Kauris, Jousimies ja syöpä – Mitä isät ovat parhaat?

Lapset tunnistavat sen nopeimmin: "Isäni on paras!" Se on hyvä asia! Mutta jokainen isä tuo toinen isä-ominaisuuksia. Voisi olla tähti merkki! Joka Zodiac tehdä paras isät, kerromme teille täällä.

Kauris, Jousimies tai syöpä - jonka isät tuovat parhaan Papa ominaisuudet?

© iStock

Merkit ja heidän isänsä ominaisuuksia

Kuuma vihje on Kauris, kivääri ja syövän isiä. Ottelun käytännön organisointikykyä, luotettavuus ja empatiaa. Entä Muu Horoskooppi? Kaikki ne siunataan monia loistava isä-ominaisuuksia. Mutta näe itse mitä Papa potentiaalia tuo kumppani:

Aquarius (21 1-19 02): Ystävä
Vesimies isät ovat tunnettuja luovia opetusmenetelmiä. Goofing ympärillä ovat aina olemassa, ystävät ovat aina tervetulleita - ja pitävät ne, poikkeus vahvistaa säännön. Boring se saa tällaisen isä ei taattu! Kuitenkin liian toverillinen koulutuksen Moms voi olla pieni haaste ... Siksi heille: Tällä Aquarians voi pitää ja täytyy silloin tällöin hidastaa niiden eloisuudestanne.

Kalat (20 2-20 03): mielikuvituksellinen
Kala-Papas pisteet niiden elämäniloinen mielikuvitusta ja hänen rakkaus luontoon. Jos veneet ideoita tai saattajan matkaa metsiin etsitään päiväkodissa: Nämä isät ovat aina onnellinen siellä ja heihin vaikutuksen omaperäisiä ideoita ja paljon innostusta.
Kuitenkin Papas, jotka ovat syntyneet alle horoskooppi Kalat, usein ahdistunut isiä myös kaihda ristiriitoja, missä he voivat. Vastaavalle Mamas joka ei ole aina helppoa. Mutta sen monia etuja, kala-isät tekevät tämän pienen puutteen nopeasti korvasi sen.

Aries (21 3-20 04): Chief
Oinas miehet ovat Jännitystä isiä - ja he rakastavat valloittamaan maailmaa lastensa kanssa. Puutalot, kuperkeikka trampoliinilla, telttoja puutarhassa - Aries Papas jopa joka seikkailuun. Vaikka äiti pysäyttää sydämen, jos juniori lentää kaikki innostusta ilmassa ja tarttuu lähes kattoon.
Ja siellä olisi yksi asia: Oinas on sarvet. Se kertoo paljon. He ovat onnellisia aikoja itsepäinen, se ei myöskään ole paljon muuttuu, kun ne tulevat isät. Joten varmista itselleen, että rakkaimpia tulee vaatimaan omat menetelmänsä koulutuksen, konfliktit ovat väistämättömiä siellä. Myös harrastuksia "Ennen lasten päivää" hän pitää. Äidin tarvitsee häntä, koska joskus "Ystävät ja sukulaiset" pilli takaisin.

Härkä (21 04-20 5): luotettavaa
Bull Papas johtuen hyvästä luotettavuudesta. Lapsesi aina tietää: Isä on siellä minua! Sataprosenttisesti. Ongelma on liian rienaavaa se, mitään keskustelua liian rasittava. Tämä hyödyttää myös teille: Jos kumppani matkustaa lasten kanssa, voit aina olla varma, että kumppani on kaikki hallinnassa. Kadehdittava on rauha, että hän laittaa Papa päivälle! Ja toinen erikoisuus Bull Papas: He siisti. Ei aina välttämättä kotitaloudessa - mutta sikäli kuin rahoitus-, vakuutus- ja säännölliset U-testejä tiedote isillä on kaikki hallinnassa.
Pieni haitta: Uusia asioita verrattuna vastaaviin asettaa epäilyttävät sonneja. Tämä heijastuu myös kasvaa lasten. Kunnes Papa vakuuttunut siitä, että nuorempi hyvä kokki voi lusikka liemi yksin voi kestää kauan.

Gemini (21 05-21 06): löytäjä
Kaksoset Papas innokas tutkimusmatkailijoita ja odotan kaiken jälkeläisten voi uusia. Innostus isän vauvoille ja myöhemmin myös iso lapset balsamia lasten herkkää sielua ja tekee hyvää itseluottamusta. Uteliaisuutta Papa on suuri plus alkuvuosina, mutta myöhemmin isän utelias Kysymyksiä voi myös helposti hermoja. Kaksoset Papa vastaa lukemisen ja oppimisen scroll kuvakirja, käytännössä matematiikkaa ja oppia ranskaa sanastoa, joka on hänen ammattinsa. Erillisillä isät Toiminta on aina oltava! Mutta varo, jos lapsi isän luonne ei voi pysyä ...
Todellinen ongelma kaksoset: päätöksiä ei niiden asia. Montessori päiväkoti tai lastenhoitaja? Suklaa tai pähkinä kakku teidän syntymäpäivä? Sisarusten kyllä ​​vai ei? Erillisillä Papas siellä tulee usein vain yksi vastaus: Hyvä kysymys, seuraava kysymys! Koska on tärkeää, että äiti on terve vastapaino ja nopea, käytännöllinen päätöksiä laskee.

