Stenbocken, Skytten och cancer – Vad pappor är bäst?

Barn känner igen det snabbast: "Min pappa är bäst!" Det är en bra sak! Men varje pappa ger en annan far kvaliteter. Kan vara stjärntecken! Vilka Zodiac göra de bästa pappor, berättar vi här.

Stenbocken, Skytten eller cancer - som fäder föra bästa Papa egenskaper?

© iStock

Tecken och deras pappa kvaliteter

Ett hett tips är Capricorn, gevär och cancer fäder. Poängen med praktisk organisationsförmåga, tillförlitlighet och empati. Och hur är det med andra stjärntecken? Alla av dem är välsignade med många stora faders kvaliteter. Men se själv vad Papa potential ger din partner:

Aquarius (21 januari - 19 Februari): Vännen
Aquarius fäder är kända för sina kreativa pedagogiska metoder. Goofing runt är alltid där, vänner är alltid välkomna - och anses av dem, visar undantaget regeln. Tråkigt det blir med en sådan pappa inte garanteras! Men för kamratutbildning för moms vara en liten utmaning ... Därför, för dem: Vattumannen kan bör och måste då och då bromsas i sin élan.

Fiskarna (20 februari - 20 mars): fantasifulla
Fisk Papas poäng med sin sprudlande fantasi och hennes kärlek till naturen. Om hantverk idéer eller en eskort för resan till skogen söks på dagis: Dessa pappor är alltid glada där och imponera på dem med originella idéer och mycket entusiasm.
Men Papas, som är födda under stjärntecknet Fiskarna, ofta oroliga fäder som också skygga konflikter, varhelst de kan. För motsvarande Mamas vilket inte alltid är lätt. Men med dess många fördelar, fisk pappor gör denna lilla brist snabbt består för det.

Aries (21 mars - 20 april): Chief
Aries män är äventyrliga fäder - och de älskar att erövra världen med sina barn. Träd hus, kullerbytta på studsmattan, tält i trädgården - Vädur Papas är upp för alla äventyr. Även om mamma stannar hjärtat, om junior flyger med all den entusiasm i luften och håller nästan till taket.
Och det skulle vara en sak: Vädur har horn. Det säger en hel del. De är lyckliga tider envis, det är inte heller mycket kommer att förändras när de blir pappor. Så se själv att din kära kommer att insistera på sina egna metoder för utbildning, konflikter är oundvikliga där. Även om hobbies av "Innan barns dagar" Han kommer att hålla. Den mamma behöver honom eftersom det ibland "SLÄKTINGAR OCH VÄNNER" vissla tillbaka.

Taurus (21 april - 20 maj): Den Pålitlig
Bull Papas på grund av deras goda tillförlitlighet. Ditt barn kommer alltid att veta: Fadern är där för mig! Hundra procent. Inga problem är för profana det ingen diskussion alltför ansträngande. Det gynnar också: Om din partner reser med barnen, kan du alltid vara säker på att din partner har allt under kontroll. Avundsvärda är den fred som han sätter som Papa på dagen! Och en annan specialitet Bull Papas: De är snyggt. Inte alltid nödvändigtvis i hushållet - men såvitt finans, försäkring och regelbundna U-test: Bull fäder har allt under kontroll.
Liten nackdel: Nya saker jämförs med vilja ställa misstänkta tjurar. Detta återspeglas också i uppväxten för barn. Fram till Papa övertygad om att junior bra kock kan sked buljongen ensam kan ta lång tid.

Gemini (21 maj - 21 JUNI): Upptäck
Twins Papas är ivrig upptäckts och ser fram emot allt som avkomman kan nya. Entusiasm Papas för spädbarn och senare även för stora barn balsam för barns känsliga själ och gör en bra självförtroende. Den nyfikenhet Papa är ett stort plus under de första åren, men senare faderns nyfikna frågor kan också enkelt nerver. Den Twins Papa är ansvarig för läsning och lärande: scroll bilderbok, praktik matematik och lära sig franska ordförråd, är att hans yrke. Med två fäder Action är alltid ett måste! Men se upp om barnet med pappas temperament inte kan hålla upp ...
Ett verkligt problem i tvillingar: Beslut är inte deras sak. Montessori plantskola eller dagmamma? Choklad eller nötter tårta för din födelsedag? Syskon ja eller nej? Med dubbla Papas det ofta kommer bara ett svar: Bra fråga, nästa fråga! Eftersom det är viktigt att mamma är en hälsosam motvikt och snabba, pragmatiska beslut faller.

