Ved å sove: Top Tips for Baby

Hvis barnet kan sove gjennom natten, som er en lettelse for hele familien. Likevel så enkelt det er ikke for små, må de lære det først. Våre tips om hvordan det vil fungere raskere ved å sove.

Når søvn gjennom babyer?

Selv når babyer sover mye fra begynnelsen, Asleep må de lære sakte. Faktisk, det er enda en stor utvikling skritt når babyer kan sove gjennom. Så du bør definitivt ha tålmodighet med dine små og bør ikke hastverk med å forvente for mye.
 
➤ For å matche: Hvor mye søvn babyer trenger?

I de første månedene er å ikke tenke på en gang på mer enn tre til fire timer søvn - uansett om rett dag eller natt er helt uavhengig. En vanlig dag-natt syklus slik vi kjenner det, babyer utvikle tidligere enn sjette måned. Da nattesøvn faser enn de som dagen er betydelig lengre. Du bør imidlertid være oppmerksom på at spedbarn vanligvis fortsatt ikke mer enn seks til åtte timer i strekk søvn. "Asleep" er derfor noe misvisende i utgangspunktet.

Babyen sover: Tips

© iStock

I tillegg er det også langt utover det første året av livet utover normal når barn våkner om natten fortsatt jevnlig, for eksempel, fordi de er sultne eller bleie er våt. Du vil bli så la av antatte suksesshistorier av andre foreldre under trykk. Selv ryktet om at flaske-matet babyer skulle sove gjennom natten bedre enn ammende barn er galt. I tillegg kan ingen hevde møtes. Akkurat som om virkningen av Abendbrei på søvnmønster av babyer.
 
har som med alt Barn også gjenstand for søvn en veldig unik tempoet i utviklingen. Bor sover er en modningsprosess, ikke en diett fenomen. Og i alle fall vil det alltid faser hvor nettene er rastløs. Er syk baby, veldig opprørt eller lei seg, vil det alltid sover dårligere enn normalt.
Slik at barnet kan lære å sove gjennom natten

Det er imidlertid noen tips som er det lettere for barn å lære å sove gjennom natten:
 
● babyer setter pris på rutine. Den samme fremgangsmåten alltid strukturert babyer hverdag og gir ham trygghet. av en spesifisere fast daglig rutine, De arbeider også for en god natt. Rutinen hjelper barnet til å utvikle en solid rytme.
 
● Derfor bør også være en solid Einschlafritual innføre. Slik at barnet kan lære at den aktive dagen kommer til en slutt, og det er på tide å sove. Men det betyr også, nå det skal være stille. Alt aufkratzt barnet, bør de unngå. Dimme lys, kose fortsatt et spill, lese barnet før eller synge ham en sengetid sang. Det er viktig å opprettholde faste tider. Dette hjelper barnet til å finne sin rytme.
 
● Vær oppmerksom på kroppsspråket til barnet. Gjenkjenne de første signalene om at det er sliten (Gjesper, gni øynene), bør du starte med Einschlafritual. Ta med babyen til sengs for sent, kan det være at det gir ingen øye før tretthet.

 Gallery


Vi forklarer her de typiske signaler i kroppsspråket til barnet ditt, og være litt oversetter.

● Det kan også være nyttig hvis barnet i sengen sin (enten barnevogn, seng med hjul eller familie) sover. Det lærer Assosiasjon mellom seng og sove. Selvfølgelig, dette er ikke alltid mulig. Noen babyer sovner mens sykepleie eller fôring, andre trenger mye fysisk kontakt. Et forsøk er verdt det. Legg merke til at barnet faller øynene, sette den i sengen sin. Maleri eller veie den forsiktig, før det er endelig sovnet. I tillegg bør du koble lokalt mellom sove og spille.
 
● Se babyen om natten, kan det være nyttig, bare slå på et svakt lys. Ideelt sett en som kjenner barnet fra Einschlafritual. Så det kan bedre arrangere at det faktisk er fortsatt tid til å sove.
Hvis sove gjennom vil ikke fungere

Så langt som den vakre teori. Selvfølgelig vet vi at temaet søvn, i praksis ikke så enkelt kan arbeide av et poeng plan. Du kan bidra til å utvikle sin egen rytme babyen bare forsiktig der. Og det tar tid.

Sovner hennes små hver kveld problemer med det eller sove godt, bør du gå til årsaksanalyse. Organiske problemer er sjelden årsaken til dårlig søvn. Mer sannsynlig er feilregulering: babyen er ikke i stand til å roe seg. Som for eksempel, kan hjelpe spytter. Les mer om typiske søvnproblemer hos babyer i vår artikkel "Barnet ikke sover? Hva du kan gjøre "

På neste side har vi oppsummert for deg hvor mye søvn babyer trenger i det hele tatt - i de første månedene til smårolling alder.

Oversikt: sover: Top Tips for Baby

  • SIDE 1: sover: Top Tips for Baby
  • Side 2: Hvor mye søvn gjør en baby?
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =