Feber i baby: Hvis barnet har feber

barnet ikke føler seg bra, foreldrene er nervøs. Vi vil informere deg om babyen feber: fra når vi snakker barnet feber, i hvilke faser det går og når du bør oppsøke lege.

Fra når vi snakker om feber babyen?

Normalt kroppstemperaturen hos spedbarn og barn ved 36,5 til 37 grader. Ved en temperatur på 38 grader er referert til som "høy temperatur", fra 38 grader av feber. Den beste måten du kan fortelle akkurat denne setningen: 
Over en temperatur på 38,5 grader (rektal måling), bør du med barnet ditt så mye til legen.

Feber er et tegn på at barnets immunsystem forsvarer seg mot patogener. Metabolismen er i full gang, og den økte temperaturen hjelper drepe bakterier og virus. Forutsatt at viser ingen andre tegn på sykdom, er feber mer av et positivt signal i baby så. Men, svarer barnet å feber med uro, er grinete og trøtt. Likevel Spesielt hvis du vet hvor feberen kommer (for eksempel i kjølvannet av en kald baby), må du først bekymre seg og kan behandle feber. Påvirker babyen din, men veldig rastløs eller apatiske, bør du introdusert til en lege for sikkerhets skyld.

Feber hos spedbarn

© Thinkstock

En temperatur på 38 grader alene er vanligvis ingen faresignaler. En ytterligere økning, men kan være en indikasjon på en mer alvorlig tilstand - fra ufarlige luftveisinfeksjoner opp til "klassisk" Barne sykdommer og barnesykdommer som meslinger - og dermed oppnå stadig livstruende temperaturer på over 41 grader og. Over en temperatur på 38,5 grader (rektal måling), bør du med barnet ditt så mye til legen.

Legen bør du gå også, når kroppstemperaturen ikke være senket minst fire timer til tross febernedsettende tiltak og medisiner, eller hvis feberen varer i fem dager og lengre. Med babyer under tre måneder, bør du gå i tilfelle feber til legen.

Fever faser: Symptomer på feber hos babyer

Feber i babyer forsvinner vanligvis etter noen dager. Kroppen regulerer temperaturen igjen av seg selv ned, og babyen er utvinne fra feber. I løpet av denne tiden, kan tre faser av feber selvfølgelig bli identifisert:

når feber opphav føler pannen og hodet oppvarmet, mens resten av kroppen ser ganske kult. Ofte febrilsk barn fryse i denne fasen, fordi organismen forsøker å kompensere forskjellen mellom kroppstemperatur og -Utendørs skjelvende og gåsehud. Hold babyen varm i denne feber-fasen!

den feber jam markerer klimaks av feber. Kinnene glød der og resten av kroppen føles varmt. Barnet ditt nå føles så rett syk. Nå bør du gjøre alt mulig for å redusere temperaturen på babyen. Tiltak for å redusere feber presenterer vi på en av de neste sidene.

Høres feber fra, dette kalles feber avfall. I denne fasen, svetter barnet mye og er sliten og utmattet. Så lenge kroppen nå trenger å regenerere, er annerledes. Feberen fallet kan være veldig rask, men også vare noen dager.

Oversikt: feber barnet: Hvis barnet har feber

  • SIDE 1: feber barnet: Hvis barnet har feber
  • Side 2: Fever måle baby: Slik Mål feber! 
  • Side 3: febrile anfall hos barn: symptomer, hjem rettsmidler & tips
  • Side 4: feber letthet i babyer: Du kan redusere feber
  • tilbake
  • side 1/4
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 65