Cancer (22/6-22/07): sielukas
Puhdas tunteet ja sydän päätökset - nämä ovat syöpää Papas. He tuntevat ja kärsivät lapsineen ja nopeasti löytää hyvä linja, kun se tulee huolenaiheet ja lasten tarpeisiin. Koska syöpä Papas tuntuu niin paljon, tuntuu, tietäen ne ovat hyviä keskustelukumppani, ominaisuus, joka ei tuo paljon isät, mutta on erittäin tärkeää, että lapset. Myöhemmin murrosikä isi on niin usein neuvonantaja ja uskottu. Muuten, he rauhan ja turvallisuuden varmistamisessa kotona.
Kääntöpuoli kolikon: Syöpä isät ovat joskus kauheita melankoliaa. Kanssa, että ei pian Suuri päässä pienokaiset, he selviytyä ole hyvä. Ja se on jo alkanut, kun vauva tulee vauva ...

Leo (23 07-23 08): Malli
Lion isät mennä itsevarma ja päättäväinen läpi elämän - ja siksi hyvä roolimalli lapsilleen. Ne motivoivat lapsia aina kokeilla uusia asioita. Onko kyseessä uusi urheilulaji, tapaaminen Syyrian luokkatovereiden tai matka Oman - ne auttavat näkemään maailmaa silmät auki lapsilleen.
Hyvä itseluottamus leijona isien on sen haittoja: kritiikkiä he eivät voi tehdä paljon. Äideille vaikeasta arjesta, koska ne varmasti tietävät lastensa paremmin monissa tilanteissa.

Neitsyt (24 08-23 09): luotettavaa
Nuoret miehet ottavat sen hyvin - ja nuoret äidit löytää niihin luotettava isä taas: Ampulli on taattu syötetään oikeaan aikaan ja optimaalisessa lämpötilassa. Ja jos äiti piirtämistä aamuna, että nuorempi pukeutua paksu takki, Papa pitää pois päältä, jos lämpötila nousee altaan arvot iltapäivällä.
Huvin Papas on oltava kanssa Neitsyt aina! Nonsense tarinoita, kutittaa kaksintaistelut ja muut inanities - koska lapset ovat hyvissä käsissä niiden Virgin Papas.

Vaaka (24 09-23 10): Luova
Asteikot ovat luovia! Kannalta puuhastelun ja kimpussa niillä on aina idea. Yksi tekee hyvää takeista Vaaka Papa: Hän huolehtii siitä, että mikään hänen lapsensa laiminlyöty. tärkeitä saldot Fathers: Harmoninen perhe-elämän ja kunnollista kotia. Mutta ne laittaa paljon työtä ja paljon aikaa.
Ja koska ne perustuvat perhe-elämään niin rakas, he ovat vaarassa enää riitä kiinnittää huomiota itse ja tehdä enemmän kuin heille on hyväksi - Avainsana burnout. Ja Papas kanssa horoskooppi tasapainottaa edes pieni virhe kanssa: usein ne eivät ole yhtä vakuuttava kuin ne olisivat jokapäiväisessä kamppailussa bedtimes, suklaan kieltäminen ja kypärä pakolliseksi.

Skorpioni (24/10-22/11): Tekijä
Skorpionit ovat erittäin hieno antennit ja tuntuu aina nopeasti kuin se saa lastaan. Ne ovat vastuussa nuoren perheen snuggling, halailemaan ja mukanasi. Vuonna Scorpion isät voi aina luottaa. Ja voit odottaa uusia haasteita periaatteessa. Taju nopeasti, että heidän täytyy ravistella elämänsä ajan sitä lapsen elämää ja iloisia uusista toimintamalleja vastaamaan kotitoimiston jne pitääkseen takaisin työnsä hänen kumppaninsa. Ja Scorpion isät eivät on suuri etu: ne ovat rento. Lähes aina.

Jousimies (23 11-21 12): yritteliäitä
Jousimies Papas ovat yritteliäitä, niiden kanssa on aina jotain meneillään. Junior haluaa kutsua kolme päiväkoti ystäviä jäämään? Mennä eteenpäin! Isä rakentaa koskaan teltta puutarhassa ja lämmittää tulen Ranskan leipää. Hän on innostaa olennaista uutta - ja inspiroi toisinpäin hänen lapsensa hänen omaperäisiä ideoita. Jousimies Papas ovat hienoja ihmisiä - ja suuri isiä. Koska ne ilmentävät alhaisempi kuin ihanteita kuin totuus, oikeus ja inhimillisyys.
Merkittävä puute on kuitenkin niillä on myös: he ovat kärsimättömiä. Koska Mama on kysyntää korvaukseksi - koska lapset eivät tunne aikaa, he eivät voi toteuttaa kaikki vinkit Papa samoja ja ovat kaukana hienoja.

Kauris (22 12-20 01): Käytännön
Capricorns ovat vastuussa käytännön asioita: Se alkaa myöntämisen pesukoneen - ja päättyy perustamalla trampoliini. Välillä he rakentavat heidän lapsensa edes juhlapuheissa ja käytäntö seuraavan esityksen. Toinen hyvä ominaisuus: Capricorn Papas voi luottaa aina. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: Kauris isät varmista, että kotiin kodikas pesä. Yhteenvetona: Nämä isät ovat upeita. Sinulla on vain yksi pieni saalis: ne ovat kunnianhimoisia. Joskus liian kunnianhimoinen. Sillä seurauksella, että ne eivät aina onnistu samaistumaan heidän lapsensa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 41 =