Cancer (22 Juni - 22 Juli): Den Soulful
Ren känsla och hjärt beslut - det är cancer-Papas. De känner och lider med sina barn och snabbt hitta en bra linje när det kommer till den oro och behov barn. Eftersom cancer Papas känner så mycket, känner, att veta att de är bra samtalspartner, en egenskap som inte medföra en hel del pappor, men är mycket viktigt för barn. Senare i puberteten pappa är då ofta rådgivare och förtrogne. Förresten, se till att de fred och säkerhet hemma.
Baksidan av myntet: Cancer pappor ibland fruktansvärda melankoli. Med det faktum att inte kommer snart Large från de små, de klara inte bra. Och det är redan börjat när barnet blir en baby ...

Leo (23 juli-23 augusti): Modellen
Lion fäder går säker och stark sinnade genom livet - och är därför en god förebild för sina barn. De kommer att motivera sina barn alltid att prova nya saker. Oavsett om det är en ny sport, ett möte med de syriska klasskamrater eller en resa till Oman - de hjälper till att se världen med ögonen öppna för sina barn.
Den goda självförtroende lejon fäder har sina nackdelar: Med kritik de inte kan göra mycket. För Mums den svåra vardagen, eftersom de är säker på att känna sina barn bättre i många situationer.

Virgo (24 augusti - 23 september): Den Pålitlig
Unga män tar det mycket väl - och de unga mammor hittar i dem en tillförlitlig pappa igen: Flaskan är garanterad matas vid rätt tidpunkt och vid den optimala temperaturen. Och om mamma rita morgon som junior att bära tjock jacka, håller Papa av om temperaturen når poolvärden eftermiddag.
För skojs skull Papas ska ha med Virgo alltid! Nonsens historier, Tickle dueller och andra meningslösheter - eftersom barnen är i goda händer med deras Virgin Papas.

Libra (24 september-23 Oktober): Creative
Vågar är kreativa! När det gäller mixtrande och pyssel de har alltid en idé. Man gör bra garantier för Libra Papa: Han ser till att ingen av hans barn försummas. viktigt för balanserar fäder: Ett harmoniskt familjeliv och ett anständigt hem. Men de lagt ner mycket arbete och en hel del tid.
Och eftersom de är baserade på familjelivet så kära, de riskerar att inte längre tillräckligt för att uppmärksamma dig själv och att göra mer än vad som är bra för dem - Keyword utbrändhet. Och Papas med stjärntecknen få balans även en liten skavank med: ofta de inte är så självsäkra som de skulle vara i det dagliga kamp för sovtider, choklad förbud och hjälm obligatoriskt.

Scorpio (24 oktober - 22 november): Tillverkaren
Scorpions har mycket fin antenner och känner alltid snabbt som det blir hennes barn. De är ansvariga i den unga familjen för kura ihop sig, gos och bära runt. I Scorpion fäder kan alltid lita på. Och du kan se fram emot nya utmaningar i princip. Savvy snabbt att de måste skaka sitt liv för livet av ett barn och är glada om nya arbetsmodeller för att spegla hemmakontor, etc. för att hålla på baksidan av hennes jobb att hennes partner. Och Scorpion fäder inte har en stor fördel: de är avslappnad. Nästan alltid.

Skytten (November 23-December 21): företag
Skytten Papas är företagsamma, med dem är alltid något på gång. Junior vill bjuda in tre dagis vänner att bo? Gå vidare! Pappa bygger någonsin tältet i trädgården och värmer elden för franskbröd på. Han är att inspirera grundläggande för nya saker - och inspirerar andra hållet sina barn med sina originella idéer. Skytten Papas är stora människor - och stora fäder. Eftersom de förkroppsligar något lägre än ideal som sanning, rättvisa och mänsklighet.
En stor brist, men de har också: de är otålig. Eftersom Mama är efterfrågad som kompensation - eftersom barn har ingen känsla av tid, de kan inte genomföra alla tips Papa densamma och är långt ifrån bra.

Capricorn (22 december - 20 januari): Den praktiska
Bockar är ansvariga för praktiska saker: Det börjar med beviljande av tvättmaskinen - och avslutas med inrättandet av studsmattan. Däremellan de bygger med sina barn och med en soapbox och praxis för nästa presentation. En annan bra funktion: I Capricorn Papas kan lita alltid. Och sist men inte minst: Stenbock fäder se till att hemmet för en mysig boet. För att sammanfatta: Dessa pappor är bara bra. Du har bara en liten hake: de är ambitiösa. Ibland överambitiös. Med resultatet att de ibland inte lyckas att känna med sitt barn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1