Til tross for fase: Til tross lass nach!

Raserianfall er mellom to og fem år helt normalt. Hyggelig de er ikke det samme. Hvor ble det trass kommer fra og hvordan foreldrene reagerer på det at du lærer her! Og vi vil fortelle deg de positive sidene ved tantrums pluss overlevelsesstrategier for de forferdelige toere "Men jeg ønsker !!!!!!!!" "Jeg kan allerede alene" "Neinnnnnnnnnnnnn" -. Når raserianfall er små barn på tre sekunder fra 0 på 100- Situasjonene er klassisk:
➤ Jonah ønsker å appelsinjuice istedenfor eplejuice. Han kaster seg på gulvet og raser.
➤ Laura ønsker å rocke og ikke gå hjem. Hun er stiv og kan ikke partout løfte sykkelsetet.
➤ Norina ønsker når det regner nødvendigvis i ballerinaer i barnehagen. De trommet sint på gulvet og kaster støvlene rasende ned hallen.

Trassig barn - mellom to og fem år helt normal!

© Thinkstock

Betyr dette høres kjent ut? Da barnet vil mest sannsynlig være mellom to og fem år, og midt i den forferdelige toere.

Hvorfor er barn trassig?

"Til tross for en oppførsel av motstand, som i sta, ofte uttrykt også av voldsomme følelsesutbrudd Akkompagnert insistering på en mening eller en lov ...."

fra Wikipedia om tross

Hva skjer i de nevnte situasjonene? Hvordan kan foreldre forstå med "foreldre view" hva som skjer med en fin raserianfall i hodet på barnet sitt? Den følgende presentasjonen sier det godt i et nøtteskall: En tantrum skal sammenlignes med en sikring som er røket. Resultatet er en kortslutning, hvor oppdemmet frustrasjon, noen ganger i kombinasjon med bekymringer eller frykt, eksplosivt utslipp. Årsaken kan ofte synes små og ubetydelige - men det er den gnisten som fører til big bang. Barnet ditt vil bli overveldet av en indre sinne at det i seg selv ikke kan kontrollere i dette øyeblikk. Derfor, når raserianfall verken pasient på barnet innvendinger heller ikke den store rant hjelper. For en nervepirrende situasjon. For barnet, men bare.

Når de forferdelige toere begynne?

Den aller første raserianfall har barn allerede delvis som en baby - men er veldig aktiv liten tross hoder rundt en alder av to år.

Barn begynner en vilje til å utvikle og det betyr at nå prøver å påtvinge sitt eget hode. Koste hva det kan! På foreldrenes nervene holder trassig barn status. Utvalget av barndommen raserianfall er stor: over en villig ikke ende sporadisk stahet å rase master class med hysterisk skriking, sparker, treffer - alt er mulig, ingenting er umulig "Men jeg vil!". De fleste raserianfall har en fellesnevner: de starter med ingen tidlig varslingssystem, som lyn fra klar himmel.

Til tross for fase lærer barna utholdenhet

For foreldre, de forferdelige toere er først og fremst: Irriterende. Utmattende. Og noen ganger pinlig. Men for barn, er denne utviklingen umåtelig viktig. en enorm Utholdenhet og frustrasjon toleranse er en forutsetning for å komme gjennom det første året av livet for barn. Ulmer hjerneforsker Professor Manfred Spitzer beskriver slik: "Hvis du ønsker å vite hva som er frustrasjon toleranse, se små barn mens du kjører for å lære - som trekker seg opp bordbeinet, plop ned igjen, trekke seg opp igjen, flopping ned igjen. Og de gjør det for et par uker. Da kan de kjøre "nå er du bare lære. I livet må du holde ut, ikke la opp til du har oppnådd det du ønsker å lage. Deretter kan du gå og fryktelig stolt.

