PISA 2014: Hvor klog er den tyske studerende?

Hvad er PISA-undersøgelsen på alle? Og hvordan de tyske studerende kommer ud sammenlignet med andre lande? Her er svarene på disse spørgsmål. Plus: Hvordan vil du skære PISA-test?

PISA: Resultaterne

April 1, 2014

I dag offentliggjorde OECD en supplerende rapport om PISA-undersøgelsen i 2012 for kerneforretningen problemløsning. De tyske studerende klippe det igen over gennemsnittet. Men resultaterne var kun lidt over OECD-gennemsnittet, og dermed ikke op til forventningerne.

For test problemløsende færdigheder, en delprøve af de femten års studerende skulle løse problemet opgaver. Det blev konstateret, at studerende, der udførte specielt godt i matematik, også i problemløsning havde udtalt styrker.

December 3, 2013

Den gode nyhed: tyske studerende afskåret ikke dårligt i den aktuelle PISA-undersøgelse. Især i matematik - her viser det sig, at de 15-årige kan forvente bedre end gennemsnittet (for eksempel Frankrig, Storbritannien og Island). Mindst et skoleår er projektionen. Men en ulempe er også: Afstanden til den supersmarte asiatisk (Singapore, Korea, Japan). Med andre naturvidenskabelige fag og i at læse tyskerne var i stand til at forbedre, men der var i læsefærdighed, den laveste stigning.

Alle resultater aktuelle PISA-undersøgelse kan findes her:

PISA 2012: resultater

© Thinkstock

Hvad er PISA-undersøgelsen?

Forkortelsen står for PISA "Programme for International Student Assessment" og International Student Assessment af OECD beskriver (OECD). Siden 2000 er PISA gennemføres hvert tredje år på verdensplan.
Hvem deltager i PISA-undersøgelsen?

I PISA-undersøgelsen viden og færdigheder indregnes 15-årige, der er i slutningen af ​​deres obligatoriske skolegang. testede Studerende er valgt tilfældigt. Ud over de to-timers test viden eleverne har brug for at udfylde et spørgeskema om deres personlige baggrund, deres læring vaner og motivation. Skoleledere giver yderligere oplysninger for hver skole til OECD.
Hvad der forespørges i PISA-undersøgelsen?

PISA test består af spørgsmål med multiple choice-svar og gratis. I PISA-undersøgelsen er ikke om at være i stand til at huske den Gerlernte, men kompetencen til at gennemføre den erhvervede viden i skole i praksis. Fokus for de sidste PISA undersøgelserne fokuseret hidtil altid til en anden afdeling.
Hvordan ville PISA-test?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 68