Foreldre kvote kalkulator: Hvor mye penger får jeg foreldrene?

Foreldrepenger er en fordel for staten for alle foreldre som primært har omsorg for sine barn i de første månedene selv. Vår foreldrepenger kalkulator kan du beregne dine personlige foreldrepenger
Viktig å vite: Hvor mye penger vil jeg få foreldrene etter fødselen av barnet mitt? Riktignok er beregningen ikke lett fordi reglene om foreldrepenger er svært kompleks. Men: Vår barnetrygd kalkulator, kan du enkelt og bestemme din rett til foreldrepenger selv raskt.

Elterngeld beregne foreldrepenger kalkulator

Foreldrepenger er en såkalt inntekt erstatning fordel, hvor mye avhenger av inntekt før fødselen. Det er betalt for maksimalt tolv måneder. Som grunnlag for beregning av foreldrepenger, gjennomsnittsinntekten til tolv måneder volumet før fødselen av barnet. Hvem de siste tolv månedene før fødselen hadde (husmødre, studenter, arbeidsledige) motta et månedlig beløp på 300 euro ingen inntekt. Ellers: De får 67 prosent av resultatet etter skatt, men maksimalt 1800 euro. Hvem fortjener mer enn 250.000 euro, ikke har rett til foreldrepenger. Foreldrepenger ikke beskattes.

I flere svangerskap, den minimale såvel som den maksimale mengde av 300 euro øke.

var = BBXelterngeldBrand""; Var = BBXelterngeldBrandColor"# 3b899c"; Powered by bbx.de


Hvor lenge utbetales?


Sammen kan foreldre få maksimalt 14 måneders foreldre penger. Foreldrene kan dele seg imellom, som ønsker å bo hjemme så lenge. Hvis bare én av foreldrene holder seg hjemme, er foreldrepenger for inntil ett år betalt ut. Hvis partneren er også minst to måneder foreldrepermisjon tar foreldrepenger er betalt for to måneder.
Hvilke endringer når foreldrepenger Plus?

Fra 1. juli 2015 vil det være en barnetrygd ordningen, som har en gunstig effekt for familier som jobber deltid. Fordi så langt er det verdt for foreldre vanskelig å jobbe deltid, så lenge de har rett til foreldrepenger fordi inntekter fra deltidsarbeid avregnes mot foreldrepenger, så foreldrepenger redusert. Økonomisk bedre gå særlig mødre som vanligvis skjer når de ikke fungerer i det første året av deres barn. Denne urettferdigheten bør utbedres nå: Med den nye loven, kan foreldre få opp til 28 måneders foreldre penger. Det er da mer enn halvparten av den vanlige foreldrepenger. Og hvis begge foreldrene deler omsorgen for sine barn og arbeid i minst fire måneder fra 25 til 30 timer i uken, de også har fått Partnerskap bonus. deretter i fire måneder vil de også motta foreldrepenger. Hvis du vil vite mer om den nye foreldrepenger pluss:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 34