23 uker – Lille Dub

Med rette er du nå kalt liten Dub. Belly større skifte balanse og du føler klosset. En liten vaggende gangart er normalt.

22 uker: babyen lytter til og svarer på alle Umgebeungsgeräusche

Hennes baby i 22 uker

I 23 uker fosteret er ca 30 cm høy. Han veier ca 580 g.

Jo større magen er, jo mer du føler klosset. De møter oftere snubler og mye raskere enn før. dette Klossethet er et typisk fenomen avansert graviditet. den hormonet relaxin, som er å slappe av livmorhalsen senere også virker på andre muskler og leddbånd, noe som gjør dem slapp.

dessuten flytter tyngdepunktet av babyen bump mer fremover og tar deg raskere ut av balanse. den "Schwangerschaftsamnesie" Du må ikke forveksle. Alle gravide kvinner er glemsom og kan konsentrere seg hardere. Til slutt, din fulle oppmerksomhet for barnet nødvendig. Ofte glemsel har selv etter fødselen av enda. I de første ukene med den nye babyen sove faller ofte av veikant. Fremfor alt faller viktig natts søvn fra for kort og har en direkte effekt på hukommelsen ytelse og så forbedrer glemsel etter fødselen.

Babyen i 23 uker: Baby lytte til

baby lytter til alle lyder rundt seg. Det stopper hjertet ditt, buldrende mage og snakke med sine foreldre. Fordi tynnere livmorveggen med svangerskapet utvikler seg, jo mer tydelig vil du høre barnet ditt. Foreløpig kommer stemmer, musikk og lyder noe forvrengt, men babyen ville være hvis du snakker til ham og kontakte ham. Snakk rolig og ømt med ham, synge til barnet eller spille sin favorittmusikk før.

I de kommende ukene vil fosteret også gjøre en annen viktig steg i sin utvikling: Alle organer er klar dannet for å ha en preterm god sjanse til å overleve.

 Gallery


Visste du dette? Ti fakta om babyen i magen, som du garantert å imponere.

Tips for 23 uker: ryggsmerter i svangerskapet


Under graviditet, mange vordende mødre klager over Ryggsmerter. På grunn av den voksende magen, tyngdepunktet forskjøvet. I tillegg, muskler og ledd løsne. Denne holdning av mange kvinner vil endre, og de faller inn i den hule tilbake. Hva hjelper mot ryggsmerter under svangerskapet:

➤ Sørg for å stå på, bare
➤ Bruk en stor treningsball å sitte
➤ Slapp av med varmt fulle bad
➤ Ta en tur og trekk

Jordmor Ake Kielyka føderalt tyske jordmødre: de beste tipsene for ryggsmerter i svangerskapet.

>> Babyen hører alt. Men: når det er for høyt? Daniela ventures en konsert denne uken. De 23 uker gravid.«« Tilbake til 22 uker - babyen blir rikere
til 24. uke - den indre styrken til kvinner »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1