Smokk Guide: Data & amp; Tips for Nuckel

Smokker, smokk, smokk, Huppi. Uansett hvordan du kaller det, smokken ledsaget barnet i de første årene av livet. Alt som er verd å vite, har vi oppsummert her.

Suger ikke bare gjør syk

smokk

Smokker berolige babyer

© Thinkstock

En baby suger refleks er medfødt. Allerede i magen av det ufødte barnet suger på tommelen. Og den er plassert etter fødselen mor til brystet, det instinktivt søker brystvorten og begynner å suge. Suger sikrer ikke bare matinntak, men gjør det samme for sjelen. Fordi mens suger barnets hormoner som har en beroligende effekt og selv fremmer fordøyelsen, produserer kroppen.

Et par ting du bør vurdere:

● Hvis du tilbyr smokken for første gang, er takt nødvendig: Hvis smokken introdusert for tidlig, kan den negative effekten har på amming. Det er best å gi Nucki til babyen din noen uker gammel.

● Senere kan smokken forsinke språkutvikling: For hvis tungen er bare opptatt med å holde smokken, uttale og artikulasjon er beeinträchtigt.Und: Tungen kan med smokk ikke riktig utøve svelge. men de må trenes for å transportere væsker og mat til baksiden.

● Opp til en alder bør du prøve å avvenne barnet ditt smokk. Jo lengre Nucki er en konstant følgesvenn og ubestridte, jo mer barnet er vant til det.
Smokk ikke lik fra fødselen


Dummies, smokker eller tåteflaske kan føre til såkalt nippel forvirring kan. For Saugtechniken på bryst og flaske drikking forskjellig:

➤ breastfeeding barnet har til å åpne munnen bred til å dekke hele areola. Leppene gled fremover, og kjeven må jobbe rytmisk.

➤ Når suger i hetteglass eller smokk en baby trenger ikke være åpnet langt munnen og har ikke mye arbeid med kjeven, slik at melkestrømmer.

 Gallery


Brystspreng, såre brystvorter, spytter baby: Hva kan du gjøre for de vanligste ammeproblemer.

Å ha en baby vekselvis flasker eller smokker og morens bryst, kan det hende at det ikke lenger omgir brystvorten ordentlig med leppene, føles mor smerte under amming og kommer ikke nok melk.

men: Det er ingen grunn til panikk. De fleste babyer har ingen problemer med endringen mellom smokk / flaske og bryst. Det er viktig, hvis det er mulig å gjøre uten i de første dagene av sug og levere smokken til et senere tidspunkt. Hvis noen brystvorten forvirring forhånd, kan amming konsulenter og jordmødre ofte hjelpe. Bare i sjeldne tilfeller, pendler amming ikke én.

Frelser i nødhjelp - smokken


En smokk er alltid greit, så lenge det ikke er en permanent løsning. Så: Ringing postbudet på døren og babyen gråter must, for å få det til raskt å roe ned en smokk. Men i løpet av dagen, han bør ikke bli sittende fast i munnen.

Sover med bryst eller smokk? Her er spøkelser. Noen sverger ved hyppig amming for beroligende. Med god grunn, fordi dette har den store fordelen at barnet ditt er nær deg og kan sovne ved fysisk nærhet. Men amming for beroligende kan være ganske utmattende og noen ganger stressende for mødre - det er derfor de aldri skal føle seg skyldig hvis du tar med en smokk i stedet for amming. Det er ditt valg - og du tar ut enda magen.
Hva smokk form er det rette?


Til dette spørsmålet er det ingen "høyre" eller "false"Fordi alle barn er forskjellige. Noen babyer spytte kjeveortopedisk smokk igjen, andre tar bare denne ene form. Prøv det ut og la barnet bestemme.

Oversikt: Pacifier guide: info & Tips for Nuckel

  • SIDE 1: Dummy Guides: info & Tips for Nuckel
  • Side 2: Noen ganger trenger ikke smokken sin
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5