kita
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =