gjøre vennskap armbånd

Vennskap armbånd er et motetilbehør, en kjærlig bevis på vennskap og en fantastisk tidsfordriv i ett. gjøre vennskap armbånd selv er enkelt! Vi viser deg video og stillbilder, som det blir.

Barn seks år kan prøve ut sin første vennskapsbånd - og vil være garantert fullt iver i saken. Denne enkle stripet mønster anbefales for det første forsøk, som det er knyttet bare og med bare en knute én retning.

etablere vennskap armbånd - Her er

 
Hver node består av to sløyfer - og avhengig av valg av farge og arrangement av noden oppstår store mønstre. Vårt tips: Start med en enkel vennskap armbånd! Hvis det går lett på hånden, kan du komme nær vanskeligere mønstre.

Du trenger: Fargerik bomullsgarn. Trådene i dine favorittfarger bør være ca 1,10 m lang. Begynn best å starte med fire strenger.

© visjon netto ag

➤Alle kreves garn er knyttet sammen med en node med 10 cm avstand fra garnenden. Trekk knuten for hardt, han må bli løslatt på slutten:

➤ Nå ordne gjengene i overensstemmelse med den ønskede rekkefølge.

tips: Den beste måten å etablere vennskapsbånd når du fester den med tape på bordet eller med en sikkerhetsnål på jeans.

➤ For hver node, er det en Knuter og en guide. Slik at bandet er fin og jevn, er det viktig at føreren alltid er stram.

➤ Start med gjengene på den lengst til venstre: sette den på den andre tråden, trekker enden gjennom løkken fra baksiden til forsiden. Praksisen viser at dersom den første av de to sløyfer strammes og den andre er såret litt løsere, ser spesielt fint og jevnt vennskap armbånd.

➤ Gjenta denne fremgangsmåten, er den første tråden i Knüpffaden, den andre av føringen. Nå har du en dobbel knute på tråden fargen, som var i begynnelsen av helt til venstre.
 

© visjon netto ag

➤ Det er denne tråden forblir i denne første noden antall Knüpffaden. Nå trekker han med den samme teknikk, to løkker og tråden som er tredje fra venstre.

➤ Gjenta denne prosessen med den siste tråden.

➤ Resultatet er en serie av doble knuter i fargen av den første gjenge.

➤ Nå er den tiden igjen tråden Knüpffaden. Sløyfe med ham tilbake i retning fra venstre mot høyre, to hver med en dobbel knute rundt hver av de tre trådene. Og allerede den andre raden er ferdig!

➤ node deg til din armbånd oppnås med denne teknikken videre, ønsket lengde.
 

© visjon netto ag

➤ Åpne øvre knutepunktet og fletting av de løse endene ved de nedre og øvre ender til hverandre en liten flette. Som du veve med fire tråder, se vår knute Gallery Vennskap Armbånd.

➤ Koble band med en stram knute.

➤ Og det går din vennskap armbånd!

Du vil ha bilder av trinnene som er beskrevet her i detalj og se i stort format:

 Gallery


En enkel vennskap armbånd er lett å lage for barn fra første klasse. Vår guide viser hvordan det fungerer.

Du har lyst til andre prosjekter med ull? selbermachen pongponger er enkelt! Hvordan lage en boble selv, som vi viser deg i håndverket instruksjonene trinn for trinn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 39