Loppebitt på mennesker

Lopper er på våre breddegrader, men ikke farlig, men ta loppebitt en ubehagelig kløe med det. Lær hvordan du kan beskytte deg selv og dine barn fra parasitten og hva du kan gjøre med loppebitt.

loppe

loppe

menneskelopper

© Thinkstock

Lopper er parasitter som er ett til syv millimeter i størrelse, og hvordan å mate hodelus blod andre skapninger. Med sin enorme sprette opp til en meter, kan de fortsette å bevege seg raskt fra vert til vert. Mens det er ulike loppearter, slik som katt, hund og menneskelopper, men lopper er ikke masete vanligvis i form av deres vert. Voksne lopper kan overleve opp til to måneder uten mat. Mest av alt har beskyttet den loppemarked og varme mellom pels eller hår.

Flea biter på mennesker ingen tegn på dårlig hygiene

Den menneskelige loppe, som også kan overføre sykdommer, selv om utbredt over hele verden, men i stor grad utryddet av høy standard på hygiene i Sentral-Europa. Loppebitt Derfor, her er folk mer sannsynlig fra andre loppearter. Spesielt Kjæledyreiere ubehagelige møter med katten eller hunden lopper vil vite. Men etter et besøk i husdyrpark, kan et barn få loppebitt eller loppene som uønskede suvenirer å ta med hjem. En gang i leiligheten lopper som å hekke en i madrasser, møbeltrekk, tepper og klær og formere seg der lykkelig noensinne etter. 

Loppebitt forekommer i grupper

Loppebitt du erkjenner lyse rødt, litt hevet flekker som er omtrent en centimeter i størrelse og forekommer i grupper eller rekker tett sammen. Biter klø noen ganger voldsomt, slik at barn har en tendens til overdreven skrape. Pass på at barnet ikke aufkratzt bitemerker for å hindre infeksjoner som skyldes inntrengning av patogener. 

Loppebitt forekommer i grupper

Loppebitt kan lett forveksles med meslinger eller en allergisk reaksjon, som er grunnen til at du bør eventuelt søke diagnose av en lege.

© Wikipedia

Hva kan du gjøre med loppebitt

Du bør først bli anbefalt av legen eller apoteket en salve som lindrer kløe. Vist seg å kløende insektbitt eller eksem, f.eks Fenistil gel eller salve Cardiosperum ha. I tilfeller av særlig ekstrem kløe i Legen kan også foreskrive medisiner for oral bruk. Homeopatiske midler til dette er som Svovel D20 Trit. Weleda, kalsium Quercus glob. Wala eller Urtica komp. Glob. Wala.

Fortsetter på side 2: Hva kan gjøres mot lopper?

 Gallery


I vårt galleri svarte Dr. Mirko Berger de 10 viktigste spørsmål om homeopati for barnet.

Oversikt: loppebitt på mennesker

  • SIDE 1: loppebitt på mennesker
  • Side 2: Hva kan gjøres mot lopper?
  • tilbake
  • siden 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 90 =