Cum matkapuhelimeesi: Joten mene hedelmällisyyttä testit tänään

Älypuhelimella voi tehdä. Tulevaisuudessa jopa laadun mittaamiseksi siittiöiden miesten. Yhdysvaltain tutkijat ovat kehittäneet testin, joka voidaan suorittaa helposti ist.Jedes sovelluksen kuudes pari Saksassa on hedelmättömyyttä. Miehet yhtä todennäköisesti kuin naiset täyttävät steriiliyden sitä. Se on noin kaksitoista prosenttia miehistä maailmanlaajuisesti jotka kärsivät hedelmällisyyttä. Nyt este tulla testatuksi oman sperman laatu on alhaisempi. Miehet eivät enää riippuvaisia ​​stressaavaa ja usein kiusallista käyntejä sairaalaan nyt ne voidaan sen sijaan arvioida niiden laatua sperma halpa ja helppo tapa: Yhdysvaltain tutkijat ovat kehittäneet sperman-tarkistusjärjestelmällä yksityiskäyttöön. Mukaan ajatus lehdessä "Science translaatiotutkimus Medicine" olisi varmistettava käsitellä kuin raskaustesti samalla yksinkertainen. Toistaiseksi järjestelmä on olemassa vain prototyyppi, hyväksyntä Yhdysvaltojen viranomaisille, mutta on suunnitteilla.

Hedelmällisyys Test puhelimessa

Jotta voidaan mitata laadun siittiöiden älypuhelin, matkapuhelin on kiinnitetty optinen lisävaruste. yksi ei valmistettu siittiönäyte voidaan nyt ladata siten yhden leikkeen ja työnnetään lisävaruste. Nyt kamera älypuhelimen analysoinut siittiöiden ja liikkuvuus - alle viidessä sekunnissa. Sovelluksen avulla käyttäjä voi sovelluksen. Ainekustannukset odotetaan olevan, Tutkijoiden mukaan enintään neljä euroa.

Siittiöt Testaa älypuhelimen

Siten, hedelmällisyyden testi fuktioniert älypuhelimen

© kuva Alliance / M. K. Kanakasabapathy / Tiede translaatiotutkimus Medicine / dpa

Joukkue johti vastuullisen Hadi Shafiee Harvard Medical School on testattu järjestelmän 350 siittiönäytteitä ja tulosten tarkkuus verrattuna tavanomaisiin hedelmällisyyttä testejä. Tässä sperma-tarkistus järjestelmä kotitalouskäyttöön saavutettu tarkkuus on yli 98 prosenttia näytteitä, joiden pitoisuus on vähemmän kuin 15000000 siittiöiden millimetriä kohti ja / tai prosenttiosuus liikkuvien siittiöiden on vähemmän kuin 40 prosenttia. Näin järjestelmä mahdollistaa luotettavan arvion sperman laadun perusteella laatukriteerit Maailman terveysjärjestön.
mahdollista valvontaa vasektomia potilaiden

Toinen käyttö järjestelmän nähdä tutkijoiden seurantaan vasektomia potilaista. Koska voidakseen tarkistaa menestyksen sterilointi, potilaat täytyy tarkistaa säännöllisesti useita viikkoja, onko niiden siemennesteen jää suurelta osin vapaa spermaa. Nämä potilaat tarvitsevat mennä lääkäriin säännöllisesti. Järjestelmä koti olisi suuri helpotus näillä potilailla. 

Ilman lääketieteellistä hoitoa ei ole kyse

Ensimmäiselle suuntautuminen tällainen järjestelmä on varmasti hyödyllinen, mutta ei edusta korvike laboratoriodiagnoosia ammattimies. Koska tutkimuksen, esimerkiksi, ei vain siittiöiden määrä ja liikkuvuus tarkastetaan, mutta myös muita parametreja, kuten muodon. Koulutettu Tutkija myös nähdä, onko muita soluja sijaitsevat otokseen voi todistaa kivesten vajaatoiminnasta tai muita sairauksia. Jopa henkilökohtainen suhde lääkäri, joka auttaa miehiä käsittelemään tulos on tärkeä, eikä sitä voida korvata itsetestauksen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 29