Steinbukken, Skytten og kreft – hva pappaer er best?

Barn gjenkjenne det raskest: "Min far er den beste!" Det er en god ting! Men hver far bringer en annen far-kvaliteter. Kan være stjernetegnet! Hvilke Zodiac gjøre det beste pappaer, forteller vi deg her.

Steinbukken, Skytten eller kreft - som fedre bringe de beste Papa kvaliteter?

© iStock

Tegn og deres far kvaliteter

Et hot tips er Steinbukken, rifle og kreft fedre. Stillingen med praktiske organisatoriske ferdigheter, pålitelighet og empati. Og hva med de andre stjernetegnet? Alle av dem er velsignet med mange flotte far-kvaliteter. Men se selv hva Papa potensial bringer partneren din:

Aquarius (januar 21 til februar 19): The venn
Aquarius fedre er kjent for sine kreative pedagogiske metoder. Goofing rundt er alltid der, venner er alltid velkommen - og regnes av dem, beviser unntak fra regelen. Kjedelig det blir med en slik pappa ikke garantert! Imidlertid kan også kameratslig utdanning for moms være en liten utfordring ... Derfor, for dem: De vannmenn kan, bør og må nå og da bli bremset ned i sin Elan.

Fiskene (20 februar til 20 mars): Den Fantasi
Fish-Papas score med sin frodige fantasi og hennes kjærlighet til naturen. Hvis håndverket ideer eller en eskorte på turen til skogen er søkt i barnehagen: Disse fedrene er alltid glade der og imponere dem med originale ideer og mye entusiasme.
Men Papas, som er født under dyrekretsen tegn Fiskene, ofte engstelige fedre som også viker unna konflikter, uansett hvor de kan. For tilsvarende Mamas som ikke alltid er lett. Men med sine mange fordeler, fiske-pappaer gjør denne lille brist raskt gjort opp for det.

Væren (21 mars til april 20): The Chief
Væren menn er eventyrlystne fedre - og de elsker å erobre verden med sine barn. Tre hus, salto på trampoline, telt i hagen - Væren Papas er opp for noen eventyr. Selv om mamma stopper hjertet, hvis junior er flyr med all den entusiasmen i luften og holder seg nesten til taket.
Og det ville være en ting: Væren har horn. Det sier mye. De er lykkelige tider sta, det er heller ikke mye vil endre seg når de blir fedre. Så sørg for seg at mamma vil insistere på sine egne metoder for utdanning, konflikter er uunngåelige der. Også på hobbyer av "Før barnas dager" han vil beholde. Mamma trenger ham, fordi noen ganger "Slekt og venner" plystre tilbake.

Taurus (21 april til 20 mai): The Pålitelig
Bull Papas grunn av deres gode pålitelighet. Barnet ditt vil alltid vite: Faren er der for meg! Ett hundre prosent. Ikke noe problem er for blasfemisk det, ingen diskusjon for anstrengende. Dette fordeler også: Hvis partneren din er reiser med barn, kan du alltid være trygg på at din partner har alt under kontroll. Misunnelsesverdig er den fred som han setter som Papa på dagen! Og en annen spesialitet Bull Papas: De er ryddig. Ikke alltid nødvendigvis i husholdningen - men så langt som finans, forsikring og vanlige U-tester: Bull fedre har alt under kontroll.
Liten ulempe: Nye ting er i forhold til å sette mistenke okser. Dette gjenspeiles også i oppveksten for barn. Inntil Papa overbevist om at junior god kokk kan skje suppen alene, kan ta lang tid.

Gemini (21 mai til 21 juni): Oppdag
Tvillinger Papas er ivrige oppdagere og ser frem til alle at avkommet kan nye. Entusiasme av pappas for babyer og senere også for store barn balsam for barns sarte sjel og gir en god selvtillit. Nysgjerrighet av Papa er et stort pluss i de første årene, men senere farens nysgjerrige spørsmål kan også lett nerver. The Twins Papa er ansvarlig for lesing og læring: bla bildebok, praksis matematikk og lære fransk ordforråd, er at hans yrke. Med to fedre Handling er alltid et must! Men se ut hvis babyen med fars temperament ikke kan holde opp ...
En reelt problem i tvillinger: Beslutninger er ikke deres greie. Montessori barnehage eller dagmamma? Sjokolade eller mutter kake til bursdagen din? Søsken ja eller nei? Med tvilling Papas kommer det ofte bare ett svar: Godt spørsmål, neste spørsmål! Siden det er viktig at mor er en sunn motvekt og raske, pragmatisk avgjørelser faller.

