Μου βιβλίο αυτόγραφο

Γιατί η ποίηση άλμπουμ φτάνει στα κορίτσια ακόμα καλά - και τα παιδιά εξακολουθούν να schwertun με ένα βιβλίο αυτόγραφο.

Κορίτσι με Poesiealbum

© Thinkstock

Μέντα πράσινο ήταν. Μέντα πράσινο με λευκά τελειώματα. Μου βιβλίο αυτόγραφο. Όταν πήρα το βιβλίο αυτόγραφο μου για δωδέκατη ημέρα των γενεθλίων μου, ήμουν δυνατός περήφανος γι 'αυτό. Πολλά κορίτσια στην τάξη μου ήταν ήδη στην κατοχή της μια τέτοια ποίηση άλμπουμ και το έδωσε πρόθυμα στους συμμαθητές τους επάνω. Η πρώτη πρόταση στο βιβλίο αυτόγραφο μου εκείνη τη στιγμή ήρθε από τον καλύτερο φίλο μου Heide: «Μείνετε αστείο, μείνετε ευχαριστημένοι με την πατημασιά στο παλτό.» Long έχω προβληματίζονται για το τι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα «παλτό». Σήμερα, 17 χρόνια αργότερα, τα ερωτήματα είναι, όμως, αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε, όπως καρδιά ρητά σε όλα; Και γιατί είναι για τα μικρά κορίτσια τόσο σημαντικό;

Poesiealbum - αθάνατο και σχεδόν αμετάβλητη

Στην εποχή των blogs, chat rooms και εικονικά ημερολόγια στο διαδίκτυο, φαίνεται ούτως ή άλλως προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το λείψανο του παρελθόντος της παιδικής ηλικίας είναι ακόμα να βρεθεί σε σχολικές αυλές. «Είναι εκπληκτικό: Υπάρχουν ακόμα πολλά κορίτσια που κάνουν την ποίηση άλμπουμ. Μπορείτε να πάρετε την αίσθηση, ότι το είδος των δώρων δεν θα πεθάνει ποτέ «, λέει ο Hannelore Jessen, ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για 35 χρόνια.

Εδώ, η ποίηση άλμπουμ έχει ελάχιστα αλλάξει. Ακόμα οι μικρές στίχους και τη σοφία γραπτές και διακοσμημένα με μικρές εικόνες. Πολλές παροιμίες έρχονται εδώ δύο φορές και τρεις φορές πριν σε ποίηση άλμπουμ. «Αυτό συμβαίνει γιατί με τον συναρπαστικό πράγμα - για να δούμε τι πιθανώς γραμμένο προκατόχους», λέει ο καθηγητής Dietrich Petersen, ειδικός στην ψυχιατρική παιδιών και εφήβων. Στα μάτια του, το νόημα της ποίησης άλμπουμ εκτός από τα e-mails, μηνύματα κειμένου και φόρουμ του Διαδικτύου έχει μόνο φαινομενικά ανεξάρτητο, «επειδή ένα αισθησιακό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο με την τελετουργική παράδοση της ποίησης του άλμπουμ, το οποίο προσέγγισε ακόμη δεν ηλεκτρονικό μέσο.»

 στοά


Στόμα της αλήθειας έκανε γνωστό - και γέλιο. Εδώ είναι πολλές νέες ρήσεις αστείο παιδιά!

Poesialbum οδηγήσει κυρίως τα μικρότερα παιδιά

Παρ 'όλα αυτά, η δημοτικότητα της ποίησης του άλμπουμ έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Ενώ στη δεκαετία του '80, η ποίηση άλμπουμ γνώρισε μια πραγματική έκρηξη σε δημοτικότητα, ο ενθουσιασμός έχει γίνει κάπως υποχωρήσει. Πίσω στη συνέχεια αντάλλαξαν ακόμα και τα αγόρια ρομαντική multi_line_string. Η τάση αυτή, όμως, δεν κράτησε πολύ. Σήμερα, η χαρά δεν είναι τόσο μεγάλη από μια νοσταλγική ποίησης άλμπουμ - ακόμα η ποίηση άλμπουμ δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς από τη σκηνή.

«Το μόνο πράγμα που είναι διαφορετικό είναι τα αυτοκόλλητα που αντί αποκόμματα κοσμούν σήμερα τις πλευρές. Αλλά κατά τα άλλα το όλο θέμα φαίνεται να υπάρχει τάση «, λέει ο Hannelore Jessen. Σήμερα, είναι όμως μάλλον τα νεότερα κορίτσια που ζουν μια τέτοια ποίηση άλμπουμ. «Πριν από 50 χρόνια ήταν τα 13 έως 15 ετών που έχουν γράψει σε ποίηση άλμπουμ, σήμερα υπάρχουν δώδεκα παρα δέκα παιδιά ηλικίας χρόνο», λέει ο εκπαιδευτικός του Αμβούργου καθηγητής Peter Struck.

