Kaldt i svangerskapet: tips for å hjelpe

Forkjølelse virus bare har høy sesongen og gjøre kurset før graviditeten ikke stoppe. Kald og graviditet - du trenger å bekymre deg for nå? Nei, fordi vi skal fortelle deg hvordan du kan lindre hoste, forkjølelse og Co ...

Ekrältung i svangerskapet

© Thinkstock

Ta et dypt åndedrag! Fordi verken hoste eller sniffle eller en svak feber sette deres baby i fare, fordi det er godt beskyttet i magen. Imidlertid bør gravide være forsiktige når du tar medisiner. Så hva skal gjøre mot ekkel forkjølelse? 

Hjelp for hoste

Alfa og Omega er i hoste mannskaper: absorbere! Bare gjennom riktig fuktighet, kan de stakk slim løse i bronkiene og hostet. Ut at han må i alle fall, fordi det gir en super bakterier avl bakken. Og selv bakterier virus - du egentlig ikke trenger det nå!
Løk sirup utløser hoste og avlaste ham

I stedet for hostesaft å hente fra apoteket, kan du mikse og en løk sirup selv. Å hogge en liten løk, bland den med litt honning og sette blandingen over natten i et varmt sted. Sil saften og gjentatte ganger ta en teskje om dagen. 
Rennende nese og tett nese

Konvensjonelle nesespray forårsake neseslimhinnen avta, og du får luft bedre. Men du bør ikke bruke dette for lenge, gjør langsiktig bruk mer skade enn nytte. Bedre å stole på havsalt nesespray - de holder slimhinnene fuktige og forbedre fjerning av patogener. Tilrettelegging og slimhinneavsvellende også fungere Dampbad med timian eller kamille te. Hvis du har problemer med bihulene, hjelper en nasal vanning. Ikke bekymre deg, dette er virkelig ikke ekkelt. (Nese dusj er tilgjengelig på apotek)

Sår hals?

Salvie te reduserer irriterende kløe i halsen, noe som bringer en kald med det. Bare noen få salvie blader og skålde med kokende vann og la stå i 15 minutter. Flere ganger om dagen gurgle med salvie løsning. bidra til å rette felles sår hals potet wrap. vikle bare kokte, potetmos i et håndkle og legg rundt halsen. Selv et skjerf rundt halsen, klar. Dampene og fuktig varme lindre smerten.
Når bør du oppsøke lege?

Høres forkjølelse med feber over 38,5 grader i flere dager ikke fra, du bør gå til legen for sikkerhets skyld, fordi på langvarig og høy feber tynget ikke bare deg, men også det ufødte barnet. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 37