Og akkurat som du må lære å gå, må et barn også lære å regulere sine egne følelser og å ha tålmodighet når behov blir møtt umiddelbart. I de forferdelige toere barn pendler mellom kunnskap "Jeg er meg. Og jeg har en egen vilje! "Og utilstrekkelig trent motor og språklige ferdigheter til å møte sine egne behov for å gjennomføre sine egne ideer. Spedbarn utvikle en plan og ønsker dette så motivert og implementere stolt. Dessverre, de da mislykkes enten manglende ferdigheter - eller foreldrene gjøre dem en skiftenøkkel i verk. "Nei, med tøfler Du kan ikke gå til barnehagen!" "Nei, candy bar jeg ikke kjøpe deg nå!"

Til tross for fase gir viktige lærings trinn

Barn i de forferdelige toere lære mye for deres senere liv: de lærer, får sine følelser under kontroll, og de praktiserer kontinuerlig i å håndtere stress og frustrasjon - som alle er avgjørende for sosial interaksjon. Og grunnen alene det er verdt det for oss foreldre at vi tåle tantrums av våre barn og hjelpe dem på vei til å lære og praktisere tålmodig til siden.

Til tross for noe å gjøre med vilje og utdanning

For foreldre er det viktig å vite: Hvis den lille Wutmonster sirkulert skrikende på bakken, er dette mindre en taktisk manøver for å oppnå et bestemt mål - barna selv oppleve denne tilstanden heller enn en natur, bare faller over dem. Ingen barn på tross av alder ønsker å fornærme eller hans foreldre ved tross sette sin kjærlighet og tålmodighet på prøve.

Førstehjelp for raserianfall

 • 1 / 8th

  Pass på at barnet ikke kan komme til skade i hans enorme sinne.

 • 2/8

  Noen barn gjøre det bra når de er forsiktig tilbakeholdne. Den kroppskontakt og meldingen "Jeg er med deg, jeg elsker deg" gjør det raskere å hvile igjen.

 • 3/8

  Hvis barnet ditt ikke vil bli holdt, ikke tvinge den.

 • 4/8

  Ikke snakk med barnet under et raserianfall deg. Dette er helt ubrukelig! Vent til den har roet seg ned.

 • 5/8

  Hold deg rolig selv når det er mulig. Ta det med ro. Ikke kjefte, ikke skjelle, ikke miste tålmodigheten.

 • 6/8

  ikke dramatisere raserianfall. Hvis du betaler ikke for mye oppmerksomhet til den rasende og brølende, han er også ofte raskt over.

 • 7/8

  Ikke gjør deg selv ansvarlig for raserianfall og ikke ta det personlig.

 • 8/8

  Prøv å forutse ikke raserianfall - og unngå dem. Barnet ditt vil se gjennom denne planen og dra nytte av situasjoner.

Alle som har skjønt know: trekke i et par minutter skyene over. Så tar vi i våre armer og snakke om det. Og i morgen er det et nytt spill.
 

© Thinkstock

Forståelse er én ting. De andre er følelser som foreldre står overfor når den søte Junior omgjort til en rasende monster. Hjelpeløshet. Anger. Uforstand. Her kommer fire ganger trøst:
 
1. Alle veldig vanlig! Alle foreldre føler det samme i disse situasjonene.
Second Tantrums definitivt ingenting å gjøre med dårlig utdanning.
tredje Barn får sine tantrums bare folk til hvem de full tillit har og føler seg trygge.
fjerde Kanskje noen trøst faktisk denne teorien: Jo flere raserianfall i spedbarnsalder, mislykkes mer moderat puberteten. Men vi kan ikke ta ansvar for riktigheten av denne oppgaven ...

Til tross for alders raskt venner igjen

Hvis vi være kul som foreldre og gjøre en big deal ut av tantrum at til tross bølgen avtar i løpet av få minutter igjen. Ja, vi vet: Dette er lettere sagt enn gjort! Likevel er foreldre oppgave nå: selvkontroll - styrken ligger i ro som må bevares. Og selv om angrepet tross av barn skyldes en reell tvist som ikke er et drama. Fordi små barn på tross av alderen er ikke ergerlig - for dager sulking er ikke dem, de er født mester til traktater.