«Τα βιβλία είναι ένα όμορφο καθρέφτη για τη συναισθηματική ζωή των κοριτσιών στην προ-εφηβεία.» Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα εικονικά βιβλία αυτόγραφο στο Διαδίκτυο, αλλά αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους ηλικιωμένους. Νέοι διατυπώσουν τις σκέψεις τους, όμως, μάλλον σε μηνύματα κειμένου ή chat rooms. «Θέλουν να τελικά να είναι δροσερό,» λέει η οικογένεια&συνεργασία των εμπειρογνωμόνων. Με περιγράφουν αισθαντική ότι θα ήταν μάλλον βαρύ. "Παιδιά που δεν έχουν την τάση σε πολλές λέξεις και ρομαντικές περιγραφές της φύσης. Αγαπούν πιο άμεση, αμβλύ μορφές έκφρασης, δεν τις αποχρώσεις, «συμφωνεί Petersen. για να δείξει τα συναισθήματα, να είναι καχύποπτοι τους και να τους ευάλωτους. Τα κορίτσια ήταν προσεκτικοί σε αυτή την ηλικία και συναισθηματική. «Είναι λιγότερο συναισθηματικά ανασφαλείς από τους άνδρες συναδέλφους τους,» ο γιατρός εξήγησε. Παρ 'όλα αυτά, ο ίδιος υποστηρίζει η μεταβίβαση του βιβλίου και για τα αγόρια είναι πολύ σημαντικό: «Κορίτσια, θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτα, προσεκτική πρόσωπο εισαγωγή για να αντιμετωπίσει και να έρθει σε επαφή με το αντίθετο φύλο η θαυμάσια ευκαιρία. Αυτό είναι το Διαδίκτυο, έτσι δεν είναι. "

 στοά


Γονείς: Φίλοι ή Εχθροί; Αυτοί οι διάλογοι του Facebook που δεν είναι απαραίτητα μοναδικό. Τα περισσότερα λάθη.

Ποίηση πρώτη Φλέρτ

Στο slipstream των εφήβων ποίηση θα μπορούσε να φλερτάρουν απαλά μεταξύ τους, δοκιμάστε αποχρώσεις και να διατυπώσει προτάσεις. «Η ποίηση είναι μια μορφή τέχνης, πίσω από το οποίο μπορεί κανείς να βουτήξει όταν είναι πάρα πολύ σοβαρό, με την οποία το ένα από την άλλη πλευρά καλύπτεται επίσης και ο άλλος μπορεί να εκφράσει τη συμπαράστασή του», είπε ο εμπειρογνώμονας. Αυτό είναι ιδιαίτερα στην εφηβεία είναι ένα σημαντικό πεδίο δοκιμών για τις οποίες οι νέοι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν.
Σε φιλίες τεκμηρίωση ποίηση άλμπουμ

Τα μικρότερα παιδιά στο δημοτικό σχολείο για να συλλέξει τα λόγια από την άλλη πλευρά συχνά οφείλεται κυρίως στη συλλογή. «Είναι ένα ζήτημα του καθεστώτος, αν τα άλλα παιδιά να σκιστεί ή να αισθάνεται τιμή να εμφανιστεί στο άλμπουμ. Το βιβλίο αυτόγραφο είναι ένα είδος κοινωνιόγραμμα από μια αναπαράσταση των κοινωνικών σχέσεων και της δικής τους ελκυστικότητα «, δήλωσε ο Petersen. Η συλλογή είναι συνεπής με τη συγκέντρωση των φίλων και τεκμηρίωσή τους. «Ακόμα και από τον εαυτό τους! Είναι περήφανοι που έχουμε τόσους πολλούς φίλους, «Struck πρόσθεσε.

Ως εκ τούτου, είναι επίσης σημαντικό να βάλουν κάποια φροντίδα για την ημέρα και να κάνουμε μια προσπάθεια με το αρχείο του. «Πολλά κορίτσια θέλουν να δείξουν με ιδιαίτερα δημιουργική πλευρά τόσο σημαντική για αυτούς είναι η φιλία,» ο επιστήμονας εξήγησε. Πολλοί ιδιοκτήτες που και η ίδια κανόνες καθορίζουν τον τρόπο «Δάκρυ μου δεν σελίδες από, ή είναι έξω από τη φιλία μας», αλλά εξακολουθεί να Spomenar βάλει περισσότερες απαιτήσεις για τα παιδιά, λέει ο Petersen, «Θα πρέπει, για παράδειγμα, γράψει και πάλι φράσεις αντί αινιγματικά συντομεύσεις SMS - και να κάνουν υπομονή μέχρι το άλλο έχει απαντήσει ».
Παροιμίες που εκτιμούν

Και πάλι μια ειδική εγγραφές χαρακτηριστικό από τους δασκάλους ή τους γονείς στο βιβλίο αυτόγραφο. Γιατί εδώ δεν είναι μόνο αναμένεται καθαριότητα, αλλά και πνευματώδη: «Τα παιδιά θέλουν οι ενήλικες γράψω κάτι διδακτική. Είναι ευαίσθητοι, αν οι εισφορές στο κοινότοπο ή τετριμμένο τη σειρά τους έξω «, λέει ο εμπειρογνώμονας.

Λοιπόν, είναι, επομένως, για να δώσει μια αίσθηση της αξίας του με το παιδί, εάν είναι δυνατόν σε μια προσωπική συνεισφορά, η οποία αναφέρεται σε δυνάμεις του. «Επειδή η τέχνη είναι μικρότερη ζήτηση από την αυθεντικότητα και τη ζεστασιά.» Πολλά χρόνια αργότερα, πολλά παιδιά θα λάβουν βιβλίο αυτόγραφο τους σε ετοιμότητα για να βεβαιωθείτε ότι την εκτίμησή τους. Επιπλέον, πολλά λόγια είναι να κάνουν το θάρρος - οπότε μάλλον αυτή του πρώην δάσκαλός μου: «Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει. Ποιος δεν αγωνιστούμε έχει ήδη χάσει. «Ένα ξόρκι στο μένα Gentile τότε πολύ ζηλιάρης ...

 στοά


Γέλιο, παρομοιάζω, ανταλλακτικά - έχει τη διασκέδαση με την οικογένειά λόγια μας στο Facebook!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =