familie.de Test: skor med GORE-TEX Surround-teknik

Under rubriken 'familie.de tester' vi anser innovativa, användbara och ovanliga produkter kring temat familjen genom sina steg. Den här gången Carl, Matilda och Ida Schuhe med GORE-TEX Surround beprövad teknik.

Med 'Air Surround 2' Superfit Ida kan också vrida. Foto: Anna-Maria Reiter

Vid föräldrar Skor för barn ja snarare betoning på bra utförande och det faktum att de fötter deras barn är i goda händer och kan växa friska. Barn bryr sig inte. Barn är outfit viktigt, så Skor måste se cool. Denna kombination av föräldrar och barn behov och önskemål, är 'Primigi' och 'Superfit' klart lyckats i skor med GORE-TEX Surround-teknik har gjort. Carl (10), Matilda (8) och Ida (4) är nästan freaked med glädje när de fick kalla henne snygga modeller och har sedan dess kommit att fötterna längre. I i sin tur är mycket nöjd, eftersom skorna är mycket väl gjort. De håller fortfarande, även om de är i bruk varje dag i flera veckor. Dessutom andas ytan övertygade mig. Även på varma dagar, behöver barnen inte har svettiga fötter. Och skorna är enkla. Åtminstone för de två stora, rent streckade och kardborrband till. Klar. Det skulle vara för den gröna sko Ida också önskvärt, men skosnören ser det också vackert. Med tjock sula, kan jag låta barnen springa runt överallt på ett säkert sätt. Som vill gå in i skogen till bäcken och klättra så runt lite. Eftersom det inte spelar någon roll, Om en tid skulle samla lite vatten. Från ingenting går i skon. Faktum är andas och vattentät.

slutsats

Jag är mycket nöjd med skor eftersom de gör fötterna av mina barn väl och är så robust och mina barn är glada eftersom de hittar skorna super cool och Sau bekväm. För första gången fanns det ingen diskussion vid skon val. Det var den bästa delen av historien. 'Air surround 2nd' Superfit, cirka 75 euro på amazon.de
'Barret' Primigi, från cirka 50 euro på amazon.de


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 74