Gutter i puberteten – Tips til foreldre

Puberteten gjør lekne gutter uregjerlige mobber og snute slutt Mini Machos. Vi forteller deg hvordan du kommer godt sammen gjennom puberteten! Mange foreldre, og spesielt mødre, ikke anerkjenne deres sønner igjen hvis de er fra barn til mann. Den tilsynelatende endeløs konfrontasjon vil, den plutselige endringen for aggressiv bråkmaker og stor risiko for ungdom gutter forberede foreldre bekymret: Hva skjer bare med min sønn? Og hvordan gjør foreldre med sin nye rolle som en buffer for ungdommelig begeistring for hennes sønn rundt?

 Gallery


Vel, pubescent avkom hjemme? Her er 10 tips for å gjøre familielivet enklere.

Fra små til store gutta Mackern

unge gutter

© Thinkstock

Begynnelsen virker fortsatt ganske ufarlig. Med starten av pre-puberteten mellom 10 og 13 år, de fleste gutter er fortsatt leken boltre som rundt og foretrekker å holde seg til sine jevnaldrende. I løpet av denne tiden, men produksjonen av testosteron i legemet øker ved store sprang. Dette er startsignalet for den fysiske ombygging, kroppshår, penis og testiklene begynner å vokse, for første gang sperm produseres, starter stemmebåndene til å vokse og stemmen pause begynner. Gutter begynner på dette stadiet å trekke seg sakte, dørlåsen, og samme alder omsorgspersoner er viktigere enn foreldrene.

Mellom 13 og 17 år med puberteten foreslår å fullføre. Kroppen skyter opp og er mer muskuløs, testosteron overflødig for økt beredskap for konflikt, opprørsk oppførsel og, dessverre, ofte for huden blemishes og akne. Nå jenter er interessant, selv om nysgjerrighet uttrykt til det motsatte kjønn ved første heller overfladisk avvisning og skuespill.

Hennes sønn spiller stor balanse utad, innvendig er det for ham, men en stor utfordring å takle alle de fysiske og følelsesmessige endringer.
{{SNIPPET_PH:}}
Sammenlignet med foreldrene de store forferdelige toere, en vanskelig balansegang mellom løsrivelse og ønske om sikkerhet, mellom selvstendighet og behovet for kjærlighet og anerkjennelse begynner. For gutter er puberteten også en konstant kamp mot seg selv, noen er i ferd med å einstøinger, andre er på jakt etter spark i opprør - selv mot foreldrene eller noen ganger også mot politiet. Den generelle forvirring og følelsesmessig kaos kulminerte i enestående spørsmål som "Er jeg normal?" "Som jeg står i gruppen?" Og spesielt "Hvordan bli en mann?". 

Signalisere til alle mødre: Vennligst gå av!


I løpet av denne tiden, unge utvikle en bevissthet om den mannlige rolleatferd for første gang. Men de vet ikke nøyaktig hva det selv vil si å være en "mann". Derfor er de eksperimentere med rollemodeller. De lever ytterpunktene og så se etter sin identitet. Dette søket fungerer best ved friksjon og separasjon - med sitt eget kjønn! for mødre som er: Vennligst ta baksetet.

Fedre eller andre mannlige pleiere er nå i stor etterspørsel. Som modell, imidlertid, og det er en trøst til alle mødre som et motstykke. Fordi intern og ekstern undersøkelse av selvtillit, for å utvikle sin egen personlighet, vil kjøre som en cockfight. Gutter vil bli introdusert til en verden av menn. De ønsker å uttrykke sine følelser på "typisk mannlig måte," ved å snakke om "krasse" hendelser. En kvinne kan ikke gjøre noe godt for, og derfor ikke som en mentor.

Oversikt: gutter i puberteten - Tips til foreldre

  • SIDE 1: gutter i puberteten - Tips til foreldre
  • Side 2: gutter i puberteten: Hvordan kan foreldre takle situasjonen
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 37