Colorful tyg kornett för pojkar och flickor

En strut med ABC - passar för flickor och pojkar. Vi visar dig hur farkosten material kornett. Sömnad färdigheter du inte behöver det.

Material för tyget Schultüte

Tyg kornett med ABC

© 2015 Cristophorus Publishing

• Schultüte tomma, 70 cm
• ämne i gult, 50 x 65 cm
• blom tyg, 50 x 60 cm
• randigt tyg, 45 x 70 cm
• band "blommor" i rosa färg
• smältbara web, 8 x 40 cm
• varmt lim
• tyg lim
• mall för omslaget och bokstäver

Gör så här: Instruktioner

➤ Skriv ut mallarna i A4-format. Se till att skrivaren inte krympa mallarna av misstag. Det skurna arket för polymerbeläggningen består av åtta utskrifter. Dessa är numrerade i enlighet därmed. Lägg till alla objekt i en stor sänkning ark och överföra dessa till tyget.

skära ➤ blomster material för påsen enligt mall A (övre del upp till den streckade linjen), och därigenom lägga 1 cm för kuvertet på den övre kanten. För påsen skärs övre tyget randigt med taggsax efter presentation C, linje en. Endast den stora tyget tomt, därefter hålla den tomma för tipset till behandlar, vika den övre kanten inåt addition och fixa.

➤ För hylsan av randigt tyg skära en remsa av 17 x 70 cm, i längddubbel lay och curling långa skäreggar med en Kräuselfaden till 62 cm. fixera vävremsa till innerpåsen kant med varmt lim och evert utåt. Den gula hylsan (40 x 65 cm) i detta utrymme smidigt. För att göra detta, använd varmt lim.

järn ➤ Den smältbara banan på en lämpligt dimensionerad bit av gul substans som hjälper 6 överförs bakåt på webben och klipp ut. sedan placera bokstäverna på kornett och fixa det med tyg lim.

➤ Den Schultüte med små presenter fylla tyget av manschetten 15 cm vända inåt och binda med slingtejp.

Vårt tips: Om du vill nachbasteln kornett för en pojke, sedan justera färg valet av material i enlighet därmed. Utformningen av sockerbit är så neutral att den kan anpassas väl önskemål din Childs.


Christopher Utgivare: Schultüten vi göra ännu

Från: Schultüten vi gör själv! Helt enkelt gjord av papper & duk
Marion Dawidowski

Hurra, är den första dagen i skolan här! Vad kan saknas på grund i något fall? En utbuktande, brokig Schultüte kurs. Och eftersom Schultüte stolthet varje första-klassare, är också en mycket speciell Här måste - helst hemlagad! Vare sig med roliga uggla, farlig pirat, en sly fox eller mångfärgade blommor: Dessa fantasifulla godsaker gjorda av tyg, papper och kände varje första grader är hans favoritämne.

48 sidor, cirka 9,99 euro
>> Mer info och beställning

© 2015 Christopher Verlag GmbH & Co

 Gallery


Hurra, den första dagen i skolan! Vad föräldrar kan sätta sina första-klassare i skolväska, klicka här!

 Gallery


De fått även nybörjare kommer inte på kort tid en liten fin syskon väska.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 87 =