Innendørs spill for et barns fødselsdag

Med disse spillene for et barns bursdag bursdag er sikker på å bli en hit. 

Spill for et barns bursdag innendørs


skatte~~POS=TRUNC jakt~~POS=HEADCOMP

Send barna bursdag pirat på skattejakt! Med et tegnet kart og instruksjoner som gjør lite inni ( "Hvor mange bilder henger i stua? Er 14 skritt mot kjøkkenet ...") og et utendørs spill for et barns bursdag ( "Under the syrin treet venter en referanse til deg .. . ") mye moro.

Gespensterjagd
Et barns fødselsdag gjest bestemmes som ånd, kan skjule seg i mørke rom eller kjeller. Spøkelsene søkeren er utstyrt med lommelykter, har nøyaktig 30 sekunder å finne den ånd. Hvis de mislykkes, må sinnet skjule igjen. Ellers blir vellykket jeger sinnet.

Inddor-Speiel for et barns fødselsdag: 15+ Ideas

© iStock / visjon netto ag

Raubtierfütterung
To barn sitter rett bak den andre på en stol ved bordet. Fronten barnet er rovdyr. Det blir (vaskbar) opp omplassert en regnfrakk. Mannen bak glir inn i hylsen. Han har nå til å hente ting å mate rovdyr som er på bordet (så sjokolade marshmallows, spaghetti) og holder dyret i munnen. Rovdyr kan bare bevege hodet! Mye moro - selv for seerne.

vandrende vann
Et barns fødselsdag spill for dipping. Alle barn sitter i en sirkel, riste en isbit på. Hvem isen har smeltet, de skiller. Og på den går med neste isbit. Hvem er på slutten av det beste "vann-carrier?"

stjerners kriger
Selv hans Anakin Skywalker ... Den "pod race", kan barna føle seg som en stjerne kriger. Alltid to barn gjør sammen som sjåfør og kjøretøy. Den "Kjøretøy" knele på alle fire, føreren på baksiden. Og kjør! Hvilket lag krysset den første mållinjen vinner noe. Den andre runden er utført med utveksles roller.

Monkey king 
Hver lille barn bursdag gjest får en 150-200 cm lang ulltråd med en sikkerhetsnål på baksiden av buksene eller sette skjørtet. Rampage av Affenbande alle må prøve å ta kontakt med andre på halen slik at den bryter av. De som fortsatt har den lengste halen i slutten, er "King of the Apes".

 Gallery


Det er nok av brettspill, som er perfekt for barneselskap eller større grupper av barn.

magisk pakke
Mens barnet bursdag plutselig ringer. Hvem kan det være? En stor pakke kommer, der et brev og en dør er montert. I brevet er det nøyaktige instruksjoner om hvordan den magiske pakken kan åpnes: Alle barn kaste terningene, og som har en seks, kan en situasjon fjerne papiret. Hvem det siste laget fjernet, møter med skatten (godteri, små leker) og kan distribuere det. Jo mer papir og fargerike bånd og dermed stoppe på veien til målet, jo mer spennende det er!

pantomime kjeden

Når Mime kjede alle barna stå på rad. Den første mener daglig bevegelse (baby veier, støvsuging, etc.) og spille den foran sin front mann. All annen vri to mens baksiden. Har anerkjent begrepet publikum, han spiller ham slå sin frontfigur i front, etc. Det siste barnet kalles sikt. Er det en som er det første barnet ble unnfanget?

Hvem stjal heks ...
...sin skatt? Et barn er ment å heks blir til en sirkel (kritt, tau). I sirkelen søtsaker er fordelt og heksen bind for øynene. Rovdyrene er rundt sirkelen, noe som gir uhyggelige lyder (hylende, kvekkende) og må prøve individuelt for å snike og stjele heks noe. De la merke til røveren før tilgang, hun peker på ham, og han må gå av.

Hmmm som smaker ...
Men for hva? I "Smak hva!" - Spille suksessivt koblet til barnas øyne. Da de får lov til gratis mat og drikke og å gjette hva det er. De omkringliggende barna kan "Hmmm!" Eller "Æsj!" Guide tasters på feil spor.

 Gallery


barnet ønsker å spille, men du går tom for ideer? Da er du helt rett!

Du må fortsatt inspirasjon for bursdagsinvitasjoner? Finn god idé for invitasjon kort for et barns bursdag!

Oversikt: innendørs spill for barnas fødselsdag

  • SIDE 1: innendørs spill for barnas fødselsdag
  • Side 2: Flere spill for et barns fødselsdag
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9