Advent tinker: Flotte ideer for å lage din egen

De ønsker å tinker en adventskalender? Her kommer store Advent håndverket ideer, store og små barn vil elske: fra fast til forbruker, fra tradisjonelle til originalen. Og selvfølgelig, for hver Advent håndverks instrukser og maler for gratis nedlasting. Ha det gøy!

Advent tinker: kreative håndverket ideer

På vei mot vinteren og for å komme sakte inn i julestemning, så igjen på tide å se Advent håndverket ideer. Hva innredning og håndverk trender er hot i år at vi har for deg på vår Pinterest board "Julekalender" samlet - se slutten av artikkelen. Her har vi noen klassiker blant adventskalendere. Vi har forskjellige ideer med engler, slem alver og adventskalender laget av fyrstikkesker. Selv et par siste liten variasjon vi har her - selv spontan Så i våre ideer for Advent håndverk.

Alle instruksjoner og hvilke materialer du trenger, får du et museklikk: bare klikk på det aktuelle bildet.

➤ Adventskalender laget av toalettpapir ruller

Adventskalender laget av loo roll tinker gratis guide

© visjon netto ag

Dette Advent er fargerik! Og det rett og slett fordi vi vil vise deg hvordan du gjør et par ruller med toalettpapir i ca to timer en stor Advent selv. Loo roll adventskalender er egnet også for barnehagebarn til Mitbasteln

➤ Advent Tannenbaum

Advent av kopper tinker gratis guide

© visjon netto ag

Nursery innredning og Advent i en - det er med bruk Tannenbaum som sprer koselige julestemning takket være lys streng.

➤ 24 dører på kroken

Last Minute Advent: går som dette's

© Makerist

Vårt tips for en rask Advent: adventskalenderen kleshengere. Med litt innsats og lite materiale trylle deg en kjærlig kalender for din kjære. Siden dette avhenger av adventskalenderen hengeren er - logisk - den viktigste komponenten i en kommersielt tilgjengelig tre kleshengere.

➤ Advent pakker: Julenissen og elg

Creative Adventskalender poser gratis guide

© frechverlag GmbH

12 Santa punktene og 12 elg vokter de små overraskelser som forkorter hver dag ventetiden for Kristusbarnet. Tinker atmosfærisk Advent pakken.

➤ Fra 24 Cottage bokser tinker en adventskalender

Småhus som Advent bokser: gratis mal

© Bosch

The. er. den. huset. fra. Nicholas. Bare ikke i malt form, men som Advent og iøynefallende ved vinduet. Tinker henhold til boks-Advent.


➤ jule Tog fra fyrstikkesker

Oppmerksomhet, dette toget kommer rett fra Nordpolen! Og bestemmer ikke bare de små lykkelige om sin last. Her Bastelanleitung kommer for adventskalender toget.

Advent tog fra fyrstikkesker gratis guide

Angel Advent gratis guide

Advent Engelspost gratis guide


Spesielt populært blant jentene er fortsatt Advent med engler. Men som vararepresentant til Jesusbarnet, de er også perfekt for ferien og en absolutt klassiker av Advent håndverket ideer. Vår sky Engel (til venstre) flytende ned med sine gaver fra taket.
Tips: Det er godt egnet for små barn. Du kan henge den på en barnesikker høyde slik at den er beskyttet fra nysgjerrige og utålmodige barn hands)

➤ Instruksjoner: Advent Calendar Girls: Cloud Angel

Vår "Angel Post" -Christmas (til høyre) har mer "trekkraft", Du kan trapieren ham i vinduskarmen, satt opp i stuen eller barnehage. den er laget av papir og ull-rester.

➤ Instruksjoner: Adventskalender laget av papir med søte engler

Engler i posen som Advent gratis guide

Og vi er fortsatt litt med englene: I denne advents vi sette Angels i posen - selvfølgelig med en liten overraskelse. På grunn av de mange gylne detaljer om kalenderen mer spesielt til jul og edel. Vi finner derfor er det noe for de eldre barna har det gøy i julen glitter glitter. For Klerinkinder må det være noe enkel, men fargerik stille.

➤ Instruksjoner: Advent - Angel i posen

Advent Santas gratis guide

I Amerika, ikke spille engel, men alver og gnomer i løpet av julen en stor rolle. Gå Julenissen en hjelpende hånd og fortrylle oss med julen magi. Av dette ble vi inspirert til denne advent.

Her alver gjemmer seg i skogen. Og hver venter en søt overraskelse. Høydepunktet: Egentlig tinker bare 24 poser - noen av dem er alver, den andre treet. Instruksjoner og malen er tilgjengelig her: Gnome for vinduskarmen

Vi er spesielt fornøyd med usnerem Last Minute Advent. Han er superenkelt nachgebastelt, men fortsatt gjør et stort inntrykk. Godteri er skjult her i en bolle med ris. En god idé! Men vær forsiktig: Pass på at parabolen har tykt glass. men ris har en betydelig vekt og tynne glass-skåler kan for å brekke.

                  >> #gepinnt: Del våre darlings <<

De leter etter mer inspirasjon, som også på vår Pinterestboard "Julekalender" innom. Det har vi, vi alltid samlet de vakreste håndverket ideer fra nettverket for deg. innom & mitpinnen!

Kjøp Julekalender: originale ideer

Og hvis du gjør deg selv, men stoler ikke på deg selv, ikke noe problem! Det er også å kjøpe vakre adventskalenderen. Vi viser våre favoritter til deg i galleriet:

 Gallery


Med lek og moro i stedet for sjokolade forkorte ventetiden for julaften: presenterer store barnas julestrømper.

(Bilder: © Christopher Verlag)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 40