Når barnet ditt har roet seg ned, bør du forklare hvorfor du bare hadde både en uenighet. Vær forberedt på en, de samme uttalelsene gjenta mange, mange ganger i lignende form i de kommende dager, uker og år. Etter å ha lært hvordan mens du kjører er mottoet her: øvelse gjør mester.

limit raserianfall

de såra og vonbrotne anfall kan ikke unngås helt. Men antallet kan desimert og alvorlighetsgraden av utbruddet kan være begrenset.

limit raserianfall

 • 1/5

  Trøtt, sulten, overveldet: Mange utbrudd oppstår i situasjoner hvor barn er trøtt, sulten eller overveldet. så ikke gå med et sultent barn for shopping, satt ut klær for neste dag sammen etter middag og redusere valg når du spiser og spiller.

 • 2/5

  Hvil i kveld: Hold deg til solide kvelden ritualer og sørge for at barnet ditt har nok søvn. Både forhindre raserianfall kvelden. Når enkelte prosesser er alltid den samme, barna raskt lærer at det gir ingen mening å bekjempe den.

 • 3/5

  Pålitelige regler: Når du setter opp pålitelige regler og holde seg til dem uten unntak og diskusjoner, gir dette fast ramme barnet støtte. Det trenger ikke engang kommet opp med ideen om å flytte grensene her.

 • 4/5

  distraksjon: "Se, der er en stor gravemaskin!" "Hjelp det ut for å finne min hylle med egg!" Spedbarn kan fortsatt bli lett distrahert i enkelte situasjoner. Sjansen for at stormen passerer det.

 • 5/5

  Kom deg ut av raseri! Men rett! Hjelpe barnet hvordan det kan forholde seg til sin vrede: Når sinne har til å gå, det hjelper på en tykk pute forfølge. Fortell ham klart hva som er tillatt - og hva som ikke. Slå og sparke er forbudt. Den tykke softball gå fra dør til å kaste greit. Ros barnet ditt når det implementerer disse reglene.

Ting å unngå: Å arbeide situasjoner hvor det ofte kommer i et raserianfall. Eller vike. Raskt barnet ditt, på hvilken måte det kan lykkes presse den elskede candy bar lærer. Raserianfall i offentlige er verst, ingen tvil. Og garantier er en bestemor ved siden av, når Junior brøl sirkulert på jorden og er enten deres kloke råd om den beste og mumler noe uforståelig eller "dårlig oppdratt" på grunn av seg selv. Det er bare én: øyne og gjennom! Ikke frik ut, ikke gråt - men ikke ned igjen. Den suverene mamma Smil Place og raskt forlatt scenen av sinne. Noen ganger utsikten fra hjelp utenfra: Sjekk ut scenen bare fra utsiden. Noen ganger nesten et lite smil fordi du må undertrykke. Faktisk så mye konsentrert energi og så mye sinne fra så dum grunn er nesten tilbake morsomt. Okay: Bare nesten ...

Den forferdelige toere er over

De voldsomme utbrudd av de to-åringer i de forferdelige toere er faktisk en bestemt utviklingsfase - og hver fase har et sluttpunkt. Nesten som et første lille pubertet se utviklingsforskerne at til tross for alder i dag som en overgang fra barndom til barnehagen. Det vil si, ikke senere enn fire år, bør det verste tross fasen være over.

Anbefalt lesning for barn over tre år

Den lille dragen tross av Patricia Mennen, utgitt av arsEdition, Pris: 12,95 EUR
Fauchi er en grønn brann drage som er fornøyd med sin familie og sine venner til liv. Inntil en natt utgjør en liten monster kalt trass i øret hans. Og der nede er ingenting som det var. Historien viser hvordan den lille dragen lære å håndtere sine følelser og til slutt den lille tross igjen bli kvitt.
Boken er på Amazon.de!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 88