Kreft (22 juni til 22 juli): The Soulful
Rene følelser og hjerte beslutninger - disse er kreftfrem Papas. De føler og lider med sine barn, og raskt finne en god linje når det kommer til bekymringene og behovene til barn. Fordi kreft Papas føle så mye, føler, vet de er gode samtalepartner, en eiendom som ikke bringer mye pappaer, men er svært viktig for barn. Senere i puberteten pappa er da ofte en rådgiver og fortrolige. Forresten, sikre at de fred og sikkerhet i hjemmet.
Baksiden av mynten: Kreft pappaer er noen ganger forferdelig melankoli. Med det faktum at ikke vil snart Large fra de små, de lever ikke bra. Og det begynner allerede når barnet blir en baby ...

Leo (23 juli til 23 august): Modellen
Lion fedre gå trygg og sterk-minded gjennom livet - og er derfor en god rollemodell for sine barn. De vil motivere sine barn alltid å prøve nye ting. Enten det er en ny sport, et møte med syriske klassekamerater eller en tur til Oman - de bidrar til å se verden med åpne øyne til sine barn.
Den gode selvtillit av løve fedre har sine ulemper: Med kritikk de ikke kan gjøre mye. For mødre den vanskelige hverdagen, fordi de er sikker på å kjenne sine barn bedre i mange situasjoner.

Jomfruen (24 august til 23 september): The Pålitelig
Unge menn tar det veldig godt - og de unge mødre finne i dem en pålitelig far igjen: Glasset er garantert matet til rett tid og til optimal temperatur. Og hvis mamma plotte morgen at junior å bære tykk jakke, Papa holder av hvis temperaturen når bassenget verdier ettermiddag.
For moro Papas skal ha med Virgo alltid! Tull historier, kile dueller og andre inanities - fordi barna er i gode hender med sin Virgin Papas.

Libra (24 september til 23 oktober): The Creative
Skalaer er kreativ! Når det gjelder fiksing og triksing og pusler de alltid har en idé. Man gjør gode garantier for Libra Papa: Han sørger for at ingen av hans barn neglisjert. viktig for balanserer Fathers: En harmonisk familieliv og et anstendig hjem. Men de legger mye innsats og mye tid.
Og fordi de er basert på familiens liv så kjært, de kjører risikoen for å ikke lenger nok til å ta hensyn til deg selv og til å gjøre mer enn det som er bra for dem - Søkeord utbrenthet. Og Papas med dyrekretsen skiltene bringe balanse selv en liten feil med: ofte er de ikke så påståelig som de ville være i daglig kamp for bedtimes, sjokolade forbud og hjelm obligatorisk.

Scorpio (24 oktober til 22 november): Skaperen
Scorpions har veldig fine antenner og føler alltid fort som det blir hennes barn. De er ansvarlige i den unge familien for kos, kos og bære rundt. I Scorpion fedre kan alltid stole på. Og du kan se frem til nye utfordringer i prinsippet. Savvy raskt at de må riste opp sitt liv for livet av et barn, og er glad for nye arbeidsmodeller for å gjenspeile hjemmekontor, etc. for å holde baksiden av hennes jobb å hennes partner. Og Scorpion fedre ikke har en stor fordel: de er avslappet. Nesten alltid.

Skytten (23 november til 21 desember): Den driftige
Skytten Papas er initiativrike, med dem er alltid noe som skjer. Junior ønsker å invitere tre barnehage venner å bo? Gå videre! Pappa bygger stadig teltet i hagen og varmer opp ild for fransk brød på. Han er å inspirere grunnleggende for nye ting - og inspirerer den andre veien sine barn med sine originale ideer. Skytten Papas er flotte mennesker - og gode fedre. Fordi de legemliggjør ikke lavere enn idealer som sannhet, rettferdighet og menneskeheten.
En stor feil, men de har også: de er utålmodige. Siden mamma er etterspurt som kompensasjon - fordi barn har ingen følelse av tid, kan de ikke gjennomføre alle de tips Papa samme og er langt fra bra.

Steinbukken (desember 22 til januar 20): The Practical
Steinbukker er ansvarlig for praktiske ting: Det starter med tildeling av vaskemaskinen - og ender med opprettelsen av trampolinen. I mellom de bygger med barna sine enda en Soapbox og praksis for neste presentasjon. En annen flott funksjon: I Capricorn Papas kan stole ALLTID. Og sist men ikke minst: Steinbukken fedre sørge for at hjemmet for en koselig reir. For å oppsummere: Disse pappaer er bare flott. Du har bare en liten hake: de er ambisiøse. Noen ganger overambisiøst. Med det resultat at de noen ganger ikke klarer å føle med barnet sitt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 15